Wkunl

Hoe maak je een internet browser kiezen

Browsers zijn de sleutel tot het internet deze dagen, althans voor de meeste taken. Er zijn vele, vele browsers voor elk platform en besturingssysteem, dus de keuze kan moeilijk zijn. Echter, dit zou moeten helpen verkleinen van de zoektocht.

Stappen

Hoe maak je een internet browser kiezen. Bepaal de leeftijd van uw computer.
Hoe maak je een internet browser kiezen. Bepaal de leeftijd van uw computer.
 1. 1
  Bepaal de leeftijd van uw computer. Hoe oud is je computer? Is het een mobiel apparaat? Ken uw systemen specificaties als dit kan zijn meer geschikt is voor bepaalde browsers dan anderen.
 2. 2
  Denk na over uw ideale browser, wat zou dat kunnen doen? Misschien wilt het heel simpel, het hanteren alleen de eerste levensbehoeften. Misschien wilt een aantal fundamentele functies zoals web-feed lezen, bookmarking (favorieten), of zoek dozen. Sommige browsers hebben veel meer, en dat is waar het begint te krijgen verwarrend.
 3. 3
  Zorg dat u weet welk platform je op. Sommige browsers zijn alleen beschikbaar voor een bepaald besturingssysteem, of niet beschikbaar zijn voor een besturingssysteem.
 4. 4
  Onderzoek browsers. Tabbed browsers zijn Safari (draait op OS X, iPhone en is nieuw voor Windows), (algemene doeleinden met de meeste plug-ins), Opera (ondersteunt, behandelt e-mail en draait op mobiele apparaten), Konqueror (tweeledig doel file manager ), Seamonkey (inclusief HTML-editor en e-mail client), Off By One (klein) en (sociale netwerken).
 5. 5
  Bekijk de kenmerken van alle browsers die u hebt gevonden, en te vergelijken met wat je wilt.
 6. 6
  Overweeg alternatieve lagere-geheugen browsers, als u een lage geheugen van de computer. Overweeg Off van een, Dillo, Skipstone en Netsurf.
 7. 7
  Overweeg een op tekst gebaseerde browser, als je wilt een nog sneller-dan-snel (maximumsnelheid / hyperaandrijving) ervaring. Overweeg elinks.
 8. 8
  Zoek uit of u functies die u zou willen of als er een eenvoudige methode om dit te doen, zoals een bestaande plugin of uitbreiding in het geval van firefox kan toevoegen.
 9. 9
  Download en installeer je nieuwe browser!

Tips

 • Vergelijk alle functies van respectievelijke browsers.
 • Houd uw oude geïnstalleerde browser. Een nieuw alternatief zal men geen invloed op uw oude.
 • Lees de Algemene Voorwaarden van de browser die u wilt.