Wkunl

Hoe speel je iets tekenen

Als je een fan bent van Pictionary of Charades, kan deze mobiele / smartphone app zijn de meest fittest voor u. "Draw Something" creëert een social networking grond voor de klassieke groepswedstrijden. Gedownload door miljoenen en gegenereerd miljarden foto's, zal dit spel een interesse in iemand te houden.


Deze app is ontworpen voor de iPhone en iPad.

Stappen

Hoe speel je iets tekenen. Kies de moeilijkheidsgraad van uw tekening.
Hoe speel je iets tekenen. Kies de moeilijkheidsgraad van uw tekening.
 1. 1
  Maak een spel. Tik op de knop "Create spel" en het zal u de kans om verbinding te maken met mensen uit verschillende bronnen, of ze zijn je Facebook-vrienden geven, per e-mail, of op gebruikersnaam. Gebruik de "Random" optie om verbinding te maken met een willekeurige Draw Something speler.
 2. 2
  Kies de moeilijkheidsgraad van uw tekening. Elke tekening "level" zal komen met munten, hoe meer munten het woord waard is, hoe moeilijker het kan zijn om te tekenen en met succes correct te raden door de andere persoon.
 3. 3
  Verplaatsen naar de tekentafel. Dit is waar de foto's zijn gemaakt. Standaard, mag u alleen de kleuren zwart, geel, rood en blauw. Zodra u het bereiken van een bepaalde hoeveelheid munten, kunt u ze gebruiken om andere kleuren te kopen. Kies het "potlood" icoon te tekenen, "gum" icoon om lijnen te wissen, en de prullenbak vat om te beginnen met een nieuw leeg scherm. Tik op de "Done" als je klaar bent met je tekening.
 4. 4
  Kijk uit voor de status. Een groene "Play" knop op de hoofdpagina zal u informeren dat het jouw beurt is. Als het zegt "Waiting", betekent dit dat de andere speler zal nodig hebben om hun tekening / beurt te voltooien.
 5. 5
  Denk dat de andere persoon gekozen woord. De tekening zal worden geanimeerd van start tot finish, alsof ze tekenen op een stuk papier. U kunt op elk moment de stekker in de brieven. Als je op te geven de poging, tik op de optie 'Pass' in de rechter bovenhoek en je niet ontvangt de munten. Het doorgeven van het ene beeld niet alleen eindigt uw deel van de ronde, maar veegt ook uit van zowel mensen verslagstrook terug naar nul.

Tips

 • Gebruik de bommen wijselijk in het spel. Bommen worden gebruikt voor het verkrijgen van nieuwe woorden voor je draw lijst, evenals het elimineren van letters in de wirwar wanneer u het raden van de andere persoon woord. Als je eenmaal opraken of wanneer u het nodig aan te vullen, moet u extra bommen te kopen.
 • Als je niet van uw lijst van woorden of als je niet kunt tekenen een van hen, is er een truc om een ​​geheel nieuwe lijst te krijgen. Sluit de app en dubbelklik op de Home-knop om de multitasking-dock. Tik en houd het pictogram app totdat ze allemaal beginnen te wiebelen (gesynchroniseerd "wiebelen modus"). Verwijder de app uit de rij door op het kleine icoontje in de hoek, deze kracht verlaat de app. Start de app en je zult een nieuwe lijst met woorden te krijgen. Dit is handig als u weinig of geen bommen.
 • Profiteer van het spel tekening animatie systeem. Je hoeft niet de hele tekening te maken op een doek. Bijvoorbeeld, als u een samengesteld woord, zoals 'vuurbal' te krijgen, je hoeft niet op te stellen een echte bal op brand. In plaats daarvan, trek je een brand, en dan trash de tekening. Teken een plusteken en trash het weer. Tot slot, trek je een bal. Hopelijk waren ze aandacht en ze zullen het woord krijgen.
 • U kunt het spel gratis spelen. Echter, voor 2000 meer woorden en 400 bonus munten, het volledige spel kost 99 cent (0.62 £).
 • Het doel is om een ​​"record breaking" win streak tussen jou en je partner te creëren.
 • Als u besluit om te stoppen met het spelen van het spel, is er een manier om een ​​lopend spel "verwijderen". Uw vinger over naam of avatar van de andere persoon en een knop "Verwijderen" zal verschijnen. Als er een naam wordt verwijderd, zal de andere persoon een bericht op hun belangrijkste pagina die u het spel hebt afgesloten ontvangt.
 • Als je echt vast zit, kunt u een woord unscrambler online te vinden.
 • Tekening pijlen om de specifiek item in je foto helpt veel, vooral als je bang bent dat de andere speler zal niet "krijgen" wat je aan het tekenen bent.
 • Elke andere categorie kleur pastel kost 249 munten.
 • Vermijd het gebruik van woorden als vervangingen voor tekeningen of probeer wezel door spelrondes gewoon om munten te krijgen sneller. Dit is niet het punt van het spel en als je speelt / teaming met een willekeurig persoon, zal het hun tijd verspillen.