Wkunl

Hoe maak je een myspace pagina maken

Het is eenvoudig om een ​​goed uitziende pagina op MySpace, een hete online vriend gemeenschap. Hier zijn een aantal instructies, tips en waarschuwingen over hoe je een pagina aan te maken en voldoen aan uw online ervaring.

Stappen

Hoe maak je een myspace pagina maken. Hand over een paar details over jezelf.
Hoe maak je een myspace pagina maken. Hand over een paar details over jezelf.
 1. 1
  Bezoek myspace en maak een account aan. Zodra je op de website vindt u een log-in-vorm bij de rechterkant. Je kunt een account aanmaken door te klikken op de "Meld je aan!" Knop onder deze vorm.
 2. 2
  Hand over een paar details over jezelf. MySpace zal vragen om uw e-mail, voor-en achternaam, wachtwoord en andere persoonlijke informatie. Ze proberen niet te stalken je, ze willen gewoon meer weten over jou. Door het beantwoorden van deze vragen eerlijk en het gebruik van je echte naam en meest gebruikte e-mailadres, je maakt het een stuk makkelijker voor mensen om u te vinden. Immers, dat is het punt van MySpace, is het niet?
 3. 3
  Upload een foto. Een profiel zonder foto is als een sandwich zonder brood. Een foto zal je gezicht op MySpace zijn. Idealiter moet u een flatterende foto van jezelf te kiezen. Indien dit onmogelijk is, voel je vrij om een ​​beetje meer creatief. Voor maximale veiligheid, geen gebruik maken van een foto van jezelf, maar eerder een van iets wat je wilt. Bijvoorbeeld, zou u een foto van uw favoriete band (voor alle u muziekliefhebbers die er zijn) of een van uw favoriete soort kat (voor alles wat je huisdier liefhebbers in deze wereld van mysteries en bewijskracht suspenses) gebruiken.
 4. 4
  Nodig een paar vrienden. Als u graag naar enkele vrienden naar een MySpace te maken ook, je hebt nu je kans. Maar maak je geen zorgen, dan kunt u dit nu overslaan en ga terug naar het later. Vergeet niet, hoe meer vrienden je hebt op MySpace, de meer verrijkende je ervaringen er zal zijn.
 5. 5
  Om je profiel te wijzigen, klik op "profiel bewerken" aan de rechterkant van de foto. Voer zo veel of zo weinig informatie je voelt comfortabel te delen.
 6. 6
  Bekijk je profiel. Je bent officieel een MySpace burger en mensen uit alle hoeken kunnen nu bekijken en beoordelen je leven. Alles wat je ooit wilde, toch?

Tips

 • Altijd jezelf zijn. Je bent geweldig zoals je bent. Je hoeft niet te liegen over een deel van u om uw pagina het beste kan worden maken. Niet interessant vindt niet hebben of films die je niet leuk aan uw pagina toe te voegen. U wilt dat de vrienden die je maakt om vrienden met u, niet een denkbeeldige MySpace identiteit.
 • U kunt het uiterlijk en de uitstraling van uw MySpace veranderen door rommelen een beetje. Als je kennis van HTML kunt u uw eigen unieke look te ontwerpen om uw pagina, maar als je wat inspiratie nodig hebt kijk dan in een van de vele resource sites. Er zijn tonnen van resource sites die zich richten op verschillende thema's, gewoon een zoekopdracht in Google.
 • U kunt alles wat je wilt in Myspace gezet!

Waarschuwingen

 • Geen persoonlijke informatie op uw site niet plaatsen. Je wilt niet schetsmatige personages opdagen op uw deur.
 • Vertonen geen ongepaste of onthullende foto's van jezelf, vergeet niet dat iedereen kan zien wat je laat zien.
 • Blijf weg van mensen met een achtergrond die niet geschikt zijn. Ook, cyberseks en pornografische sites zijn niet geschikt en zal worden verwijderd op de plek. Door deze mensen te vermijden, is het mogelijk om MySpace gezond te houden.