Wkunl

Hoe het opzetten van een stoom-dedicated server

Stoom is een content delivery, digital rights management en multiplayer systeem ontwikkeld door Valve Software. Het wordt momenteel gebruikt om multiplayer games Half-Life en Half-Life 2 te verdelen en serveren. Stoom vervangt WON, die oorspronkelijk werd gebruikt voor Half-Life multiplayer games.
Het verschil tussen een normale server en een dedicated server bevinden zich in het feit dat een van hen is gewijd aan slechts een ding te doen, gastheer van de server. Het opzetten van een Dedicated Server is relatief eenvoudig, tenzij je de installatie met de "HLDS Update Tool". Als u klaar bent om vies te krijgen in uw terminal om de maximale prestaties uit je CPU bent,

Stappen

Hoe het opzetten van een stoom-dedicated server. Zorg ervoor dat de Windows-gebruiker bent u ingelogd zijn als toestemming heeft om de "hldsupdatetool" executable overschrijven.
Hoe het opzetten van een stoom-dedicated server. Zorg ervoor dat de Windows-gebruiker bent u ingelogd zijn als toestemming heeft om de "hldsupdatetool" executable overschrijven.
 1. 1
  Zorg ervoor dat de Windows-gebruiker bent u ingelogd zijn als toestemming heeft om de "hldsupdatetool" executable overschrijven.
 2. 2
  Download de HLDS update tool op basis van uw besturingssysteem (OS). Of u nu een Linux distro of een Windows-build draaien, kunt u uw bestanden te krijgen onder de Dedicated Server titel aan de rechterkant.
 3. 3
  Installeer het hulpprogramma update in x: \ HLServer.
 4. 4
  Open een terminal (start> run> cmd).
 5. 5
  Gebruik directory traversal en ga naar je hlserver directory (cd \ hlserver).
 6. 6
  Typ "hldsupdatetool" (of gewoon "h" dan tabblad cyclus door de bestanden totdat je de exe) of. / Stoom voor linux gebruikers dan een spatie voer-update commando-game <game>. Vervang <game> met het spel dat je wilt hosten, of het nu "cstrike", "dmc", "dod", "ricochet", "TFC", "valve", "Counter-Strike Source", of "hl2mp". Voer-dir x: \ hlserver achteraf en druk op enter en laat het rusten. Een correcte voorbeeld zou zijn:
   HldsUpdateTool-update commando-game cstrike-dir c: \ hlserver 
 7. 7
  Als het werkte tot nu toe, zou het nu worden het installeren van de bestanden die nodig zijn om de server te draaien.
 8. 8
  Als het voorbij is, maak een snelkoppeling van hlds. Exe op uw bureaublad.
 9. 9
  Ga naar de eigenschappen van de snelkoppeling.
 10. 10
  In de doellijn, ga dan naar het einde van het adres en voeg-console-game <game> + maxplayers <nummer> + kaart '<startmap>'. Door dit te doen, elke keer dat u de HLDS laden met deze snelkoppeling, je zal het te openen in een console, waardoor er minder geheugengebruik en meer CPU-kracht beschikbaar is.

Tips

 • Gooi de snelkoppeling in de startup directory. Op die manier, als je computer crasht, zal de server herladen.