Wkunl

Hoe speel iassociate 2

iAssociate 2 is een groot woord vereniging game voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Als u wilt uw hersenen te oefenen met slimme woordspelletjes, is dit een must-have app!

Stappen

Hoe speel iassociate 2. Nadat de app is gedownload, opent u het en speel de tutorial.
Hoe speel iassociate 2. Nadat de app is gedownload, opent u het en speel de tutorial.
 1. 1
  Download het iAssociate 2 game uit de App Store. Zoeken naar "iAssociate 2" of de ontwikkelaar, "TicBits". Momenteel is de app is gratis.
 2. 2
  Nadat de app is gedownload, opent u het en speel de tutorial. Het is een mini-level dat u zal begeleiden door de basis (die ook worden beschreven in dit artikel).
  • Het voornaamste doel van het spel is te denken aan woorden die worden geassocieerd met andere woorden verwant aan elkaar.
 3. 3
  Kies het gewenste niveau te spelen zodra je de tutorial hebt voltooid. U zult een woord in een rood ovaal zien. Een bos van andere witte ovalen gevuld met streepjes en een nummer is gekoppeld aan dat ene woord via een grijze gestippelde lijn. Elk streepje staat voor een letter en het nummer geeft het totaal aantal letters in het woord. Bijvoorbeeld, ---- (4) suggereert het woord heeft vier letters.
 4. 4
  Denk aan een woord dat voor de voornaamste woord dat het aantal tekens past. In het voorbeeld rechts kan drie woorden worden geassocieerd met "Surf" en een woord "Up". Ook, "Surf's Up" kan worden onderverdeeld in "Branding" en "Up", het creëren van twee verenigingen.
 5. 5
  Tik op een leeg woord om het toetsenbord en start het woord te typen. Als het goed is, krijg je punten (zie Tips) te krijgen, zal het ovaal rood geworden, en de grijze gestippelde lijn (en) zal veranderen in een zwarte ononderbroken lijn. Andere verenigingen kunnen verschijnen, waardoor het niveau uit te breiden.
 6. 6
  Als je vastloopt, hebt u drie opties voor hulp:
  • Clues: Bepaalde woorden kunnen hebben aanwijzingen aan hen gehecht. Deze worden aangeduid als een wit vraagteken (?) In een groene tekstballon. Om de aanwijzing te zien, tikt u op het woord en het zal verschijnen op de bovenkant van het scherm.
  • In-game hints: Wanneer je een level start, krijgt u een aantal tips (afhankelijk van de grootte van het niveau, kunnen ze 10-25). Hints te onthullen het woord een letter per keer - een hint onthult een letter. Spaarzaam gebruiken en op te slaan totdat je bijna aan het einde van het level.
  • Facebook: U kunt vrienden op Facebook om hulp vragen op woorden. Een nieuwsbericht verschijnt op uw Facebook muur om hulp vraagt.
 7. 7
  Om het level te voltooien, moet u correct vind alle verenigingen. Op bepaalde tijdstippen, krijgt u een bericht met je voortgang te krijgen en worden beloond met een medaille - brons voor het voltooien van 50 procent van het niveau, zilver voor 75 procent, en goud voor 100 procent.

Tips

 • Als je Game Center en een internetverbinding, kunt u uw scores in te dienen en een kans hebben om een ​​snelheid medaille te verdienen. Als je onder de eerste 1000 spelers om een ​​level te voltooien, zul je worden beloond met een snelheid medaille en wijst volgens uw rang:
  • Top 1000 - Bronzen medaille en 1.000 punten
  • Top 100 - Zilveren medaille en 2.500 punten
  • Top 10 - Gouden medaille en 5000 punten
 • Als je vastzit op een woord en je hoeft niet meer hints of niet wilt gebruiken, kunt u uitzoeken het woord een letter per keer. Te beginnen met de eerste letter, probeer elke letter van het alfabet (het helpt als je met het QWERTY-toetsenbord) totdat je het woord. Deze trial-and-error-methode is erg vervelend maar garandeert voltooid.
 • Om extra levels te kopen, kunt u ofwel een in-app aankoop met echt geld of krijgen een gratis een met behulp van tokens. Tokens kunnen worden verdiend door het invullen van gratis aanbiedingen, meestal door het downloaden van andere apps.
 • Als je vastzit op een woord, doe een ander deel van het level. Sommige levels hebben meerdere uitgangspunten ook.
 • Af en toe krijg je bonus woorden - woorden die in een gouden gele ovaal. U kunt geen gebruik maken van hints over hen of gebruik de trial-and-error methode hierboven om ze op te lossen. Ook bereid zijn voor de een niveau dat bestaat uit alle bonus woorden!
 • Het puntensysteem is als volgt: 5 punten voor elke juiste letter en 250 punten voor elke juiste woord.
 • Spelen iAssociate 2 niet een internetverbinding nodig, maar het indienen van uw scores doet.
 • Af en toe kan TicBit (ontwikkelaar van de game) het spel bij te werken en installeer extra bonus levels. Toch moet u een minimum bedrag van totaal aantal punten (bv. 500000) om ze te spelen.
 • Als laatste redmiddel kunt u een zoekmachine gebruiken om te zoeken naar antwoorden. Veel mensen vragen om hulp op Yahoo! Answers.

Waarschuwingen

 • Dit spel kan erg verslavend!
 • Als je niet kan achterhalen een woord, geef het een pauze en probeer het later; dit slaat gefrustreerd of opgeven.
 • Wees voorzichtig bij het omgaan met in-app aankopen, zorg ervoor dat u niet per ongeluk op het scherm tikt en koop een level als je de rekening niet betaler.

Dingen die je nodig hebt

 • Relevante elektronisch apparaat (iPod, iPad, iPhone, etc.)