Wkunl

Hoe te clipart aan openoffice.org voegen

OpenOffice.org is een grote, gratis, office suite. Helaas, het komt niet met een grote clip-art selectie. Het kan echter worden gratis toegevoegd.

Stappen

Hoe te clipart aan openoffice.org voegen. Lanceren openoffice writer, en onder de top menu, ga naar gereedschap >> gallery.
Hoe te clipart aan openoffice.org voegen. Lanceren openoffice writer, en onder de top menu, ga naar gereedschap >> gallery.
 1. 1
  Sinds openoffice. Org komt niet met illustraties, zal je een aantal te downloaden op uw eigen via aankopen of zoekopdrachten op internet voor 'gratis clip art. "
 2. 2
  Lanceren openoffice writer, en onder de top menu, ga naar gereedschap >> gallery.
  • U kunt de galerij naar links of naar rechts als elke andere werkbalk. U kunt ook overschakelen van het pictogram om gedetailleerde lijstweergave.
 3. 3
  Klik om een "nieuw thema" in het venster dat is gekomen creëren.
 4. 4
  Klik op het tabblad "algemeen", en typ een naam voor de illustraties thema dat u wilt weergeven in de galerie.
 5. 5
  Klik op het tabblad "Bestanden" en vervolgens "bestanden te vinden..."
 6. 6
  Zoek de plaats op uw bureaublad, waar alle van de illustraties is onttrokken aan. Open de map met alle van de clip art beelden.
 7. 7
  Aan alle van de illustraties toe te voegen, klikt u op "add all." Om slechts enkele afbeeldingen toe te voegen, gebruik ctrl + rechts klikken of shift + klik met de rechtermuisknop om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 8. 8
  Druk nu op de "OK" knop aan de onderkant van het dialoogvenster. Geniet van uw illustraties met gemak! Om illustraties toe te voegen aan een document, sleept u de afbeelding in uw document.

Tips

  1. Als u de naam van het thema te wijzigen of om bestanden om het later toe te voegen, klik met de rechtermuisknop op het thema en de hit "Eigenschappen."
 • Op Windows, kan het gemakkelijkst zijn om het ZIP-formaat te gebruiken, zoals Windows XP bevat een openritsen programma.
 • Misschien wilt u uw collectie van Open Clipart Library kunst noemen. Op het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster wordt gebruikt om de clip-art toevoegen, wijzigen de geselecteerde veld dat zou moeten zeggen "New Theme".
 • Voordat u naar stap 5 hierboven, creëren van een "Verwijderd" map onder "clip-art" en bewegen ongewenste mappen en bestanden in die map. Niet alle illustraties zullen voor iedereen nuttig zijn. Installeer vervolgens op een per map basis van mappen in de map "clip-art". Tijdens stap 5 kunt u meerdere thema's elk vernoemd naar een map te maken.
 • Dit is gedaan op OpenOffice.org 3.1.1, maar het zou moeten werken voor alle versies.

Waarschuwingen

 • Dit proces kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de hoeveelheid RAM-geheugen op uw computer.

Dingen die je nodig hebt

 • OpenOffice.org
 • Web Browser
 • Elk OS