Wkunl

Hoe je ipad video's af te spelen op TV

De iPad is een solide video-playing machine. de resolutie en de helderheid van video's op de iPad zijn onberispelijk, maar laten we doen alsof dat je wilt kijken naar hen met uw hele familie of vrienden. Dus, is er een manier om video's af te spelen vanaf iPad op een televisie en hebben nog steeds het spelen op de iPad op hetzelfde moment? Dit artikel hier zal u begeleiden hoe je iPad video's af te spelen op een tv.

Stappen

Hoe je ipad video's af te spelen op TV. Het opzetten van uw iPad video-opties.
Hoe je ipad video's af te spelen op TV. Het opzetten van uw iPad video-opties.
 1. 1
  Het opzetten van uw iPad video-opties. Dit kunt u instellen hoe je video te exporteren. Het scherm Video iPad Opties selecteert hoe uw iPad behandelt het afspelen van videobestanden.
  1. Om deze instellingen te openen, kiest u video's >> Video-instellingen van uw belangrijkste iPad-menu. Dit scherm biedt drie instellingen: TV Out, tv-signaal en breedbeeld.
  2. Aanpassen aan de videoweergave stijl die u nodig hebt te produceren.
 2. 2
  Sluit de iPad op tv. Het duurt een paar stappen om je iPad aansluiten op uw TV.
  1. Begin met het plaatsen van de A / V-kabel achtste-inch plug in uw iPad de koptelefoonaansluiting. Hier is waar het wordt een beetje lastig.
   • Om uw TV af te spelen van de iPad-signaal, heb je aan de uitgangen redirect. Je kunt niet gewoon de stekker van de gele RCA-stekker in de gele RCA-aansluiting en de rode in de rode of de witte in de witte. Nee Die genieën bij Apple te sturen het videosignaal over de rode RCA-uitgang. (Normaal gesproken komt op geel.) Het geluid komt via de witte en gele stekkers.
 3. 3
  Spelen ipad video's op tv.
  1. Op je iPad, navigeer naar de film die u wilt bekijken en selecteer deze. Uw iPad vraagt ​​u om te kiezen of om de video met TV Uit of TV On te spelen. (U stelt de optie TV Out op 'Vraag' weet je nog?)
  2. Kies TV On. Als je video wordt gestart, verschijnt een statusscherm op uw iPad en de video wordt afgespeeld op uw televisie. Het statusscherm tracks voortgang van het afspelen, net zoals het zou in iTunes.
  3. Laat de televisie volumeregeling op een normaal niveau en gebruik de iPad volumeknop om het geluid aan te passen. De audio en video moeten beide klinken en zien er uitstekend.

  Tips

  • iPad ondersteunde video-en audioformaten verwijzen wij u naar iPad specs Apple.com
  • iPad accepteert MP4 video. Als uw video's zijn niet in een iPad compatibele video-formaat, kunt u een iPad Video Converter gebruiken om video's te converteren naar iPad formaat bestanden. Als u Windows gebruikt, kunt u een iPad video converter voor Windows.

  Dingen die je nodig hebt

  • Een video-capable iPad. Elke kleur zal doen.
  • Een iPad-compatibele video. Laden op uw iPad via iTunes.
  • iPad Video Converter
  • Een A / V-kabel.