Wkunl

Hoe te WAMP installeren

Installeer alle software die nodig is om een ​​PHP + MySQL enabled webserver op uw Windows-pc draaien. Dit is geweldig voor het testen van uw webpagina's en PHP scripts op uw lokale computer alvorens ze te uploaden naar uw webserver. U kunt handmatig elke toepassing afzonderlijk installeren of u kunt een softwarepakket genaamd Xampp downloaden (of een ander: "WAMP Server"), een eenvoudig te installeren Apache distributie welke MySQL, PHP en Perl bevat. Het is echt heel makkelijk te installeren en te gebruiken - slechts downloaden, uitpakken en uitvoeren. Alle software genoemd in dit artikel is gratis en beschikbaar via de website in de sectie externe links onderaan de pagina. Ook, omdat sommige van de bestanden komen in zip-formaat, moet u wellicht een openritsen programma zoals WinZip of WinRar.

Stappen

Hoe te WAMP installeren. Download de Apache HTTPD web-server van de apache website in de externe links opgenomen.
Hoe te WAMP installeren. Download de Apache HTTPD web-server van de apache website in de externe links opgenomen.

Handmatige installatie

 1. 1
  Download de Apache HTTPD web-server van de apache website in de externe links opgenomen. Zorg ervoor dat u de laatste stabiele Win32 Binary-versie van Apache downloaden met de MSI Installer. Als dat niet werkt, dan kunt u ook kijken naar de archieven (ook vermeld in de externe links) voor de nieuwste versie. Om te weten welk bestand dat is, zoeken naar bestanden voorafgegaan door "httpd-", naast dit zou de versie van Apache HTTPD te zijn, en na de versie van het besturingssysteem en het type bestand (IE: "-win32-src. zip ").
 2. 2
  Download de nieuwste stabiele PHP windows binaries met installer.
 3. 3
  Download de laatste stabiele ramen (x86) versie (weg aan de onderkant van de pagina), die een Windows Installer omvat, van de MySQL database server.
 4. 4
  Download de phpmyadmin Database Manager-bestand (phpmyadmin-2.6.2-pl1. Zip).
 5. 5
  Installeer de Apache webserver.
 6. 6
  Installeer de MySQL database server.
 7. 7
  Installeer de PHP-engine.
 8. 8
  Installeren phpmyadmin.

Alternatieve methode

 1. 1
  Download het volledige pakket van xampp dat alles bevat. Het heeft ook een bedieningspaneel, om admin alles. Dit is vrij klein en dus handig voor het zetten op een thumb drive of iets om scripts te houden met u op de weg. Nuttig zijn voor het ontwikkelen van op meerdere terminals en met een oneven schema.
 2. 2
  http:/ / wikipedia.org / wiki / Comparison_of_WAMPs
 3. 3
  Kijk ook eens witsuite EasyInstaller (witsuite installatie video: http://www.witsuite.com/products/installer/ ), in slechts een paar klikken je Apache, MySQL, PHP krijgen geïnstalleerd en geconfigureerd op uw computer.

Andere installatiehandleidingen

 1. 1
  http:/ / www.witsuite.com/support/knowledge-base/ # manual-installatie

Video les Hoe WAMP installeren op uw pc

Tips

 • Wanneer de instructies vertellen u om een ​​lijn te vinden in een van de. Ini-bestanden, kunt u gebruik maken van Notepad vinden functie door te klikken op "Bewerken"> "Zoeken", en typen in de lijn je verteld te vinden. Dit moet je naar de lijn.
 • In het bestand "C: \ server \ apache2 \ conf \ httpd.conf" verander de regel "DirectoryIndex index.html index.html.var" naar "DirectoryIndex index.html index.html.var index.php" zodat de index. php-bestanden wordt standaard aan de browser worden verzonden als er geen bestandsnaam is opgegeven.
 • Als al deze instructies zijn nog steeds moeilijk om te doen, te downloaden en te installeren appserv. Dit programma bevat alles wat je nodig hebt om eenvoudig instellen van deze programma's in een Windows NT/2000/XP pc. Een andere download die alles in een eenvoudige setup bevat is EasyPHP, maar het zou niet de laatste versie van elk programma bevatten.
 • Sla de bestanden op een gemakkelijke plaats te vinden, zoals het bureaublad, zodat u ze snel vinden.
 • Afhankelijk van uw behoeften, kunt u overwegen de installatie van een Linux distributie, waarvan sommige de installatie van deze software zeer eenvoudig gemaakt.

Waarschuwingen

 • Dit zou niet werken, en je zou je andere fouten. Krijgen al deze stukjes software samen soepel kan moeilijk zijn. Met verschillende versies van de software weergegeven kunnen veroorzaken. Met een andere versie van Windows kan problemen veroorzaken. Dit zou moeten werken, maar de resultaten kunnen variëren.