Wkunl

Hoe te verkopen op eBay

Verkopen op eBay is precies zoals het verkopen in elke andere markt, behalve dat de gebruikelijke toetredingsdrempels (zoals kosten, werkgelegenheid, enz.) zijn vrijwel non-existent en, in plaats van slechts een paar duizend potentiële kopers, u toegang wereldwijd tot meer dan hebben 181 miljoen potentiële kopers! In feite, mensen die al verkopen hebben ervaren door garage of werf verkoop of ruilbeurzen zijn al goed en echt vertrouwd zijn met hoe het is om te verkopen op eBay. Of je nu een home-based business, een groot bedrijf, of gewoon proberen om een aantal dingen die u hebt zitten, hier is een uitgebreide gids aan het worden een eBay-verkoper te verkopen.

Stappen

Hoe te verkopen op eBay. Maak een eBay-account.
Hoe te verkopen op eBay. Maak een eBay-account.

Aan de slag

 1. 1
  Maak een eBay-account als je niet al een hebt. Ga direct naar de pagina van eBay in uw land en registreren volgens de instructies op de pagina. Om eBay te vinden, gewoon gebruik maken van uw favoriete zoekmachine en typ in eBay en controleer of het een eBay aan waar je woont relevant is teruggekeerd.
  • Heb een geldig e-account, zodat u kunt uw account en wie je bent bevestigen.
  • Beslissen over een goede accountnaam van tevoren. Omdat er zo veel mensen zijn al op eBay, wat tijd doorbrengen te controleren of de naam die u wilt daadwerkelijk beschikbaar is en komen met alternatieven wanneer de gewenste naam is al in gebruik.
  • Denk na over wat u wilt toevoegen aan uw profielpagina. Mensen lezen wel deze te proberen en meer te weten over je, dus het is een goede plek om je uit te leggen referenties, zoals het een collector, een retailer, een persoon met kennis van bepaalde items, etc.
 2. 2
  Bouw je account. Omdat feedback zaken om mensen het kopen van u, is het een goed idee om een paar kleine dingen te kopen en onmiddellijk te betalen, zodat je krijgt wat positieve feedback score. In dit stadium, niet wat je van plan bent om te verkopen kopen omdat je niet weet wat latere werken totdat; gewoon kopen dingen die je toch zou kopen, zoals iets toe te voegen aan een verzameling, een kledingstuk, wat te eten, enz. Dit zal je de ervaring over het gebruik van de site en uw "site cred" zal beginnen te bouwen te geven.
  • Potentiële kopers die een nieuwe verkoper zien zonder feedback kan erg op hun hoede dat je een "fly-by-night 'of een onbekende (en dus riskante) factor.
 3. 3
  Werken hoe u de betaling kunt accepteren. Dit varieert afhankelijk van waar je verkoopt, sommige mensen liever Paypal of soortgelijke diensten, sommigen de voorkeur geven directe storting op rekeningen, sommigen de voorkeur cheques of contant geld. De grondgedachte zal afhangen van het gemak van het gebruik van een bepaald betalingssysteem en wat uw kopers zijn gebruikt om. Het kan nodig zijn om flexibel te zijn voor buitenlandse kopers ook als je hen in staat stellen om te bieden, omdat ze anders betalen verwachtingen van die inkoop zult moeten binnen je eigen land. Doe onderzoek waarop betalingsmogelijkheden zijn best voor je.

Becoming een online veiling verkoper

 1. 1
  Bedenk wat u wilt verkopen. Je zou al een uitstekend idee van wat je wilt verkopen en je hamsteren het product geweest voor een tijd. Of, zou je weet maar hebben geen product en moeten weten waar de bron uit. Als alternatief wilt u misschien verkopen, maar je hoeft geen idee hebben wat gewoon nog niet. Het is belangrijk om na te denken over een aantal zaken bij de beslissing welke producten je waarschijnlijk regelmatig te verkopen op eBay.
  • Overweeg een proef verkoop van items die u niet wilt dat die gewoon rond het huis. Dit zal je gebruikt om hoe het voelt om te verkopen en al het papierwerk en logistiek betrokken zijn, maar het kan ook u meer ideeën over de aard van de dingen die je leuk te verkopen.
 2. 2
  Werk te komen of je liever nieuwe of gebruikte items, of een combinatie van beide te verkopen. Nieuwe items kan worden aangekocht in bulk van magazijnen en groothandels en doorverkocht voor de winst individueel, terwijl de gebruikte items moeten meer werk te vinden, zoals door middel van het echte leven veilingen en rechtstreeks koopt van landgoederen, etc. Het hangt af van het type persoon je bent en of u geniet van heinde en verre op jacht naar dingen om te verkopen. Bij de verkoop van nieuwe dingen, je moet de bestaande markt kennen en zorg ervoor dat je niet iets dat al verzadigd is, tenzij u in staat bent om massaal onderbieden de bestaande verkopers invoeren. Wees ervan bewust dat ontwikkelingen snel te kunnen passeren, zodat u met oudbakken voorraad. Bij oudere dingen, zou je moeten langer wachten op de of andere geïnteresseerde koper komen opdagen, maar de verkoop kan een zoete deal zijn als het goed gaat. Als je de verkoop van antiek, moet u ook om zeer goed geïnformeerd en in staat om breekbare, kostbare en waardevolle spullen inpakken heel goed om problemen met kopers te vermijden.
 3. 3
  Denk na over de ruimte als een belangrijke kwestie. Werken vanuit huis verkopen dingen kunnen overheadkosten te verminderen, maar als uw voorraad begint te nemen over de ruimte, zal je leven niet meer hetzelfde zijn. Heeft u ruimte voor uw producten en ruimte om gekochte items te wikkelen, verpakken en opslaan? Heeft u een speciale ruimte voor eBay te verkopen of heb je om te blijven bewegen alles? En bergruimte zijn zeer belangrijke factoren om uit te zoeken.
 4. 4
  Weten wat hot is. De meest populaire items te verkopen zijn waarschijnlijk iets wat iedereen wil een deel van te zijn en in een mate die zin maakt. Maar ook op dat, als het populair is, zullen er veel meer verkopers op uw pleister verkopen precies dezelfde dingen als je, dus je zult moeten om jezelf te onderscheiden met dingen die wilt, zoals lagere prijzen, meer functies, toegevoegde bonussen en goede beschrijvingen die de klant dat je weet wat je het over geruststelt. Om erachter te komen wat hot is, check out eBay's pagina: pages.ebay.com / sellercentral / hotitems.pdf. Artikelen vaak hier vermeld zijn cd's, dames-en herenkleding, speelgoed auto's, mobiele telefoons, laptop computers, auto's en voetbalshirts.
 5. 5
  Weet wat je niet kunt verkopen. Er zijn verboden producten op eBay, sommige zijn meer voor de hand dan andere. Check out Help -> is mijn object toegestaan ​​om erachter te komen wat eBay is het niet mogelijk om te worden verkocht?. Het negeren van dit kan je account opgeschort of zelfs permanent verbannen.
 6. 6
  Onderzoek uw markt. Zoeken eBay voor items zoals die u wilt verkopen. Lees de lijsten. Kennis te nemen van wat voor soort informatie of foto's vindt u het meest nuttig voor u als potentiële koper - hetzelfde soort informatie zal nuttig zijn om uw potentiële kopers. Bedenk wat denk je dat een verkoper is en hoe je zal slagen om dat zelfde gevoel van betrouwbaarheid brengen door middel van uw verkoop en het profiel.
  • U kunt gebruik maken van producten die specifiek zijn gebouwd voor verkoper onderzoek zoals Terapeak of Vendio onderzoek, maar je zult moeten betalen voor deze. Deze web-based software oplossingen doorzoeken van eBay's gesloten lijsten voor u en zal snel laten zien wat de gemiddelde prijs van uw object is, welke zoekwoorden zijn gekoppeld aan de meest gesloten lijsten, en wie de topverkopers. (Popsike.com is een gratis versie alleen voor muziek als je in de verkoop van muziek.)

Lijst items te koop

 1. 1
  Monteer de informatie die u nodig hebt om de lijst te plaatsen. Meestal, dit omvat het meten van de post, het wegen van de post, zodat u kosten kunt inschatten, en het hebben van uw foto's klaar.
 2. 2
  Neem foto's van uw object. Goede foto's die illustreren duidelijk het punt om te worden verkocht kan een bedrijf maken, slechte foto's zijn iets beter dan geen foto's helemaal. Krijg een goedkope digitale camera of een camera-telefoon als je niet al een hebt, geen foto helemaal zal (vooral voor een nieuwe verkoper) leiden dat sommige mensen denken dat je niet het item zelf helemaal niet, of iets te verbergen.
  • Maak uw foto bruikbaar. Ter voorbereiding op het nemen van de foto, plaatst het item in gebied waar er een afleidende achtergrond niet zal zijn en te ontdoen van alle rommel in de omgeving. Een eenvoudig wit vel papier kan worden gebruikt om een ​​mooie, neutrale achtergrond voor kleinere items te bieden. Waar mogelijk zet uw flitser en gebruik natuurlijk licht, naar buiten gaan, of neem een foto door een raam.
  • Krijgen zo veel foto's als je kopers nodig, en nog wat. Neem foto's van uw object vanuit elke hoek die je denkt dat iemand nuttig vindt. Krijg foto van een ongewone eigenschap, gebreken, en ga zo maar door. Het extra vertrouwen dat dit kopers zal geven is bijna altijd (behalve op de laagst gewaardeerde items) zinvol. Natuurlijk, sommige items maar een nodig foto, gebruik uw oordeel hier.
  • Laat foto's niet van andere aanbiedingen of ergens anders op het internet, ooit kopiëren. Behalve dat het oneerlijk en bedrieglijk, zal dit vrijwel altijd; bijna alles op het internet, en elders, is auteursrechtelijk beschermd, of het een aankondiging of niet het auteursrecht. Heb een crimineel niet te worden door al te lui om een ​​paar foto's te nemen.
  • Zie Hoe beter product foto's te nemen voor gratis voor meer ideeën op het produceren van goede foto's voor eBay verkopen.
 3. 3
  Log in en ga naar "verkopen" ofwel in "mijn ebay" of via de hoofdpagina bovenaan.
 4. 4
  Geef een titel voor uw vermelding. De titel is de eerste lijn in het krijgen van uw veiling opgevallen. Een goede titel zal niet alleen potentiële kopers voldoende informatie om te weten of het bedrijf is hun tijd waard om naar te kijken, het zal ook het aantrekken van mensen op zoek naar uw artikelen.
  • Alle relevante woorden. Ervaren inkopers weten om te zoeken naar koopjes uit onervaren verkopers door te bladeren door lijsten en op zoek naar mensen met onvoldoende informatie in de titel;. Bijvoorbeeld de titel "Land Rover" in plaats van "Land Rover Series 2 SWB 88" 2.25 Petrol "Onvoldoende informatie in een titel zal een veel kleiner aantal potentiële kopers en / of bieders te trekken, en bijgevolg een dergelijk product zal ofwel niet verkoopt, of ga voor een veel lagere prijs dan het anders zou doen.
  • Als uitvloeisel van het bovenstaande, houden de woorden relevant. Exclusief pluis zoals "cool" "uitstekend", en dergelijke. Je hebt heel weinig ruimte, dus gebruik het voor wat mensen op zoek zijn naar (je kan nogal zeker van zijn dat niemand zal worden gezocht eBay voor items getiteld "L @ @ K" of "GEWELDIG!!"). Gebruik een ondertitel voor alle informatie die je denkt dat mensen zullen niet op zoek gaan naar en willen meteen zien (dit kost meer, afhankelijk van de waarde van uw object kan het niet de moeite waard).
  • Onder meer alternatieve spellingen en formuleringen als je ruimte hebt. Bijvoorbeeld, als je een iPod je verkoopt, zet ' mp3-speler 'in de titel. Echter, zal eBay's zoeken automatisch goed zijn voor variant formuleringen, het komt ook wel eens checken categorie namen in aanvulling op de veiling titel. Doe een zoekopdracht op specifieke termen en kijk naar de titels van de veilingen die omhoog komen.
  • Dit klinkt eenvoudig, maar veel mensen vinden koopjes (en vele online tools maken het geld over commissies) door stelselmatig te controleren op verkeerd spelt veiling titels. Als uw spelling slecht is, gebruik maken van een woordenboek of het gebruik van uw webbrowser automatische spellingcontrole. Als uw webbrowser een automatische spellingcontrole functie heeft, downloaden een betere een dat doet.
 5. 5
  Geef een beschrijving, na het kiezen van een categorie.
  • Omvat alle relevante informatie. Dit omvat zaken als de fabrikant compatibiliteit (voor punten die bestemd zijn te veranderen), grootte, gewicht, kleur, staat, enzovoort. Err aan de kant van teveel informatie toe te voegen in plaats van te weinig. Een koper kan afromen door informatie die ze niet nodig om te weten, maar zal waarschijnlijk druk op de "back"-knop als ze niet de informatie die ze willen zien, om deze reden, is het best om de belangrijkste informatie in of zeer nabij het zetten het begin van de lijst. Probeer niet om uw aanbiedingen te maken in big bags van willekeurige cijfers, gebruik maken van de "feature-voordeel" methode geliefde van marketing drones "De camera wordt geleverd met een grote lange lens die ik weet niets van weten" slecht "De hoge.. -kwaliteit 80-200 zoomlens (functie) kunt u sport en schoten als de profs (uitkering) nemen "is veel beter.
  • Houd het ontwerp eenvoudig, als je de behoefte om een ​​bedrijf te ontwerpen helemaal. Sommige verkopers hun aanbiedingen met verwante elementen die dat het maakt het bedrijf zelf moeilijker te lezen, anderen (vooral eBay's standaard lijst ontwerpen, die geld kosten) zien er lelijk uit en leiden tot twee zeer verschillende, botsende ontwerpen op dezelfde pagina.
  • Wees eerlijk. Wees duidelijk over eventuele gebreken in de punt. Kopers zullen dit uit te vinden hoe dan ook, dus laat ze zelf bepalen wat een groot probleem is en wat niet. Vergeet niet dat kopers niet fysiek aanraken en onderzoeken uw punt. Ze vertrouwen op de detail en nauwkeurigheid van uw vermelding op de aankoop te doen. Niet beschrijven significante fouten (en uw beoordeling van wat is "significant" kan niet overeen met de kopers, of met wat rechters zullen beslissen) is van fraude, en zal waarschijnlijk leiden tot de koper het verlaten van slechte feedback. Je bent net zo aansprakelijk voor oneerlijkheid zoals je zou met elke andere vorm van verkoop. Kortom, "underpromise en aanprijzen".
  • Houd een toon. Veel verkopers lijken te gaan om extra inspanningen om potentiële klanten te intimideren, ze lijken te denken is het essentieel om een ​​aantal pagina's van bedreigingen (steevast in enorme, gekleurde lettertypen) verlaten om niet-betalende bieders te rapporteren, en ga zo maar door. Doe dit niet! Je zou niet willen kopen van een bakstenen-and-mortar winkel, waarin de eigenaar zag je elke beweging en herinnerde je dat je zou moeten betalen voor elk item dat u keek als u verliet de winkel met het. Noch zou u willen winkelen in een winkel waarin de verkoopster geklaagd over andere klanten. Het internet is niet anders, het is beledigend om uw potentiële kopers om hen te behandelen als potentiële dieven of boosdoeners; laat de kwade trouw aanpak. Als u aanvullende informatie over uw beleid moet omvatten, zorgen voor de lengte is korter dan je objectbeschrijving.
  • Controleer je. Dit zal geen alternatief zijn voor een slechte notering in andere opzichten, maar het gaat nog een lange weg. Juiste hoofdletters en leestekens maakt listings veel gemakkelijker te lezen.
 6. 6
  Kies een verkoopvorm. Je hebt twee opties, die je zal halen hangt af van uw persoonlijke voorkeuren
  • De online veiling. Ondanks dit enigszins de-benadrukt door eBay onlangs, dit is nog steeds enorm populair bij kopers en wordt niet snel weg te gaan. Veilingen zijn waarschijnlijk het beste voor minder voorkomende items, en als je onzeker bent over welke prijs je zou moeten verkopen tegen.
  • Nu kopen-objecten zijn vaste-prijs van producten. Wilt u misschien overwegen dit voor meer voorkomende items, bijvoorbeeld, nieuwe items die mensen direct nodig zijn onwaarschijnlijk veel geboden op een veiling te trekken.
 7. 7
  Stel je prijs. Als u verkoopt op de veiling, stelt u dit op de laagste prijs die je ooit zou kunnen voorstellen de verkoop van uw punt voor. Als je dapper bent, stel deze lager zijn dan dit; lagere start biedingen trekken meer bieders en interesse in uw product, en kan heel goed leiden tot uw object te verkopen voor meer. Vermijd het instellen van een minimumprijs. Dit is enigszins verwant aan een vorm van bieden op eigen veilingen, met bieders bieden tegen de verkoper zelf. Een reserve veiling irriteert sommige potentiële kopers, omdat ze geen idee hebben wat de verkoper wil, en mogen niet bieden tot last zijn. Als je de verkoop van een vaste-prijs product, gebruik dan uw oordeel. Je hebt weinig keus dan andere verkopers op eBay onderbieden.
  • Wat je ook doet, vergeet niet dat er niet zoiets bestaat als een item "werkelijke waarde". Houd hier rekening mee als u denkt over het instellen van een minimumprijs in een veiling. Als de punten echt wel wat platonische dollar-waarde, het is niet relevant voor de echte wereld als niemand bereid is te betalen die voor het. (En voor veel soorten items, eBay is "de markt", niet alleen een leuke side-tonen daarvan.)
  • Zie Hoe kan ik bepalen wat uw ebay items prijs voor meer informatie.
 8. 8
  Verder te gaan door de opties, en zorg ervoor dat alles er dan heel voorzichtig. Er is veel om door te kijken en u zult willen ervoor zorgen dat alles correct is. Zorg ervoor dat het item wordt verkocht tegen een redelijke prijs.
  • Herstellen van eventuele fouten. U kunt doorgaan met fouten in een veiling vast totdat het eerste bod is geplaatst, waarna, het is wat het zegt!
  • Roteren of bijsnijden elke foto die zou kunnen nodig hebben voor een betere uitstraling.
 9. 9
  Dubbel check alles voordat u opslaat. Zorg ervoor dat wanneer je klaar bent met alles aan het eind (je bent op de overzichtspagina) om dubbel te controleren en de pers legt. Als u niet op leggen zal het niet worden ingevoerd. Je krijgt dan een e-mail met de bevestiging dat uw product op eBay werd geplaatst.

Timing

 1. 1
  Beslissen wanneer de veiling eindigt. Er zijn een aantal momenten die het beste voor het beëindigen van een veiling, afhankelijk van het item dat u nu verkopen zijn. Veilingen eindigend op zondag, maandag en hebben de neiging om veel verkeer, dus het vergroten van de kans op betere end prijzen voor uw items te vangen. Veel items zijn ook seizoensgebonden, en dus zijn er betere tijden van het jaar te verkopen deze dan andere tijden van het jaar. Bijvoorbeeld, strand vistuig beter doet in de zomer, terwijl ski's beter zal doen in de winter.
  • U kunt kijken op eBay geplande promoties voor bepaalde categorieën op: pages.ebay.com / verkopen / resources.html. Check this out en plan uw verkoop voor wanneer deze categorieën wordt gemarkeerd.
 2. 2
  Kies de eindtijd, hetzij door een opsomming op hetzelfde moment u het item of te beëindigen, kiest u deze handmatig bij de opsomming wilt. Als u wilt dat een andere eindtijd van degene die automatisch wordt gekozen, stel deze in op het moment dat je liever.

Het verzorgen van de veiling

 1. 1
  Beantwoorden vragen van uw kopers als de veiling loopt haar natuurlijk. Worden gevraagd over, en altijd geduldig, duidelijk, professioneel en. Kopers niet graag onbeantwoorde vragen te zien en het invloed op uw professionaliteit, dus aarzel niet om te reageren.
  • Weigeren aanbiedingen om uw object te kopen buiten eBay. Dit is tegen het eBay-beleid, en geeft je weinig of geen comeback als de koper weigert te betalen.
 2. 2
  Kijken naar de veiling. Krijg je een idee van de belangstelling te krijgen door te kijken naar de teller veranderen en als weinig mensen op zoek bent, moet u mogelijk om aanpassingen te maken aan de veiling om het aantrekkelijker om die browsen over het terrein maken. Leren door te observeren wat werkt en niet werkt en zo nodig wijzigingen toe te passen.
 3. 3
  Uiteindelijk een veiling indien nodig. Je hebt de mogelijkheid om uiteindelijk een veiling tot 12 uur voordat het te wijten aan een einde. Dit moet zeer spaarzaam al worden gebruikt, als watchers ook kan zijn enthousiast over het maken van offertes en zullen teleurgesteld worden om dit te zien als een "gewoonte". Houd het voor uitzonderlijke omstandigheden zoals gebroken, verloren of gestolen voorwerpen. (En door middel van een hint, als je eenmaal hebt opgenomen producten te koop, bewaar ze op een veilige plaats!)
 4. 4
  Houd een oogje op kopers. Het is mogelijk om een ​​aantal kopers om bepaalde redenen, zoals kopers die niet kunnen betalen met Paypal te blokkeren, kopers die in landen kunt u niet verzenden naar en kopers met lage of slechte feedback. En je kunt ook instellen Goedgekeurd Kopers lijsten die automatisch toelaten dat sommige kopers te bieden.
 5. 5
  Verlaag de minimumverkoopprijs. Voorafgaand aan de laatste 12 uur van een veiling, is het mogelijk om de reserve prijs te verlagen als je vind je niet krijgt biedingen.

De afronding van de verkoop

 1. 1
  Een zucht van opluchting zodra het product verkoopt, maar bereid je voor op de verpakking, het bijhouden en het beantwoorden van e-mails van uw koper. Je bent nog niet klaar en hier is waar tijdig reagerende en goede communicatie echt tot hun recht komen.
 2. 2
  Gelieve feedback. Het is beleefd en een goede zakelijke praktijken om feedback te verlaten zodra de koper de aan de afspraak heeft voldaan. Het toevoegen van feedback op de dag van de scheepvaart is een goede plaat voor jullie beiden en als je de juiste dingen doet, is er geen risico in het verlaten van feedback in dit stadium. Echter, sommige verkopers liever wachten tot ze gerustgesteld dat de koper tevreden is met hun aankoop zodra de koper heeft verlaten feedback, die je nodig hebt om de behoefte aan die afhankelijk zijn van wat je verkoopt peilen. Het komt neer op hoeveel vertrouwen je hebt in het feedback systeem en hoe je kopers reageren gewoonlijk.
  • Het is fijn om beleefd vragen kopers om u feedback als je de tijd en de bereidheid om dit te doen. Dit slechts een keer doen maar, doe niet das hen.
 3. 3
  Houd een oogje op de die eBay stuurt je en wees een tijdige betaler. U zult provisies en andere vergoedingen verschuldigd over de tijd van de notering en je moet regelmatig, volledige betalingen te doen om te kunnen blijven aanbieden van uw objecten te koop. Terwijl de kosten die u in eerste instantie zou kunnen verrassen, behandelen hen als zeer een deel van uw zakelijke uitgaven en al snel zul je niet vergeten dat deze noodzaak om af te komen van de kosten van uw producten en inspanningen.

eBay-winkel of winkel

 1. 1
  Na verloop van tijd kunt u overwegen het openen van een winkel of winkel op ebay. Dit kan aantrekkelijk zijn als je wilt dat mensen kunnen zoeken via uw eigen specifieke URL op zoekmachines, u wilt groeperen solden samen onder unieke categorieën van eigen makelij en als je wilt een echt interessant profiel voor uw regelmatige en bouwen andere kopers. Er zijn voordelen, zoals een langere termijn, lagere fee "vaste prijs" lijsten, maar deze verkoop worden alleen ooit getoond in uw winkel, niet op de gebruikelijke veiling lijsten. Ook is er een maandelijkse vergoeding voor het bezitten van een winkel of winkel, waarmee rekening moet worden gehouden bij de verkoop van uw producten. Voor een beginner verkoper, is het een goed idee om eerst controleren andere winkels of winkels en beslissen na enige ervaring met het verkopen of een winkel of winkel is voor u.

PowerSellers

 1. 1
  Overweeg als je graag werken aan je steeds een PowerSeller op ebay. Je kunt niet vragen om een ​​te zijn, maar je hebt een grotere kans op eBay waardoor je een als:
  • Je maakt een minimum bedrag van de verkoop per maand, consequent (check eisen eBay als deze verandering zowel in de tijd en volgens welke regio je in)
  • Je onderhoudt het minimum bedrag van de verkoop gedurende ten minste drie maanden op een rij
  • Je hebt een goede feedback.
 2. 2
  Check out de eBay-verkopers te verenigen blog totdat deze status op je wordt verleend. Het is op: powersellersblog.com. Het zal u helpen pick-up enkele uitstekende verkopen tips.

Tips

 • Als je de verkoop van originele kunst of handgemaakte goederen van welke aard dan ook, deelnemen aan eBay groepen voor uw product. Collectors sluiten deze groepen zo vaak als kunstenaars / ambachtslieden en vele kunstenaars / ambachtslieden zijn ook kopers. Sommige hobbyisten verkopen om hun aankopen te financieren. Lees discussies, aangenaam en vriendelijk, niet bezighouden met flame wars en compliment wat u maar wilt. Het is een goede manier om vrienden te maken en doe mee aan een bloeiende niche community.
 • Mensen zullen kijken naar dingen die goedkoop of gratis verzending, dus exclusief de verzendkosten prijs in de totale prijs (of min bod) en mensen zullen meer geneigd zijn om te kopen. Als u het aanbiedt, zorg ervoor dat ze weten dat je het aanbiedt.
 • U kunt altijd teruggaan en bewerken als je iets niet wilt. Ga enkel in "Mijn eBay" en ga vanaf daar.
 • Proberen en hebben het zo uw veiling eindigt op een zondag. Vermijd eindigend veilingen op vrijdag of zaterdag als mensen niet thuis te bieden.
 • Betaling zal van vitaal belang. PayPal is een zeer populaire betalingsdienst op eBay, en als een verkoper, zal u wilt begrijpen hoe het werkt en misschien wel aanmelden. Het aanbieden van deze dienst ook kan helpen kopers aan te trekken, omdat de betaling is direct en eenvoudig. Cheques en postwissels zijn ook populair, maar door de natuur de tijd nemen. Ook rekening mee dat betalingen van kopers per cheque betekent niet noodzakelijk dat zij over voldoende financiële middelen! Dus overwegen wat uw comfort niveau is met deze verschillende soorten betalingen wanneer je je object.
 • Helpen om de feedback systeem eerlijk door alleen het plaatsen van eerlijke feedback en het vermijden van de "handel" van positieve feedback. Een verkoper moet positieve feedback achter te laten als de koper betaalt onmiddellijk. Een koper moet positieve feedback te geven als het item komt in een redelijke tijd en is zoals geadverteerd. Een verkoper die wacht op een koper om positieve feedback is echt trading feedback. Een dergelijke praktijk scheef feedback score.
 • Blog je aanbiedingen, vooral als je een artiest of crafter. Deel ze op Facebook en Twitter.
 • Als u niet tevreden bent met een koper of een andere verkoper, contact met hen en het probleem op een tijdige, beleefde manier te bespreken. Gebruik negatieve feedback als een laatste redmiddel als het probleem niet kan worden opgelost. Probeer altijd te onderhandelen in plaats omdat negatieve feedback is moeilijk terug te draaien of te verwijderen als u zich vergist over iets. Vergeet niet dat je niet weet of je koper was in een auto-ongeluk en geliquideerd in het ziekenhuis in plaats van het verzenden van uw betaling, dat soort dingen gebeuren in het leven.
 • Verpakking is ook belangrijk. Als items zijn kwetsbaar, kan onjuiste verpakking resulteren in gebroken items en ontevreden klanten! Ook rekening houden met de prijs die u betaalt voor de scheepvaart: de doos, opvulling, enz., om te beslissen over een redelijke prijs of toevoegen aan verzend-en administratiekosten.
 • Kies matig grote, gemakkelijk te lezen tekst lettertypen voor uw vermelding en overdrijf het niet animatie, vloekende kleuren en andere afleidingen. Laat de foto's en de tekst spreken voor zich, maar vergeet sommige kopers hebben een slecht gezichtsvermogen en liever grote print. Denk aan "grote print boeken 'als een voorbeeld van de tekstgrootte.
 • Kijk voor de meest populaire veilingen, zodat u kunt er zeker van zijn dat het item dat u wilt verkopen is de vraag.
 • Verkopen goedkope items om eerst de opbouw van uw feedback.
 • U moet het product te verzenden op uw eigen, dus je gaat te hebben om de scheepvaart toe te voegen in de prijs, er is een sectie waar je de verzendkosten te stellen.
 • Of je nu een beginner bent verkoper of iemand die verkoopt al een tijdje, is om te beseffen dat er geen enkel geheim voor verkoopsucces. Er zijn een aantal generalisaties die van toepassing zijn, maar ook zij hebben hun uitzonderingen en de realiteit is dat je nodig hebt om te proberen de verkoop van uw eigen weg totdat u de manier waarop het meeste succes voor u, uw items en uw aanpak produceert vinden. Vertrouw op uw gezond verstand, goede observatie en onderzoek vaardigheden maar ook als een uitstekende communicator en je zult in staat zijn om een ​​succes van de verkoop op eBay te maken. Maak het niet moeilijker dan het al is, die echt, is niet zo moeilijk helemaal!
 • Profiteer van gratis verkooptraining. Er zijn tientallen boeken over hoe om te verkopen op eBay. U zult minstens een bij uw plaatselijke openbare bibliotheek te vinden en het moet voldoende zijn (als ze allemaal de neiging om te zeggen hetzelfde na een tijdje en de aankoop van een is niet echt de moeite waard).

Waarschuwingen

 • Zet nooit de startprijs lager dan wat je kunt veroorloven om te verliezen door ze te verkopen! U moet de kosten overwegen voor eBay, Paypal (als u een PayPal-betaling), en de scheepvaart. Het is heel goed mogelijk om geld te verliezen op een item als je een startprijs die te laag is voor u om minstens break zelfs als slechts een persoon biedingen op het.
 • Niet overladen voor verzend-en administratiekosten. Een redelijk bedrag voor uw materiaal en inspanning is oke, maar kopers willen niet betalen 15€ 0,00 voor verzend-en administratiekosten en dan zien op de verzendkosten label dat alleen kost je 5€ 0,85 voor de scheepvaart.
 • Wees voorzichtig bij het verzenden van feedback. U kunt worden aangeklaagd voor het maken van oneerlijke verklaringen op de feedback pagina, dus in gedachten houden dat u verantwoordelijk bent voor uw opmerkingen zijn. Hou het eerlijk en professioneel, en vooral, niet kinderachtig en boos opmerkingen te maken.
 • Verkopen geen illegale voorwerpen. Dit kan zware gevolgen hebben over u brengen.
 • Negatieve feedback maakt kopers wantrouwen u en maakt verkopers twee keer nadenken over het verkopen aan u. Follow-up van de negatieve feedback met nauwkeurige feiten. Geen namen noemen.
 • Een verkoop op eBay is zo definitief als een contract ergens anders. Als u zich verbinden tot iets te verkopen op een veiling op eBay, dan kun je niet van gedachten verandert, omdat het een prijs die hoog genoeg niet heeft bereikt.
 • Wees voorzichtig van de verkoop in het buitenland. De meeste items zijn perfect in orde, en kan het verhogen van uw biedingen zwembad. Maar wat kan perfect legaal in de VS kan illegaal zijn in andere landen (of vice versa).