Wkunl

Hoe maak je een flash video bestand (. Flv) converteren naar mp4 met ffmpeg

Elke keer in een tijdje, een videoclip zie ik en denk "ik moet dit lied te krijgen!" Maar, na schuren op het web, vind ik dat het niet overal beschikbaar (gratis, tenminste, of misschien zelfs voor je geld).

Misschien is dit bij u gebeurt, ook. De oplossing die ik vond is om terug te gaan de de originele bron, het flash video bestand, en te converteren naar een mp3. Het vergt wat werk en een paar programma's, maar na een paar probeert dit wordt een gemakkelijke, routine procedure.

Stappen

Hoe maak je een flash video bestand (. Flv) converteren naar mp4 met ffmpeg. gaan de de originele bron.
Hoe maak je een flash video bestand (. Flv) converteren naar mp4 met ffmpeg. gaan de de originele bron.
 1. 1
  Download flash video.
 2. 2
  Conve rt de Conve> om iets een beetje makkelijker om mee te werken. Nogmaals, de keuze is aan jou, want er zijn een heleboel programma's die u kunnen helpen met dit:
  • Ik denk dat het gebruik van FFMpeg is heel gemakkelijk, als je eenmaal kunt het programma te krijgen (ze maken het met opzet moeilijk om te downloaden). U kunt het gemakkelijk .
 3. 3
  Zodra u het uitvoerbare bestand (dat is het programma zelf, voor het geval je niet bekend bent met deze dingen), plaats het in je home directory.
 4. 4
  Open een command prompt (in Windows via Start-> Alle programma-> Accessoires-> Opdrachtprompt).
 5. 5
  Als je niet gewend bent om het te gebruiken, kan het er een beetje intimiderend, maar alles wat je hoeft te doen is uw. FLV-bestand in dezelfde map als het ffmpeg.exe bestand (in de home directory, dat is).
 6. 6
  "Ffmpeg-i FILE_NAME" ffmpeg>.
 7. 7
  zegt says.flv, veranderen de sample rate (dit is de-ar 22050 deel, en het maakt een wereld van verschil voor de geluidskwaliteit), en de output een bestand genaamd NEW_FILE_NAME in de MP4-indeling. "
 8. 8
  In plaats van mp4, kon je de uitgang van een avi, wmv, mpg, of vrijwel elk ander videobestand, maar ik vind dat mp4 werkt goed wat betreft de kwaliteit.
 9. 9
  Nu heb je je geconverteerde video bestand in je home directory.

Tips

 • Sla de regel code (ffmpeg-i FILE_NAME.flv-ar 22050 NEW_FILE_NAME.mp4) in een Word-document of een tekstbestand voor gemakkelijke toegang. OF gewoon bookmark deze pagina of.
 • U kunt dan audio Uittreksel uit mp4-bestanden met AOA audio afzuigkap en verwijder onnodige audio met lef als je wilt.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met wat video-bestanden die u gebruikt. Is het auteursrechtelijk beschermd? Mag je prutsen met het? Wat ga je het afgewerkte product voor gebruiken? Je wilt niet iets illegaals doen.
 • Ook moet je altijd voorzichtig zijn bestanden die u downloadt. De suggesties die hier gegeven, zoals Real Player, FFMpeg, AoA Audio Extractor, en Audacity, zijn legit en moet uw computer niet schadelijk, maar je moet nog steeds houden een oog voor vis-looking downloads.

Dingen die je nodig hebt

 • (Sterk aanbevolen) of een andere manier om FLV-bestanden te converteren.
 • Audacity, maar ALLEEN als je wilt aanraken-up van uw bestanden voordat u ze af te maken.