Wkunl

Hoe je website verkeer gratis te verhogen

Veel mensen besteden een groot bedrag aan geld proberen om hun website te lanceren door middel van sterke reclamecampagnes, maar zou een gebrek aan middelen een tegenslag niet. U kunt uw eigen verkeer en bezoekers naar uw website te bouwen zonder ook maar een cent.

Stappen

Hoe je website verkeer gratis te verhogen. Optimaliseer uw website om zoekmachine vriendelijke.
Hoe je website verkeer gratis te verhogen. Optimaliseer uw website om zoekmachine vriendelijke.
 1. 1
  Optimaliseer uw website om zoekmachine vriendelijke. Voorleggen aan de verschillende zoekmachines en directories. Naast de grote zoekmachines zoals Google, Yahoo, Ask, Bing en MSN, het is de moeite indienen om minder bekende web-directories. Als uw website is opgenomen in zoveel mogelijk plaatsen, kan het uw rankings in de grote zoekmachines als goed.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw titel, beschrijving hoofd, en header html-tags accurate wijze het onderwerp van uw site, zoekmachine algoritmen gebruiken deze als zoekwoorden aan uw site en direct relevant verkeer categoriseren.
 3. 3
  Verspreid het woord over uw affiliate programma door het aan affiliate programma directories en contact opnemen met de eigenaren van gerelateerde websites.
 4. 4
  Maak een pagina met links die de links naar andere niet-concurrerende websites zal bevatten in dezelfde bedrijfstak. Contact op met de eigenaars van andere websites met uw voorstel om links uit te wisselen. U zult hun link toe te voegen aan uw pagina met links, en zij zal een link naar uw website in ruil.
 5. 5
  Posten in forums. Bezoek de online discussiefora waar mensen in uw doelgroep graag te verzamelen. Bericht nuttig antwoorden op vragen van mensen, en een link naar uw website aan het eind van je post naast uw naam. Hoewel je uiteindelijk wilt uw sig-bestand te krijgen met de link naar uw site gezien zo vaak mogelijk, niet overdrijven met je berichten, anders andere forumites zal je niet respecteren, en zal daarom niet uw site bezoeken.
 6. 6
  Commentaar op blogs. Bezoek andermans blogs op het onderwerp met betrekking tot uw website. De meeste blogs kun je commentaar over de kwesties besproken voegen. Voeg inzichtelijke commentaren over de blog onderwerpen, en laat uw website link. Uw opmerkingen en link zal permanent op de blog website blijven.
 7. 7
  Maak een e-mail "signature" - uw naam, uw website adres en een korte tag-line beschrijving van de belangrijkste voordeel van uw site. Stel uw e-mail programma om uw handtekening automatisch toe te voegen aan elke e-mail die u verzendt.
 8. 8
  Kijk in het verkeer uitwisselingen. Er zijn vele soorten van het verkeer uitwisselingen, maar het idee is hetzelfde - je een team met andere webmasters, en ze sturen je het verkeer in ruil voor je ze het verkeer sturen. Zoeken op het web voor "verkeer uit te wisselen" om die diensten te vinden.
 9. 9
  Maak iets van waarde dat mensen rond zullen passeren. Het kan een rapport met nuttige informatie die u toestaan ​​dat mensen om weg te geven. Het kan ook een soort van koele en ongebruikelijke web-pagina die mensen willen e-mail naar al hun vrienden zijn. Natuurlijk zal de pas-rond punt onder uw advertentie en uw link, het verspreiden van het woord over uw website. Dit is een "virus"-strategie.
 10. 10
  Schrijf artikelen over het onderwerp met betrekking tot uw website, en een link naar uw site in uw auteur bio. Dien uw artikelen aan artikel directories, en mensen in staat stellen om uw artikel te publiceren in hun nieuwsbrieven en websites. Uw artikelen zullen verspreid over het web als wildvuur. Mensen zullen ze te lezen en uw website bezoeken. Het beste deel is dat mensen die uw artikelen te lezen u als een expert zal beschouwen, en zullen ze veel meer kans om van u te kopen wanneer ze naar uw website. Hoe is dat voor een free publicity?
 11. 11
  Gebruik accurate trefwoorden voor uw inhoud. Het punt van de zoekwoorden is dat ze de termen de meeste mensen op zoek naar uw artikel op onderwerp zal zoeken op. Controleer degenen met gratis Google termen en gebruik de meest populaire relevante men in uw titel - een beschrijvende titel te laten weten meteen wat het is als het een woord met meerdere betekenissen. Tekenen bloed voor een phlebotomist is niet hetzelfde als een stripmaker tekening bloed in een vechtscène. Wees zeer letterlijke en gebruik vervolgens de exacte zoekwoorden meerdere keren in het artikel waar ze zijn relevant, evenals synoniemen. Overdrijf het niet, of je kijkt alsof je probeert om spam Google. Gebruik gewoon de zoekwoorden nature bij de beschrijving van het onderwerp.
  • Als het een verwarrend zoekwoord zoals Drawing Blood, link naar de andere betekenis en vermelden dat in de eerste paragraaf. "Dit artikel gaat over tekenen bloed in graphic novels Aderlaten is het tekenen van bloed voor medische tests of schenkingen -. Hier is de andere pagina op" Drawing Blood "Dan koppelen aan het aderlaten pagina in die door ombuigen van verwarde mensen ze een goede indruk laat je.. en ze zouden stoppen om uw artikel te lezen als ze ook graag doen strippaginakunst!
 12. 12
  Start een e-zine voor uw website. Wanneer mensen elke uitgifte lezen zullen ze herinnerd worden aan uw website opnieuw te bezoeken. Legt het aan alle gratis e-zine directories op de internet.a nieuwsbrief!
 13. 13
  Start je eigen online discussie community. Het zou een online prikbord, e-mail discussielijst of chat room zijn. Als mensen betrokken zijn in uw gemeenschap, zullen ze regelmatig terugkeren om te communiceren met anderen.
 14. 14
  Adverteer uw site op gratis advertentie sites. Er zijn veel van deze op het net. Sommige van de meer populaire zijn craigslist, Inetgiant, freeadvertisingforum en gumtree.
 15. 15
  Join gratis kluisje-lijsten. Dit zijn lijsten van abonnees die hebben zich aangemeld voor de e-mails versturen en ontvangen van elkaar. Kunt u direct bereiken potentieel duizenden mensen door het verzenden van e-mails, en je hoeft geen zorgen te maken over het ontvangen van spam klachten, hetzij omdat iedereen op de lijst heeft aangemeld voor e-mails te ontvangen.
 16. 16
  Het krijgen van een myspace pagina kan ook het verhogen van uw website verkeer omdat honderden mensen zullen het zien.
 17. 17
  Voortdurend inhoud bij te werken op uw web-pagina, dus met een nieuwsrubriek is een geweldige deal voor zoekmachines in het bijzonder.
 18. 18
  Uw Facebook-status bijwerken zodat je vrienden weten iedere keer dat u uw blog updaten en maak een Facebook-fanpagina. Vrienden zien wanneer ze lid worden van de fan pagina of commentaar geven op je status.
 19. 19
  Dien uw website naar boven social bookmarking sites een link terug naar uw website, waar je page rank zal toenemen evenals creëren.
 20. 20
  Meld je aan Yahoo Answers en laat geweldig behulpzaam reacties op vragen die mensen vragen om, het verlaten van een link terug naar uw site met meer handige tips op.
 21. 21
  Blijf bij het ​​onderwerp. Dit alles socialiseren, forum commentaar en vragen beantwoorden zou moeten zijn op de belangrijkste onderwerp van uw website. Hoe meer uw activiteit en inhoud van de site wedstrijd in onderwerp, hoe groter de kans de juiste mensen te vinden. De meer gerichte uw affiliate links zijn naar het onderwerp, hoe beter je zult ook met hen te doen. Mensen vinden het niet erg reclame die er op onderwerp, het begint te lijken op een gemak directory in plaats van irritant commercials.

Tips

 • Maak visitekaartjes die iets als "Deze kaart is de moeite waard 298.510€. Laat me zien hoe" hebben dan is uw url op de bodem van de kaart hebben. Er zijn websites die er zijn die u in staat om te creëren en te ontvangen visitekaartjes gratis.
 • Gebruik van mond tot mond. Vertel iedereen die je kent over uw website.
 • Wat ook vormen van gratis reclame je besluit om na te streven, zorg ervoor dat u ad tracking software te gebruiken. Dit zal u toelaten om bij te houden waar uw bezoekers vandaan komen, en welke vormen van reclame het meest effectief zijn.
 • Start hier op Google. Lees over hoe u uw website te publiceren op Google zonder het breken van de regels. Als je inhoud van hoge kwaliteit kan bieden, kunt u een win-win relatie waar je kennis te delen maken en krijgen alle publiciteit voor terug.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om meta data te gebruiken met de zoekwoorden die niets te maken met uw inhoud heeft, want Google zal uw rang omlaag brengen.
 • Sturen duidelijk van elke vorm van reclame tactiek die kan worden beschouwd als spam.