Wkunl

Hoe maak je in tegenstelling tot een facebook pagina

Heb je eindelijk genoeg en je probeert op te ruimen wat van je ongebruikte hield pagina's op Facebook? Hoewel het heeft gekregen gemakkelijker in tegenstelling tot een pagina, met de nieuwe Timeline view op Facebook, is het lastig om deze pagina's te vinden. In dit artikel leert u hoe u snel te leren in tegenstelling tot een pagina.

Stappen

Hoe maak je in tegenstelling tot een facebook pagina. Klik op uw naam bij de rechter bovenhoek van de pagina.
Hoe maak je in tegenstelling tot een facebook pagina. Klik op uw naam bij de rechter bovenhoek van de pagina.
 1. 1
  Open uw webbrowser.
 2. 2
  Bezoek de facebook website.

Uit je profiel

 1. 1
  Klik op uw naam bij de rechter bovenhoek van de pagina.
 2. 2
  Klik op de doos onder je coverfoto en profielfoto die zegt "graag." Het moet aan de rechterkant.
 3. 3
  Scroll naar beneden tot u de pagina die u wilt tegenstelling en klik op het te vinden.
 4. 4
  Klik op de knop Instellingen rechts van de knop die zegt "liked" met een vinkje ernaast. Klik op "In tegenstelling tot" op in het menu dat verschijnt.

Uit uw profiel (u onlangs vond de pagina)

 1. 1
  Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm.
 2. 2
  Scroll naar beneden tot een verhaal van de pagina die u wilt tegenstelling verschijnt.
 3. 3
  Beweeg over de rechterkant van de vierkante doos met twee andere dozen zichtbaar te maken. Slechts in deze weergave worden deze twee opties worden bekeken.
 4. 4
  Klik rechts van de twee vakken die worden weergegeven.
 5. 5
  Klik op de "tegenstelling" optie.

Tips

 • Met de nieuwe tijdlijn, kunt u nu al je likes een stuk sneller dan in de afgelopen upgrades op Facebook. Zodra je naar beneden scrollen de pagina, blijven scrollen. Er zal een extra vermelding die zal helpen bij het organiseren en het weergeven van uw items door jaren als je ze hebt hield zijn. Klik op het gewenste item.
 • Een belangrijke werkbalk die de meeste mensen de neiging om te vergeten, is in staat om willen en in tegenstelling tot sites. Bing toolbar heeft dit. Zelfs voor pagina's die niet beschikken over een "Facebook Like" knop aangesloten, kunt u / in tegenstelling tot een pagina via deze knop. Lees meer op hun site voor meer informatie.
 • Voor Facebook pagina's die niet beschikken over Tijdlijnweergave gewoon nog niet, zult u nog steeds nodig om de instructies te volgen in tegenstelling tot wat op facebook.