Wkunl

Hoe maak je gratis onbeperkt alles op je telefoon te krijgen

Weet je mobiele telefoon plannen worden steeds duurder. Dit artikel zal je leren hoe je gratis onbeperkt alles op Androids en iPhones krijgen. Zelfs als uw telefoon is geen van deze modellen, lees het artikel om te zien of een van deze methoden zal werken op uw telefoon. De meeste van hen zullen werken aan app-capable phones.I ben op geen enkele manier verbonden met de genoemde bedrijven. Ik was op zoek up pagina's, zoals gratis internet op elke telefoon, gratis bellen op elke telefoon, gratis teksten op elke telefoon en ik dacht: "Waarom gaan we niet zet deze methoden bij elkaar?" Hier is wat ik kwam met:

Stappen

Hoe maak je gratis onbeperkt alles op je telefoon te krijgen. Installeer de google voice app.
Hoe maak je gratis onbeperkt alles op je telefoon te krijgen. Installeer de google voice app.
 1. 1
  Installeer de google voice app. Deze app geeft gratis sms-en goedkoop telefoneren. Dit zal werken op de iPhone en bijna alle app-staat telefoons.
 2. 2
  Installeer SMOOZZY app op je Android-toestel. Het stuurt u gegevens via sms, maar een t-mobile abonnement nodig. Smoozzy werkt het best op onbeperkt sms'en plannen. Zie tips, hieronder voor details. Voor meer manieren om gratis internet te krijgen, bezoeken []
 3. 3
  Google het. Google onderwerpen zoals laptop naar telefoon tethering en gratis internet op elke telefoon.
 4. 4
  Download het makkelijk praten app op je telefoon. Het biedt gratis teksten en telefoongesprekken.
 5. 5
  Gebruik de telefoon in gratis wifi gebieden. Download een WiFi-locator app gratis WiFi-hotspots te vinden. Als je niet begrijpt hoe je wifi gebruiken, het internet biedt verschillende tutorials en uitleg. Deze site geeft een goede uitleg.
 6. 6
  Bezoek deze Het laat je zien hoe je gratis internet krijgen op een iPhone met een sim-kaart. Helaas, je moet een plan op uw telefoon. Maar aan de andere kant, deze plannen beginnen bij 5€ per dag, wanneer u de phone.If u van plan om de Google Voice app te gebruiken en de Easy Talk app je telefoon dienst te gebruiken en niet, dan betaalt u geen cent, hopelijk. De goedkoopste prepaid plan is tien dollar per maand met dertig minuten plan.
 7. 7
  Doe wat harde kern tethering. Als je een laptop hebt, kijk omhoog manieren om gegevens te verzenden naar uw mobiele telefoon met behulp van uw laptop. Er zijn ook manieren om gratis Wi-Fi bellen en WiFi teksten te maken.
 8. 8
  Download apps. Er zijn veel apps die vrij zijn die gratis sms, gratis bellen en gratis internet aanbieden. textPlus is een app die gratis bellen en teksten biedt aan iPhones, Androids en Windows 7-telefoons. WiFi-planet.com is een website die waardevolle informatie over WiFi en hoe u gratis wifi krijgen op bepaalde telefoons geeft. De Tru App is een app die gratis en goedkoop bellen op BlackBerry-producten, iPhones, Nokia-telefoons, iPods, iPads en Androids geeft. U kunt vele apps die hetzelfde of zelfs beter gratis apps als deze bieden... als je weet waar je moet zoeken voor hen. Als apps zijn niet goed genoeg voor je of bruikbaar met uw telefoon, kunt u andere grote niet-app waarbij opties vinden door te zoeken op de juiste zoekwoorden.
 9. 9
  En als al het andere faalt... vind een goedkope onbeperkt plan. Republiek Wireless is een binnenkort te verschijnen mobiele plan dat onbeperkt alles voor 15€ met details en kleine lettertjes, natuurlijk biedt. Cricket biedt goedkope plannen, maar heeft de neiging om een ​​beetje gierig met de data privileges.Their onbeperkte abonnement is 40€ denk ik. Virgin Mobile biedt 300 minuten en onbeperkt data voor€ 30 dollar per maand. Nochtans, moeten deze opties werken en deze plannen niet nodig moeten zijn.

Tips

 • Koop een iPhone, installeer een t-mobile sim-kaart erin, activeren, installeer aantal gratis gesprekken en SMS apps erop die worden vermeld hierboven (ik zeg meerdere omdat sommige reviews beweren dat ze niet de beste service), volg dan de instructies in stap 6.
 • Probeer deze methoden op je telefoon en zie hoe ze voor u werken.
 • Probeer websites zoals GetJar en mobilerated om apps te krijgen voor LG telefoons die vrije tekst, web, of gesprekken kunnen aanbieden.
 • Voor Androids, koop een Android-telefoon off t-mobile, zet de 15€ onbeperkt sms'en plan op te dragen, installeren de Smoozzy app op en installeer Gemakkelijk Talk of een andere app die gratis bellen biedt.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig wanneer u aanbinden. Zorg ervoor dat de methode die u gebruikt is niet schadelijk voor de apparaten die worden gebruikt of krijg je telefoon vervoerder om uw lidmaatschap intrekken.
 • Wees voorzichtig met wat je apps downloaden. Lees reviews om ervoor te zorgen dat ze werken voor u en uw apparaat.