Wkunl

Hoe maak je een animatiefilm (met behulp van Windows Movie Maker) creëren

Heb je ooit al je eigen te maken animatiefilm? Nou, je bent niet alleen! Veel mensen, jong en oud, wil dit doen zonder te werken in een studio of met een moviola. Hieronder zijn een paar stappen voor het maken van uw eigen animatiefilm met Windows Movie Maker.

Stappen

Hoe maak je een animatiefilm (met behulp van Windows Movie Maker) creëren. Teken je animatiefilm alsof u een flipbook.
Hoe maak je een animatiefilm (met behulp van Windows Movie Maker) creëren. Teken je animatiefilm alsof u een flipbook.
 1. 1
  Trek uw animatiefilm. Je moet afmaken opstellen van uw gehele cartoon voordat je op eventuele verdere stappen.
 2. 2
  Teken je animatiefilm alsof u een flipbook. Elke foto moet overeenkomen met uw animatiefilm verhuizing van frame tot frame te maken. Misschien wilt u uw cartoon omdraaien om te zien of het elk frame lijkt op elkaar passen.
 3. 3
  (U moet een digitale camera om dit te doen hebben) Maak foto's van al de frames (Pictures) die u hebt getekend, of scan ze in de computer via scanner. Je moet een foto van elke foto die u trok uw cartoon zet te doen hebben genomen. Maar de tekeningen worden gefotografeerd in volgorde waarin uw film gaat.
 4. 4
  Neem je camera en sluit deze aan op uw computer. U moet dan bespaart u alle foto's die je nam van uw cartoon op de computer. Maar elke foto die je tekende moeten worden opgeslagen op de computer om dit te laten werken. Zodra u de foto's opgeslagen ze niet aanraken totdat stap 6.
 5. 5
  Open Windows Movie Maker op uw computer. Maar moet u Windows Movie Maker gedownload op uw computer. In de rechter bovenhoek, klik op import foto's.
 6. 6
  Importeer alle van de foto's die je nam van uw cartoon die u hebt opgeslagen op uw computer. Dan is al je foto's die je nam moet komen in het midden van je scherm van Windows Movie Maker.
 7. 7
  Klik rechts op al uw foto's hebt geïmporteerd. Maar dit moet worden gedaan een voor een door beeld voor beeld, waarin de volgorde van uw cartoon gaat. Dan is een rechthoek moet komen.
 8. 8
  Klik op het eerste vakje bovenaan die zegt "add TOT TIJD lijn". Daarna wordt de foto u juiste geklikt moet verschijnen aan de onderkant van het scherm op een rechthoek die "Video" op de rechterkant van het zegt. Maar je moet dit doen om al uw tekeningen.
 9. 9
  Verwijder alle van de foto's in het vak dat "collection" in vette, grote letters zegt. Maar niet de foto's die in de doos waar het zegt "VIDEO" tot later raken.
 10. 10
  U hebt nu uw video te bewerken op uw animatiefilm te laten werken. Klik met de rechtermuisknop op "ALL" van de foto's een voor een tekening van tekening. Dan nog een rechthoek moet komen. Klik op het vakje "7E" in de rechthoek waar het zegt "Video-effecten".
 11. 11
  Een doos vol met opties genaamd "Add or Remove VIDEO effecten" zou opduiken. Scroll helemaal naar beneden naar de onderkant van deze doos van rassen. Je moet een video-effect, dat zegt "SPEED UP, DOUBLE" dat derde laatste komt te zien. Selecteer die optie. Dan moet je een knop in het midden die zegt "ADD" te zien. Selecteer die optie 6 keer. Dan moet u een optie die "OK", zegt zien. Klik op ok.
 12. 12
  Nu dat u alle stappen hebt gedaan, bent u klaar om een voorbeeld te zien wat uw korte animatiefilm eruit ziet. U kunt dit doen door te gaan naar het menu-knoppen omhoog naar de top van Windows Movie Maker. Je moet een optie die zegt: "PLAY" aan de bovenkant te zien. Klik op play. Dan is een drop down rechthoek moet pop-up. Klik op de 3e optie die zegt: "PLAY TIMELINE". Dan moet u uw film te zien spelen door beeld voor beeld.

Tips

 • Als je een tablet en een goed kunstprogramma, kan je beter af zijn, omdat je niet nodig hebt om alle foto's te nemen.
 • Als u niet in het bezit van een scanner of een camera. U kunt gebruik maken van MS Paint, Photoshop, Paint.net, Gimp, of een andere tekening software kunt u zelf uw afbeeldingen te tekenen.
 • Als je meer tijd met het maken van uw film nodig, sla uw project op uw computer om het af te maken.

Waarschuwingen

 • U moet beschikken over Windows Movie Maker gedownload naar uw animatiefilm maken.
 • U moet een digitale camera die kan opslaan in en uit uw computer bezitten. Als u niet beschikt over een digitale camera * OF A SCANNER *, kunt u dit niet doen, maar de computer gebruiken om dit te doen.