Wkunl

Hoe te auditie voor American Idol zonder het maken van een idioot van jezelf

Wil je weten of je hebt wat nodig is om de volgende Europese idool te zijn, maar willen niet eindigen op de gag reel? Met een beetje planning, is het mogelijk om je spullen stut zonder te vallen op je gezicht.

Stappen

Hoe te auditie voor American Idol zonder het maken van een idioot van jezelf. Voor je iets doet, vertel uw eerlijke vrienden / familieleden die je denkt te auditie voor europese idool.
Hoe te auditie voor American Idol zonder het maken van een idioot van jezelf. Voor je iets doet, vertel uw eerlijke vrienden / familieleden die je denkt te auditie voor europese idool.

Voor de auditie

 1. 1
  Voor je iets doet, vertel uw eerlijke vrienden / familieleden die je denkt te auditie voor europese idool. Vragen wat zij eerlijk denken over uw kansen op het maken ervan. Benadruk het woord "eerlijk". Als ze ja zeggen, verplaatsen naar de volgende stap. Als zij nee zeggen, mag je niet wilt beluisteren.
 2. 2
  Oefenen op je eigen. Zingen in je douche, je auto, en in uw slaapkamer, zodat u kunt oefenen. Leer hoe om te kunnen vertellen of uw eigen stem is op de standplaats. Maak een video van jezelf zingen, zodat je de rare kleine dingen die je doet als je zingt, zoals spiertrekkingen, plukken aan je nagels, trok aan je kleding, etc. kan zien, en proberen te stoppen met ze te doen als je zingt. Zelfs als je stem is groot, zult u nog steeds uitzien als een dwaas als je voortdurend trekken aan je oorlel of draai je haar.
 3. 3
  Neem zanglessen. Vraag je instructeur als je hebt wat nodig is. Als het antwoord ja is, ga verder met de volgende stap, zo niet, thuis blijven en kijken naar de show op TV.
 4. 4
  Praktijk zingen in het openbaar. Zelfs als je een goede zanger, kan plankenkoorts een dwaas van je maken! Ze verminderen de angst van het zingen in het openbaar door te gaan naar een overvolle karaoke bar en zingen je kleine hart uit!
 5. 5
  Kies een nummer dat uw bereik, vocale vermogen en persoonlijkheid benadrukt. Vraag uw stem instructeur, vrienden, familie en karaoke bar patroons voor aanbevelingen lied. Zodra u uw nummer hebt gekozen, LEER ALLE WOORDEN. We kunnen dit niet genoeg benadrukken! Als je helemaal blanco op je teksten als je zingt, zul je er stom.
 6. 6
  Oefening baart kunst! Er is geen "een wonder" manier om een ​​auditie te bereiden. Als je serieus over dit bent, start uw voorbereiding minstens 6 maanden vooruit. Het feit is, hebben de meeste goede zangers consequent en krachtig werkte gedurende vele jaren om de prestaties vaardigheden te ontwikkelen tot een professioneel niveau.

Bij de auditie

 1. 1
  Kleed redelijk normaal. Niet dragen van een kostuum, glimmende jumpsuit, of iets dat je denkt dat is grappig; Niemand houdt op te halen op mensen die vreemde dingen (ex. Verkleden als het Vrijheidsbeeld, een clown, of het dragen van een prom jurk, of zoiets dragen te uitgebreid). Als je dom kleden, de rechters zal je niet serieus nemen. Dress to impress, maar niet op een gekke manier. Maak je outfit weerspiegelen uw persoonlijkheid. Jeans of broek en een mooi shirt / blouse is goed als je een toevallige persoon. Als je een beetje liefhebber, zal een mooie zomerjurk u goed past.
 2. 2
  Wees jezelf, maar ook charmant, lief en vooral bescheiden. Als je super eigenwijs bent en über-vertrouwen voordat je begint te zingen, als je helemaal blaast de auditie, zal de camera wilt uw reactie vast te leggen nog meer dan voorheen.
 3. 3
  Verwacht naar huis worden gestuurd met een dank, maar nee dank je. Worden aangenaam verrast als je niet. Dit houdt je nederig. Echter niet helemaal onderschat jezelf. Niet ooit denkt dat u geen kans want als je denkt dat, dan zul je niet.
 4. 4
  Tijdens het zingen, zijn HARTSTOCHTELIJKE! Zelfs als u niet beschikt over een goede stem hebben, passie is ook nogal een enorm ding Rechters zoeken. Houden van wat je doet. Als u houdt van zingen en zijn 100% toegewijd aan het, zal de rechters weten dat.
 5. 5
  Laat je auditie lopen te lang! 30 tot 60 seconden (Ongeveer 2 lijnen van de bladmuziek) bij de meeste, of gewoon een couplet en een refrein. Het laat zien dat je weet dat je bent niet de enige persoon die de rechters zullen moeten luisteren naar en het voorkomt ook hen van het hebben om u te vertellen, "Oke, dat is genoeg."
 6. 6
  Als ze je snijden, proberen te voorkomen barsten in tranen uit en vertelt de wereld dat al je dromen zijn verbrijzeld en uw leven is nu zinloos. Het dient alleen om de kijkers te ergeren, en maakt je als je niet beschikt over een leven en je elke serieuze ambitie ontbreekt.

Tips

 • Probeer niet en zien er cool uit. Vergeet niet dat meisje dat haar holle hand over haar oor als mensen doen aan opnamestudio's? Ik wed dat ze dacht dat was super cool. Jongen, had Simon krijgt een goede lach op haar... en zo ook de rest van de wereld.
 • Niet dragen van een t-shirt met een slogan op het, vooral een die zegt: "Ik ben de volgende Europese Idol".
 • Wat niemand vertelt je dat je podium aanwezigheid is eigenlijk belangrijker dan je stem in de eerste paar ronden voor de producenten. Als u niet vertrouwd bent voorvormen voor hen, zullen ze je ontslaan zonder een tweede gedachte. U hoeft niet uw song choreograferen, maar blijf los en een beetje bewegen. Alsof je daar hoort, zingen.
 • Kies een nummer dat niet vaak wordt gezongen, het maakt een wereld van verschil. Wees uitgaande tegelijk.
 • Zing een pop, rock, of land lied. Als je gaat om hiphop, rap, of opera zingen, zou je het beste thuis blijven als je niet wilt op te worden uitgelachen door 35 miljoen mensen. Laten we eerlijk zijn, ze zijn geweldig genres, maar de mensen die dit horloge zijn vaker wel dan niet, in de mainstream muziek.
 • De rechters meestal op zoek naar mensen met een goede houding, podiumpresence en charisma. Maken al deze kwaliteiten schitteren! Trouwens, als je een goede stem, maar een slechte houding, de rechters kunnen zeggen ja, maar als je het de hardere rondes wanneer het publiek stemmen, zul je niet een goede kans om te winnen.
 • Wees niet beledigd als ze je harde reacties (vooral als ze afkomstig zijn van Simon Cowell). Neem het als een les, werken aan wat ze je te horen, en wees niet bang om te vragen wat je kunt de volgende keer beter te doen. Dit zal laten zien dat je respectvol en bereid om te leren zijn.
 • Luister niet naar een discman, iPod, of een MP3-speler tijdens audities. U vindt het moeilijk om jezelf te horen en zal eindigen klinken belachelijk, want van hoeveel je probeert te klinken als de artiest van het nummer je zingt.
 • Heb geluidseffecten niet maken voor je liedjes, of dat betekent het brengen van een kazoo met u of gewoon het maken van vreemde geluiden. Dit schakelt de rechters. Het enige geluid effecten die u moet brengen zijn uw instrumenten. Toen we instrumenten zeggen, bedoelen we je gitaar, niet je flugelhorn.
 • Wees niet shticky, maffe of gewoon krankzinnig. Showcase uw mooie stem, maar houd de stemmen in je hoofd stil.
 • Scooter meisje was schattig, maar als je niet wilt dat een vreselijke levenslange bijnaam te verdienen, laat de rekwisieten thuis.
 • Het belangrijkste is, niet iets dat de aandacht voor jezelf zou trekken, behalve hebben een geweldige stem niet doen. Op deze manier, als je een nee, heb je minder kans om te verschijnen op tv en in verlegenheid gebracht. De producenten hebben de neiging om de normale "nee" audities gesneden uit de feitelijke aflevering en houdt degenen met de vloeken, huilen idioten in hen. Als u wilt uw waardigheid te slaan, handelt waardig. Echter, als je gewoon in het voor de 15 seconden van roem, dan schreeuw, loei, en dorsvlegel je armen helemaal over de plaats. Maak jezelf een totaal lachertje.
 • Probeer niet te sexy. Bikini meisje deed vrij goed, maar eerlijk zijn, haar roeping was meer een pornoster dan een Europees Idol toch.
 • Nooit, nooit, onder andere grappige stemmen, gesproken woorden of ingewikkelde dansbewegingen in je auditie.

Waarschuwingen

 • Wees trouw aan jezelf en zingen als jij en uitdrukken wie je bent! Laat niemand je zelf verpesten - eigenwaarde!
 • Als je al deze tips hierboven te negeren, zijn bereid om te worden genoemd een van de gekste en misschien slechtste zangers die er zijn. Maar wie weet, kon je een van de zonderlingen die de eerste paar afleveringen van de Europese Idol zo verdomd grappig te maken!