Wkunl

Hoe om uw eigen webshow maken

Het internet is een geweldige plek om uw ideeën om de aandacht van anderen te brengen. Een manier om dit te doen is door middel van een web zien. Volg deze stappen en je kon al snel uitgegroeid tot een bonafide Internet ster!

Enkele goede websites zijn YouTube.com en wix.com. Ze zijn allebei gratis. Het is zo leuk maken van een Web Show.

Stappen

Hoe om uw eigen webshow maken. Krijg een idee voor je show.
Hoe om uw eigen webshow maken. Krijg een idee voor je show.
 1. 1
  Krijg een idee voor je show. Het moet een goede, prachtig, leuk en spannend met extra afleveringen zijn. Probeer een idee voor een goede aflevering krijgen. Denken, en noteer deze stappen om u te helpen herinneren. Dan gewoon.
 2. 2
  Kies een titel voor je show. Net zo veel als je een goed idee voor je show moet, moet je een goede titel voor het als goed. Probeer uw titel aansluiten bij het onderwerp van je show. Niet alleen moet het relevant te zijn, moet het onderscheidend en gedenkwaardig.
 3. 3
  Krijg verlichting of anders zou je niet in staat zijn om iets te zien. Uitzoeken wat kleurrijke verlichting, ook, als je wilt een beetje flair en stijl toe te voegen. Vergeet niet om het extra stijl te geven!
 4. 4
  Maak de scène of set kijken uitstekend. Kies een kleurrijke, grote plaats om te schieten uw webpagina tonen. Als je een gewone witte leeg scherm achter je het waarschijnlijk zou er saai. Als je iets halen met een heleboel foto's en dingen die pronken met je eigen flair toe te voegen. Je kan ook gebruik maken van een groot formaat afdruk van een afbeelding als achtergrond. Wanneer u uw flair tonen niet toe te veel. Het zal dan doden en laat je wanhopig.
 5. 5
  Een camera ter waarde van tapen met en. Je hebt een goede camera nodig hebt om je show te filmen. Je zou kunnen tijdelijk gebruik maken van een webcam, maar als je wilt kwaliteit beeld laten zien, moet je investeren in een digitale camcorder, zoals een HDV-Handycam.But maak je geen zorgen het is niet nodig! Als je niet veel geld hebt kun je je webcam gebruiken.
 6. 6
  Selecteer familieleden of vrienden om te werken aan je show. Het zou geweldig zijn om ongeveer twee tot drie bemanningsleden hebben. Men doet het eigenlijke filmen terwijl de andere beheerde andere technische aspecten. U kan ook nodig zijn 2-3 hosts of acteurs.
 7. 7
  Maak een schema of een planner van wat je gaat doen op de show en zo zullen er een aantal gasten. U kunt de ideeën u hebt opgeschreven te nemen en passen ze in je schema te onthouden wat tijd je hebt om het te doen.
 8. 8
  Wees niet saai of in uw webshow. Als je dat doet, zul je waarschijnlijk verliest een enorme hoeveelheid kijkers en uw kostbare tijd van taping toont alle verloren gaat! Je hoeft ook niet te worden een beleefde goody two shoes maar houd ook je humeur gemakkelijk.
 9. 9
  Oefen je lijnen, zodat u niet vergeet, maar maak je geen zorgen je kunt hebben cue cards als je wilt. Sommige mensen echt niet weten hoe te handelen beleefd, tenzij ze het script of cue cards volledig zijn opgeslagen.
 10. 10
  Bewerk uw video op de computer, maak het netjes lopen door scènes. Er zijn verschillende programma's die u kunnen helpen dit te doen. Speciale effecten toevoegen indien nodig. Laat niemand die geen goede speller of iemand die bewerking saboteert.
 11. 11
  Verdeel uw film op een gratis website. Misschien wilt u uw webcast hosten op een video sharing site, zoals Youtube, en dan als het echt goed is krijg je een eigen domeinnaam website. Gebruik ratings en commentaren in uw voordeel. Luister naar wat mensen willen zien en wat ze willen.
 12. 12
  Bevorderen van je show. Niemand gaat je show te kijken als ze niet weten dat het bestaat. Gebruik zowel online als offline methoden van het verspreiden van het woord over je show. Dit zou kunnen betekenen het gebruik van sociale media als mond-tot-mond-technieken. Probeer social networking websites. Vertel je vrienden om hun vrienden of familieleden te vertellen. U kunt zelfs proberen het maken van posters om uit te delen.
 13. 13
  Lees wat ze denken. Lees reacties of berichten mensen vertrekken die u op uw website of video. Denk niet dat je video is slecht als sommige opmerkingen zijn slecht, gewoon proberen om je show te veranderen een beetje en kruid dingen. Besteed aandacht aan de kijkers dat uw show.You houden moet een plek waar je fans kunt gaan kijken je op en geven je voedt back.If je krijgt veel feedback dat is niet zo goed hebben dan alleen maar proberen te veranderen je show een beetje, zodat je fans zal het leuk vinden meer.

Tips

 • Het web blijkt niet nodig om een ​​verhaallijn te hebben. Het zou een geruchten show, een vrienden show, een datumgrens tonen, of om het even wat je je geest te zijn.
 • Vergeet niet om plezier te hebben. Het maakt niet uit of mensen zoals uw web-tonen, net zo lang als je het leuk vindt.
 • ! Praten luider zodat de camera kan het geluid op te vangen.
 • Je zou willen investeren in het krijgen van sommige mensen te laten lachen met de geluidseffecten.
 • Zorg ervoor dat je hebt wat je gaat doen gepland. Niemand houdt je in de gaten zitten er in verwarring, en dit zal een negatieve invloed op uw totale bedrag van de kijkers.
 • Als je wilt, kun je grappig zijn! Comedy is altijd een hit, en veel mensen over de hele wereld liefde komedie!
 • Heb een poll op een website of met je vrienden over wat ze willen zien in de show. Ook zetten een idee Box op uw website, en zeggen dat sommige van de ideeën in je show. Dan zullen mensen zien dat ze je ideeën kunt geven, en je zal meer ideeën hebben voor je show.
 • Je zou willen videobewerkingssoftware krijgen om sommige dingen in uw web tonen bewerken.
 • Zorg ervoor dat u archiveren uw webcast opnames. Je wilt niet op uw website tonen om hard te werken om het voor eeuwig verloren!

Waarschuwingen

 • Als je hetzelfde doen elke week, zal je kijkers verliest. Proberen om het nieuwe te houden, en te handelen enthousiast, terwijl je het doet!
 • Zorg ervoor dat uw webhost biedt genoeg opslagruimte en bandbreedte om uw video's te bewaren. Sommige gratis hosts staan ​​alleen uploaden 15Mb van video voordat vereisen u om te upgraden naar een premium pakket.
 • Zorg ervoor dat je niet schamen voor de wereld om te zien, want als je zetten het op Youtube, dan zullen veel mensen kunnen en / of zullen kijken, dus niet iets dat je niet wilt dat andere mensen te zien doen.
 • Wees niet betekenen voor uw gegoten. Ze zullen waarschijnlijk stoppen!
 • Als er iets gebeurt met verrassing als je doet een live webshow, doe maar koel, en doorgaan met de show, doe wat je moet doen, in de voorkant van de camera.
 • Laat je niet meer dan enthousiast, want dit zal waarschijnlijk kijkers verliezen. Als je rotzooi op, dat zal ook gebeuren. Zorg ervoor dat u het juiste materiaal voordat je webshow. Maar het belangrijkste is, vergeet niet om plezier te hebben!
 • Als je iets doet, zoals: Eieren gooien op je raam blind gevouwen, zorg ervoor dat het goed met je ouders! Zij zullen het kijken en zal niet willen wat ze zien!
 • Veiligheid van het internet komt op de eerste, dus gebruik voorzorgsmaatregelen voordat er iets!