Wkunl

Hoe de Starbucks-kaart mobiele app te gebruiken

Op 19 januari 2011 Starbucks breidde de Starbucks Card Mobile app betaalmogelijkheid voor alle Europa winkels. Beschikbaar om te downloaden op de iPhone, iPod Touch en enkele Blackberry-apparaten, is deze functie van de app is ontworpen om de snelheid van het bestelproces en vermindering van het gebruik van plastic gift cards. Hoewel deze functie is nieuw voor koffie junkies in het hele land, heeft de app al enkele maanden en is makkelijk te gebruiken.

Stappen

Hoe de Starbucks-kaart mobiele app te gebruiken. Download de Starbucks-kaart mobiele app als je niet al hebt.
Hoe de Starbucks-kaart mobiele app te gebruiken. Download de Starbucks-kaart mobiele app als je niet al hebt.
 1. 1
  Download de Starbucks-kaart mobiele app als je niet al hebt. De app is gratis voor zowel Apple en Blackberry -apparaten. De app is beschikbaar voor gebruikers via de app store, terwijl Blackberry-gebruikers kunnen de tekst GO te 70845GO>.
 2. 2
  Voer de code van uw cadeaubon. Typ het zorgvuldig, en zorg ervoor dat de gift card is geactiveerd en voorgeladen met geld. Selecteer het tabblad Betalingen, klikt Probeer het Betalingen>, en schakel de optie om betalingen mogelijk te maken.
 3. 3
  Bestel een drankje bij deelnemende Starbucks. Te betalen voor een drankje houd de bar-code van uw geselecteerde kaart tot de 2D-scanner, en uw aankoop zal worden afgetrokken van het saldo.
 4. 4
  Laad de mobiele kaart. Sluit een credit / debit card en geld toe te voegen aan het totale vermogen beschikbaar voor gebruik. iOS-gebruikers kunnen ook verbinding maken met Paypal te voegen aan het saldo. ondersteunen. Laad de Starbucks-kaart mobiele app, en selecteer Touch te betalen vanaf het scherm Mijn kaarten. Hold-up op het scherm barcode naar de 2D-scanner, en uw aankoop zal worden afgetrokken van het saldo.
 5. 5
  Laad de mobiele kaart. Sluit een credit / debit card en geld toe te voegen aan het totale vermogen beschikbaar voor gebruik. iOS-gebruikers kunnen ook verbinding maken met Paypal te voegen aan het saldo.

Tips

 • Als de barcode niet goed scannen, zet de helderheid van uw beeldscherm. Als het dan nog niet werkt, kunt u de kaartnummers boven de streepjescode op uw barista genoemd lezen.
 • U hoeft niet naar een netwerkverbinding hebben om de optie betalingen te gebruiken. Je moet het als u wilt uw saldo bij te werken, echter.
 • Momenteel zijn alle 6.800 onafhankelijke franchise-winkels in Europa, evenals 1000 Starbucks binnen Europa Target-winkels en alle zakelijke winkels in Canada accepteren betalingen met de mobiele app.

Waarschuwingen

 • Momenteel is de app is niet beschikbaar voor Android-smartphones. Elke app die beweert te werken voor deze op een Android-apparaat wordt niet door Starbucks toegestaan. Het zal niet werken, en de app kan uw gegevens kwaadwillig gebruik.

Dingen die je nodig hebt

 • Een compatibel apparaat:
  • iPhone of iPod Touch iPhone>
  • BlackBerry 8800, 8820, Bold 9000, 9650, 9700; Curve Bold> 8300, 8310, 8320, 8330, 8350i, 8520, 8530, 8900, Storm, Storm2, en Tour