Wkunl

Hoe maak je een website

Het bouwen van een website is een geweldige manier om je ideeën en gedachten te delen met de wereld. Maar als je er nog nooit een hebt gedaan, kan het lijken ontmoedigend. Er is alles dat http-dot-wat en <tag this=""> en <tag that=""> en hoe u tekst en afbeeldingen in daar? Nou vrees niet, zal dit artikel u helpen om de fijne kneepjes zeer snel begrijpen!

Stappen

Hoe maak je een website. Gebruik een hosting site.
Hoe maak je een website. Gebruik een hosting site.

Ontwerpen en bouwen van uw website

 1. 1
  Kies een thema. Als u al een vrij goed idee over wat uw website zal zich richten op, deze stap overslaan. Zo niet, hier zijn enkele dingen om u te helpen dat uit. Eerste, begrijpen dat er miljarden mensen op het internet, en een gezonde percentage hebben websites. Als je jezelf beperken tot iets dat nog niet is gedaan, zult u nooit de slag te gaan.
  • Het beste advies vanaf het begin zou zijn, "Doe wat je interesseert." Neem een ​​onderwerp dat u bekend bent met, en zich richten op het. Uw website zal alle zorg die je erin steekt weerspiegelen.
  • Als je denkt, "internet", wat is het eerste ding dat in je hoofd opkomt? E-commerce? Muziek? Nieuws? Socialiseren? Bloggen? Dat zijn allemaal goede plaatsen om te beginnen. Je kon een website die is gewijd aan uw favoriete band te creëren, en een praatje ruimte waar mensen kunnen praten. Als je een nieuws junkie, of willen iets minder gefilterd dan de traditionele media, een website bouwen en krijgen het publiek beschikbaar feeds van nieuws providers zoals Reuters, BBC, AP, en anderen. Bouw je eigen aangepaste nieuws aggregator (wat vroeger te gaan door de schilderachtige naam van de "krant"), dan zien en tonen al het nieuws dat is fit om te digitaliseren.
  • Maak een website over uw gezin, het leven, vrienden en tijden. Toegegeven, kan de wereld een pad niet verslaan om uw website met dat onderwerp, maar uw vrienden en familie zal! U kunt een pagina voor jou, je partner, je kinderen, zelfs gekke oude Uncle Ernie en zijn getrainde leguaan. Of misschien een sectie die uw stamboom verkent. In plaats van dat de jaarlijkse "familie-update 'uit te sturen tijdens de vakantie, kunt u deze plaatsen op uw website.
 2. 2
  Maak een plan. Bouwen van uw website gaat om een ​​inzet van tijd en geld, dus een limiet instellen op beide, en dan graven inch Het eerste wat je wilt doen nadat u uw idee en zijn klaar om een ​​website te bouwen is om het plan uit. Dit hoeft niet een grote, ingewikkelde spreadsheet, of een fancy grafische presentatie zijn, maar op zijn minst, wil je weten wat waar.
  • Teken een stroomschema. Voor de meeste mensen, de website begint op de homepage. Dit is de pagina die iedereen ziet wanneer ze eerst naar www.yourSite.com. Maar waar gaan ze naartoe vanaf daar? Als je wat tijd door te brengen te denken over hoe mensen kunnen omgaan met uw website, heb je een veel gemakkelijkere tijd langs de lijn als je het maken navigatie-knoppen en koppelingen.
 3. 3
  Te laten gebeuren. Wanneer u het basisidee zitten en hebben een plan voor hoe het zal worden aangelegd, het volgende wat je zult willen denken over hoe je gaat om het te bouwen. De mogelijkheden lijken verbijsterend, en de mensen zullen proberen om u dit te verkopen, en dat, en elk ander ding dat je 'absoluut moet hebben "op uw site. Als je recht naar beneden om het, hoewel, er zijn slechts een paar fundamentele keuzes te maken. Hier zijn de voor-en nadelen:
  • Zelf bouwen. Als u een website-gebouw applicatie zoals Adobe Dreamweaver, is het niet erg moeilijk om een website te creëren vanuit het niets.
   • Voors: website design software vereenvoudigt het proces van het bouwen van websites door u te laten slepen-en-neerzetten afbeeldingen, tekst, knoppen, movies, en alles wat je maar kunt bedenken, alles zonder ooit te hebben om te graven in HTML. Veel webdesign-toepassingen kunt u zelfs specifiek sites te maken voor uw smartphone of pad. Als u het bouwen van een basis, persoonlijke website, dit is echt een geweldige manier om te gaan.
   • Nadelen: er is een leercurve, en hoewel je hoeft niet te graven in HTML, het is niet helemaal geek-free. Als je haast hebt, kan dit niet de beste oplossing te zijn. Misschien wel het grootste nadeel is echter dat als je niet een grafisch ontwerper, kan je eindigen met een pagina die de ogen doet pijn. Om dit enigszins verzachten, zijn er een aantal gratis templates in de toepassingen, en op het internet, maar wees je bewust van je beperkingen-als u!
  • Gebruik een hosting site. is een geweldige optie voor het bouwen van websites. Wordpress heeft bijna 200 thema's die u direct kunt gebruiken. Er zijn een aantal opties voor maatwerk, en u kunt uw site te beheren vanaf elke locatie met een internetverbinding heeft.
   • Voors: Zeer makkelijk te gebruiken, snel aan de slag, en veel mogelijkheden voor de beginner (met genoeg diepgang voor de meer ervaren gebruikers).
   • Nadelen: Sommige thema's zijn beperkt, en niet alle zijn gratis.
  • Leer HTML en bouwen van een website vanuit het niets. ziet er ingewikkeld uit, maar het is als het luisteren naar Shakespeare-het is moeilijk op het eerste, maar zodra je het gevoel van het, het is niet zo moeilijk.
   • Pluspunten: Je zult in staat zijn om uw website te tweaken op elke gewenste manier, en niet aan iemand anders betalen om het te doen.
   • Nadelen: Programmeren is niet voor iedereen. Je hersenen kunnen worden bedraad voor kunst, of bedrijf, niet voor een nieuwe taal en syntax die lijkt volkomen vreemd (maar wees ervan bewust dat het consequent methodische eerder dan moeilijk). Er is ook een leercurve, zodat met gebruik van een site bouwaanvraag, tijd overwegingen een factor ook.
  • Breid uw kennis. Als u besluit om de programmering route te gaan, zijn er manieren om uw HTML-vaardigheden uit te breiden, en voeg meer functies en meer diepte aan uw website. Als u het ontwikkelen van een professionele website, zullen deze tools helpen om die rand die nodig is in elke zakelijke onderneming.
   • , Wat staat voor "Cascading Style Sheets". CSS geeft meer flexibiliteit voor de styling van de HTML, en maakt het veel gemakkelijker om fundamentele veranderingen-lettertypen, headers, kleur make-regelingen op een plaats, en hebben deze wijzigingen rimpel via de site.
   • is een web-taal in te stellen door de W3C standaarden. Bijna identiek aan HTML, volgt een striktere regels voor het markeren gegevens. Wat dit betekent, voor het grootste deel, is kleine wijzigingen in de manier waarop je code te schrijven.
   • Kijk in HTML5. Het is de vijfde herziening van de kern HTML-standaard, en zal uiteindelijk de huidige versie van HTML (HTML4) en XHTML ingepast ook.
   • Leer een client-side scripttaal, zoals Javascript. Dit zal uw vermogen om interactieve elementen toe te voegen aan uw site te verhogen, zoals grafieken, kaarten, enz.
   • Leer een server-side scripting taal. (, ASP met JavaScript of VB Script of Python) kan worden gebruikt om de manier waarop webpagina's lijken verschillende mensen te veranderen, en laat u forums bewerken of maken. Ze kunnen ook helpen slaan informatie over mensen die uw site bezoeken, net als hun gebruikersnaam, instellingen, en zelfs tijdelijke "winkelwagentjes" voor commerciële sites.
   • AJAX (Asynchronous JavaScript and XML) is een techniek van het gebruik van een browser eenzijdig taal en een server sided taal om de pagina nieuwe informatie te krijgen van de server zonder de pagina te vernieuwen, vaak sterk verminderen van de gebruiker wachttijd en de sterk verbeteren van de ervaring van de gebruiker, maar verhogen bandbreedtegebruik. Voor een website die veel verkeer, of een e-commerce site zal zien, is dit een uitstekende oplossing.
  • Huren van een professional. Als u niet tot het ontwerpen, of het leren van talen en protocollen-vooral voor meer geavanceerde websites-het inhuren van een professional kan uw beste optie. Voordat u het huren, vragen om een ​​portfolio van hun werk te zien, en controleren hun referenties zorgvuldig.
 4. 4
  Registreer uw domeinnaam. Als je op een budget, zijn er strategieën voor het kopen van een goedkope domeinnaam. Zoek een domeinnaam die is gemakkelijk te onthouden en makkelijk te spellen. Als je domeinen die eindigen met. Com gebruiken, zal je eindigen met meer verkeer, maar de meeste van de hand liggend worden genomen, dus wees creatief!
  • Kijk naar Network Solutions, GoDaddy, of Register.com om onderzoek en vinden de ideale domeinnaam voor uw website. Wordpress bevat ook een functie waarbij je een naam die is gelabeld met hun site kunnen gebruiken, bijvoorbeeld mywebsite.wordpress.com. Maar als de naam die u kiest is ook beschikbaar als een. Com, zullen zij u op de hoogte wanneer u zich aanmeldt.
  • U kunt de aankoop van domeinnamen, maar het is "geparkeerd" of is online te koop via zakelijke verkoop sites. Het is een goed idee om juridisch en financieel advies krijgen vóór de aankoop van een dure domeinnaam.
 5. 5
  Inspecteer uw website. Voordat u uw site wilt posten, check it out. De meeste web design software heeft een manier om uw site te testen zonder het nemen van het online. Kijk voor ontbrekende labels, gebroken links, zoekmachine optimalisatie en website ontwerpfouten. Dit zijn allemaal factoren die het verkeer en inkomsten van uw website kunnen beïnvloeden. U kunt ook het genereren van een gratis volledig werkende site map om aan zoekmachines zoals Google, in een kwestie van minuten.

Test het besturen van uw website en live gaan

 1. 1
  Proefrit uw website. Wanneer u klaar bent met uw website, usability testing. U kunt dit doen door het stellen van een paar vrienden of familieleden om het uit te proberen. Geef ze een specifieke taak zoals "je profiel bewerken" of "koop een alpaca trui van de pagina koopjes." Zitten achter hen en kijk hoe ze navigeren-ze niet helpen. U zult waarschijnlijk vinden gebieden waar je nodig hebt om navigatie verbeteren of enkele instructies te verduidelijken.
  • Houd een lijst van dingen die je merkt dat moeilijk of niet-intuïtief voor de gebruiker lijken.
 2. 2
  Post-it! Kies een webhost en upload uw website. Uw webhost kan een hebben FTP-functie, of u kunt uw eigen FTP-programma zoals FileZilla of CyberDuck downloaden. Als u huurde een professional om de website te ontwerpen, moeten zij in staat om zorg te dragen voor dit voor u (maar het loont nog steeds om vragen te stellen, zodat je begrijpt wat er gebeurt).

Website overwegingen

 1. 1
  Bepaal je doelen. De website die u maakt kunnen worden voor de lol, kan het voor de winst, of een combinatie van de twee. Weten uw verwachtingen maakt het veel gemakkelijker zowel op uw website te ontwerpen en op te sporen en de zin van de resultaten. Hier zijn een aantal dingen te overwegen:
  • Content sites vereisen minder investeringen. Maar ze ook te maken met meer concurrentie, omdat iedereen kan een content site starten. Om geld te verdienen van dit soort site, u informatie en het genereren van inkomsten uit het verkeer die u ontvangt door middel van reclame, zoals via Google AdSense. Om AdSense te optimaliseren, moet u uw content doelgericht schrijven en het interessant te maken, zodat de mensen naar uw site komen. Gebruik specifieke zoekwoorden gericht op mensen die zoeken naar specifieke termen ook, gewoon niet laten meeslepen met dit aspect of de inhoud kan lijden en lezers zullen het niet leuk.
  • e-commerce sites, die producten te verkopen, zal meer onderhoud en aandacht nodig hebben. U zult moeten nadenken over de scheepvaart, verkoop, belastingen, SSL, inventaris updates, en alles wat een persoon met een brick-and-mortar storefront zou moeten beheren. Een systeem voor het snel beantwoorden van vragen en het omgaan met klachten is essentieel bij het verkopen van producten online, veel bedrijven bieden ook telefoon helpen, die u voor de kust kunt uitbesteden mocht dat nodig zijn.
   • Als het doel is gewoon om een ​​stroom van inkomsten toe te voegen, kunt u ook andere mensen de producten te verkopen via affiliate programma's, zodat je geld te verdienen zonder te investeren in product of zorgen te maken over de scheepvaart.
 2. 2
  Weet het publiek of de markt die u wilt bereiken. Welke soorten mensen zullen uw website te dienen? Verrichten van marktonderzoek om meer over je publiek erachter. Dingen om te weten of te weten komen onder andere: Wat doen ze? Hoe oud zijn ze? Wat zijn hun andere belangen? Al deze informatie kan helpen om uw website veel nuttiger. Maar wees voorzichtig van de veronderstelling dat uw website alleen is gericht op een groep - altijd kijken naar trends die andere soorten mensen steeds geïnteresseerd tonen, zodat ook u kunt inspelen op hun interesses en profiteer van nieuwe kansen.
 3. 3
  Een beperking van uw concept. Als je dit doet voor je geld, waarin ideeën staan ​​om de meeste winst te maken? Welke ideeën vereisen de meeste inzet? Welke ideeën eruit zien alsof ze leuk zou zijn om na te streven? Je zult meer tijd besteden aan uw website, dus kies het idee bent u het meest gepassioneerd over (dat is ook winstgevend en praktisch voor u).
 4. 4
  Doe keyword research. Dit is nodig om te bepalen of mensen op zoek naar onderwerpen die naar uw site relevant zijn en kan nuttig zijn om meer te leren over uw potentiële klanten zijn. Het maken van een bewuste poging om in-demand zoekwoorden op te nemen in de site kan u ook helpen om een betere zoekmachine ranking. Er zijn tools beschikbaar van Google (bijvoorbeeld google.com / trends / en google.com / inzichten / search / #), Overture, en third-party software ontwikkelaars die het keyword research proces gemakkelijker kan maken.
  • Strooi de zoekwoorden die u in uw hele tekst heb gekozen, maar niet zover dat het pijn doet de kwaliteit van uw inhoud.
  • Het creëren van pagina's die zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines zal u helpen om uw site gevonden dat is echt belangrijker dan design. Wat goed is een site die niemand ziet?
 5. 5
  Adverteren. Nu dat het is daar, je wilt dat mensen komen, dus laat ze weten!
  • Verstuur uw site naar de belangrijkste zoekmachines. Er zijn sites die dit voor u zal doen, of je kunt.
  • Vertel je vrienden. Tweet over het-constant! Voeg het toe aan uw Facebook status updates, foto's plaatsen van het op Flickr, deze toevoegen aan uw LinkedIn-account-overal en altijd is de sleutel hier. Hoe meer mensen die naar uw site, hoe beter.
  • Gebruik een e-mailadres met uw domeinnaam. Bezoek andere websites die een aanvulling (niet concurreren met) de jouwe, en bieden links uitwisselen of gast blog / schrijven. Bericht constructief op blogs en forums, en zet uw URL in je handtekening.
  • Gebruik artikel marketing. Het creëren van Seo-geoptimaliseerde artikelen en plaatsen ze naar andere sites is een soms een handige manier om back-links te creëren naar uw website. Dit kan u helpen om de zoekmachine ranking van uw website te vergroten, maar altijd op de hoogte blijven van zoekmachine updates die vaak van invloed SEO strategieën en kan maken ze minder behulpzaam of zelfs downgrade positie van uw site.
 6. 6
  Zorg voor kwalitatief hoogstaande inhoud en service. De meeste van allemaal, luister naar je lezers en klanten en leren van wat hun ervaring van uw website.
  • Neem constructieve opmerkingen serieus. Andere bandleden, fans, en vrienden kunnen allemaal eenvoudigere navigatie ideeën.
  • Denk na over je doelgroep of publiek: hun behoeften, hun frustraties, hun omstandigheden. Zo veel mogelijk, proberen om hun leven makkelijker of beter geïnformeerd te maken.

Tips

 • Mensen zijn vaak in een haast. Gemiddeld heb je ongeveer 3-7 seconden om oogballen van mensen vast te leggen, dus wees slim over wat mensen zien eerste toen ze op uw pagina. Om uw laadtijd te beperken, niet te veel met enorme graphics. Comprimeren ze waar mogelijk. Gebruik flitsende technologie JavaScript, Flash, streaming audio / video, enz., spaarzaam en alleen als het belangrijk is om uw presentatie.
 • Vind populaire websites, zelfs als ze niet veel te maken met de jouwe, en gebruik ze als modellen. Wat doen ze toch? Wat interessant is, de opstelling, de inhoud, de manier waarop je manoeuvre via de website? Nemen relevante aspecten van wat je leert in het bekijken van deze sites in uw eigen website, maar toegesneden op uw wensen past.
 • Begin met eenvoudige dingen, oefen ze, en dan manieren om te verbeteren - zelfs als wat je maakt is niet erg indrukwekkend de eerste paar keer keer. Probeer niet te haasten door het proces.
 • Als je de verkoop van een product dat de gebruikers zullen vinden via een zoekmachine, zorg ervoor dat product is het eerste wat ze zien wanneer ze op uw pagina. Hoe meer u uw bezoeker klikt, hoe groter de kans uw bezoeker ergens anders te bezoeken.
 • Als u het huren van een professional aan een ingewikkelde website te coderen, bedenk dan dat programmeurs zijn niet per se grafisch ontwerpers. De meest in het oog springende sites die er zijn gedaan door of met de inbreng van iemand die betrokken zijn in de grafische vormgeving. Het beste advies, zeker voor een professionele website, is om het juiste team te gebruiken voor de baan: ontwerpers het ontwerp van de look en feel van de site; programmeurs doen alle dingen onder de motorkap te laten werken; marketeers positie van de site en zorg ervoor dat het relevant is, en schrijvers schrijven de kopie.
 • Als u van plan om een ​​product te verkopen op uw website, moet u in staat zijn om veilige credit card betalingen te accepteren. U kunt zich aanmelden voor een merchant account, dat een per-transactie kosten rekent, of gebruik maken van een gratis betalingsdiensten zoals PayPal. Lees altijd aandachtig de kleine lettertjes. Wees ervan bewust dat veel kredietfaciliteiten eisen dat u garanties geven voor verloren of beschadigde verzonden items (kijk in verzekering ook).

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig niet te veel te obsederen over al de "meest recente advies" op marketing websites. Hoewel sommige van de adviezen is nuttig en gezond, veel is het niet. Marketing is geen wetenschap - het is een voortdurende, steeds veranderende experiment. Je bent de beste rechter van hoe uw eigen promotionele strategieën werken (of niet). Luisteren naar de gebruikers en te leren van hun ervaringen is de meest valide benadering van alle.
 • Schenden nooit vertrouwen van uw bezoekers. Respect voor hun privacy. Spam, irritante pop-ups, en irrelevante advertenties zal kwetsen uw geloofwaardigheid. Een duidelijke privacy statement is een manier om uw geloofwaardigheid op te bouwen. Zorg voor een prominente link naar uw privacy statement van elke pagina op de site, alsook vanaf elke locatie die u vraagt ​​uw bezoekers om persoonlijke informatie. Bieden legitieme contactgegevens online. Als u nodig hebt om advertenties te gebruiken op uw website, uit te leggen aan je bezoekers waarom, en laat ze zien dat je je best doet om hun bezoek tegemoet. En meen het!
 • Vergeet niet, nooit de gegevens (gebruikersnaam, wachtwoord, enz.) in je account verwijderen. Als u niet beschikt over de gegevens als je ze vergeet, zult u niet in staat zijn om weer aan het werk op uw website. Wat nog belangrijker is, geef nooit uw gegevens (behalve uw website-adres).
 • Als je inhoud te gebruiken van een andere website, of het nu een foto, een webbrowser, of wat dan ook, krijgen toestemming en geef ze krediet voor. Als je dat niet doet, kunnen ze je aanklagen.