Wkunl

Hoe je youtube kijken op uw ipod

Zolang uw iPod is video-compatibel, kan het worden gebruikt om YouTube-video's te bekijken. Om YouTube-video's bekijken op uw iPod, probeer dan een van de volgende technieken.

Stappen

Hoe je youtube kijken op uw ipod. Tik op de youtube knop op het beginscherm.
Hoe je youtube kijken op uw ipod. Tik op de youtube knop op het beginscherm.

iPod Touch

 1. 1
  Online te krijgen. Verbinden met je eigen draadloze internet of zoek een Wi-Fi-hotspot.
 2. 2
  Tik op de youtube knop op het beginscherm. De iPod Touch heeft een ingebouwde YouTube-toegang en moet voeren u naar de site.
  • iOS 6 en later komt niet met de YouTube-app, dus je moet om het te downloaden uit de App Store.

Youtube video conversie methode

 1. 1
  Download de nieuwste gratis versie van RealPlayer. Dit kan worden gevonden.
 2. 2
  Dubbelklik op het gedownloade bestand te installeren. Als u de installatie uitvoert, dient u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en beslissen al dan niet om een ​​werkbalk weer met uw installatie omvatten.
  • Sluit uw webbrowser. Tegen het einde van de installatie, zal de installer je vragen om uw web browser sluiten om RealPlayer's One-Click Video Download-functie goed te installeren. Aangezien u deze nodig heeft in de daaropvolgende stappen, moet u uw browser sluiten wanneer daarom wordt gevraagd.
 3. 3
  Heropenen uw browser en vind de gewenste youtube video.
 4. 4
  Beweeg uw cursor over de video en klik op de download deze video knop. Deze zal boven de rechter-bovenhoek van de video worden geplaatst en geopend wanneer de cursor beweegt over de video.
 5. 5
  Wanneer het downloaden is voltooid, beweeg de cursor over het bestand in de downloader en klik op de knop Converteren. Dit zal u toelaten om het bestand te veranderen naar een iPod-ready formaat. Dit zal een Converter dialoogvenster
 6. 6
  Selecteer apple ipod uit het drop-down lijst van apparaten. Niet dat dit de standaard apparaat al zijn.
  • Als u de geavanceerde instellingen te begrijpen, kunt u deze aanpassen door te klikken op het drop-down lijst om naar Selecteer een apparaat, kiest Apple iPod, en klikken op Details, anders stok met de standaard instellingen.
 7. 7
  Kies een map waarin u het geconverteerde bestand wilt opslaan. U kunt op dezelfde locatie waar de onbekeerden bestand is opgeslagen of My Music (waar uw iTunes-nummers worden opgeslagen) te gebruiken, of blader naar een alternatieve locatie.
 8. 8
  Klik op start om te zetten.
  • Indien hierom wordt gevraagd, laat 'Toevoegen geconverteerde bestanden naar mijn iTunes-bibliotheek "aangevinkt en klik op OK.
 9. 9
  Open iTunes en sluit uw iPod.
 10. 10
  Kies uw iPod uit de apparaten rubriek van de linkerkolom en selecteer het tabblad Samenvatting.
 11. 11
  Vink het vakje aan naast "handmatig beheren muziek en video's" en druk op Toepassen.
 12. 12
  In de linkerkolom, ga naar library> video's.
 13. 13
  Selecteer de gedownloade video en sleep het naar het pictogram ipod. Dit maakt het synchroniseren met uw iPod.
 14. 14
  Als je klaar bent, druk op de eject-knop naast de afbeelding van uw iPod en koppel. Uw video moet nu onder de video gebied van uw iPod.