Wkunl

Hoe te verwijderen microsoft office 2013

Wil Microsoft Office 2013 te verwijderen van uw Windows 7-computer? Hier is de automatische en de handmatige procedure over het verwijderen van Microsoft Office 365 Home Premium Preview voor Windows.

Stappen

Hoe te verwijderen microsoft office 2013. Log in op het gebruik van uw raam live / hotmail account, klik op de blauwe link "deactiveren" op het "mijn rekening -. Office.
Hoe te verwijderen microsoft office 2013. Log in op het gebruik van uw raam live / hotmail account, klik op de blauwe link "deactiveren" op het "mijn rekening -. Office.
 1. 1
  Log in op het gebruik van uw raam live / hotmail account, klik op de blauwe link "deactiveren" op het "mijn rekening -. Office com" webpagina.
 2. 2
  Selecteer de OK-optie uit het volgende infobox.
 3. 3
  Klik op het menu uit te breiden op rechts boven, scroll naar beneden en start de "afmelden"-optie in het menu.
 4. 4
  Sluit het kantoor -. Office com webpagina. En vervolgens te slaan en sluit alle draaiende applicatie Bureau, dat wil zeggen, de Access 2013, 2013 enzovoort.
  • Opmerking U kunt inloggen op de "My Account - Office.com" webpagina om opnieuw te activeren elke rekening in verband met Office 2013 product.
 5. 5
  Vanuit het startmenu, u het paneel ingangscontrole openstellen op rechtervenster.
 6. 6
  Klik op de uninstall een programma onder de link programma.
 7. 7
  Met behulp van een beheerdersaccount op uw ramen, u vinden en te lanceren de "365 voorbeeld-en-us microsoft office premium"-programma (let op: Produkt versie 15.0.4148.1014) van de "Een programma verwijderen of wijzigen" lijst.
 8. 8
  Klik op de uninstall knop aan het loket (uninstall).
 9. 9
  Een ogenblik geduld minuten voor de automatische verwijderingsproces te voltooien.
 10. 10
  In het geval dat je tegenkomt de microsoft office click-to-run-venster terwijl het automatische proces wordt uitgevoerd, u vervolgens op de nauwe programma knop op.
 11. 11
  Klik op de knop Sluiten op de infobox, door het kantoor, te vertellen "gedaan deïnstallatie!".
 12. 12
  Sla al uw persoonlijke bestanden en herstart uw computer.
 13. 13
  Klik met de rechtermuisknop op de programma's en functies, lopen de optie refresh in het menu aan de "geïnstalleerde programma's" lijst opnieuw te laden. En vervolgens Office 2013's component, (product-versie, 16.4.4111.0525) verwijderen uit de lijst.
 14. 14
  Klik ja op de user account control.
 15. 15
  Opslaan en herstart uw ramen weer. Voor gevorderde gebruikers, kunt u proberen om handmatig te vinden en te verwijderen resten onderstaande Office 2013-programma's op uw apparaat, bestanden soort op de harde schijf, en, de registry entries typt. Wat meer is, moet u uw Windows veilige modus draaien om ze met geweld te reinigen.