Wkunl

Hoe je een ebook op een ipad

Als je een boek wilt zetten op een iPad, heb je een paar opties. eBooks zijn er in verschillende formaten en afhankelijk van het formaat van uw boek, vindt u een van de volgende methoden geschikt.

Stappen

Hoe je een ebook op een ipad. Kopen of downloaden epubs.
Hoe je een ebook op een ipad. Kopen of downloaden epubs.

Methode een: epub formaat

 1. 1
  Kopen of downloaden epubs. Dit is het open formaat dat de Apple iBook en een aantal andere elektronisch boek verkopers te ondersteunen.
 2. 2
  Lanceren iBooks. In de linker bovenhoek, klikt u op de knop Opslaan.
  • Opmerking: als je het niet hebt op de iPad, kunt u deze downloaden van de App Store gratis.
 3. 3
  Zoek een boek. Gebruik de zoekmethode, of blader door de iBookstore totdat u een titel die u interesseert vinden. De prijs zal worden genoteerd aan de rechterkant van het boek.
  • Klik op dat, en het wordt groen, zeggen: "Koop boeken."
  • U wordt gevraagd om uw wachtwoord. Voer dat, en klik op "OK." De iBook wordt gedownload, en u zal worden teruggegeven aan de iBook bibliotheek. Het boek dat u hebt gekocht zal verschijnen in de linker bovenhoek van de boekenplank met een "nieuw" label.
 4. 4
  Kopen in de iTunes Store. U kunt ook boeken kopen in de iTunes Store. Open iTunes, ga vervolgens naar de iTunes Store. Klik op Boeken aan de bovenkant van het venster, en vervolgens bladeren door de winkel, of zoeken naar het gewenste materiaal lezen.
  • Zodra je een boek dat je wilt kopen hebt gevonden, kunt u koopt op vrijwel dezelfde manier waarop je een boek op de iPad te kopen: Klik op de prijs, dan is de groene "Buy Book" knop.
  • Zodra het boek is gedownload, het opzetten van iTunes op uw boek op de iPad. Klik in iTunes Books. Vink het vakje "Sync Books" aan de bovenkant, klik vervolgens op "Alle boeken, 'of' Geselecteerde boeken," zoals u verkiest. Als u 'Geselecteerde boeken selecteert, kunt u vervolgens in staat stellen welke boeken u wilt naar uw iPad op uw volgende synchronisatie.
  • Openen, lezen en genieten.

Kindle-formaat

 1. 1
  Over ontsteken. De Kindle-formaat is een gesloten formaat die alleen wordt ondersteund door Amazon-producten. Echter, Kindle maakt een book reader app beschikbaar voor de iPad, die beschikbaar is in de App Store is.
  • Lanceren iTunes, ga naar de iTunes Store, en zoek voor de Kindle. Van daaruit kunt u de Kindle app te downloaden.
 2. 2
  Kopen een Kindle-geformatteerde boek. Bezoek Amazon.com, en uit de winkel per afdeling sidebar, rollen over de Kindle rubriek. Een pop-out menu verschijnt, en van daar, selecteert u de optie Kindle boeken.
 3. 3
  Bezoek "beheer mijn Kindle". Daar vindt u alle inhoud die u hebt gekocht.
  • Klik op de knop Actions en selecteer Deliver naar mijn... Acties>
  • Selecteer uw iPad. Van de Deliver naar: menu, selecteer uw iPad, en klik vervolgens op de knop gele Deliver.
  • Het boek of tijdschrift zal verschijnen in je leeslijst volgende keer dat je Kindle op de iPad te lanceren.

PDF-formaat

 1. 1
  Gebruik safari. Apple's internet browser, Safari, kunt u ofwel lees PDF's binnen de browser, of overbrengen naar iBooks voor later lezen.
  • Op de iPad, navigeert u naar een PDF die u wilt lezen. Tik op de pagina, en op de top krijgt u de optie om de PDF in iBooks of een andere lezer te openen.
  • Als u op Open in iBooks 'klikt, wordt uw PDF direct te openen in iBooks.
  • Als u klikt op Openen in.., krijgt u de mogelijkheid om uw PDF in elke compatibele PDF-reader te openen.
 2. 2
  Breng een PDF van de mac in iBooks. Soms heb je een PDF op de Mac die u wilt openen in iBooks. Hoewel er verschillende manieren om dit te bereiken, de snelste en gemakkelijkste manier is als volgt:
  • Open Mail (of uw favoriete e-mailprogramma)
  • Stuur het op in een brief aan jezelf. (Zorg ervoor dat je het omsluiten!)
  • Open de eMail in Mail op de iPad, klik dan op de bevestiging. Het wordt geopend in Safari. Uit de Safari pagina, heeft u de mogelijkheid, zoals hierboven beschreven, op te sturen naar iBooks of een andere reader op je iPad.