Wkunl

Hoe om te plunderen in dode grens

(Grote update / artikel knappen, november 2012)

Veel nieuwe spelers van Dead Frontier 3D plunderingen kan een vervelend aspect van het spel zijn. Gezien het feit dat de plunderingen is nodig om deze MMO, wanneer dit juist gebeurt, kan het zeestraat-forward en eenvoudig.

Heb je altijd te maken met willekeurige aggro spikes, ongeacht welke wapens je terwijl je buit gebruiken, of waar u ook op in de stad. Het kan behoorlijk intens, die het doel Neil Yates (AdminPwn), bedenker van het spel, wilde bereiken: "! Er zijn zombies achter me Ik wil niet dood" een spel dat je geeft de voelen.

Aggro staat voor ergernis. Luid wapens aggro de zombies en ervoor zorgen dat ze je achtervolgen; rustig wapentuig heeft een veel kleinere aggro cirkel en tarief. Zelfs met een stille melee wapen, wat er ook gebeurt, zombies zal uiteindelijk haast u want aggro willekeurig spikes zoals hierboven vermeld.

Er zijn vele soorten zombies in een bepaald gebied, besteden aandacht aan hen en hoe ze werken. Sommige spuiten een varieerden braaksel aanval, sommige exploderen als je ze dood, ze kennen en dienovereenkomstig te handelen. Er zijn ook baas zombies die zal paaien van tijd tot tijd en ze veroorzaken een aggro piek wanneer ze opdagen, ze hebben nog veel grotere gezondheid zwembaden en duren veel langer om te doden, ze zijn ook veel sneller en reageren niet op wapen klop terug; ze meestal vallen ofwel wapens of armor wanneer je ze dood.

Plunderingen is alleen maar om het hoogste niveau van de wapens (100-110) en armor opleveren als je in de verste noord-oost of zuid-oosten delen van de stad. Als u wilt de super grote waarde items plunderen je nodig hebt om in deze "end zones"; plunderen de moeilijkste gebieden is niet gemakkelijk, maar het is de beste plek om geld te verdienen.

Stappen

Hoe om te plunderen in dode grens. Kies de juiste wapens, melee, pistolen en geweren zijn de enige wapens die haalbaar is om te plunderen met zijn.
Hoe om te plunderen in dode grens. Kies de juiste wapens, melee, pistolen en geweren zijn de enige wapens die haalbaar is om te plunderen met zijn.
 1. 1
  Kies de juiste wapens, melee, pistolen en geweren zijn de enige wapens die haalbaar is om te plunderen met zijn. Krijgt een van deze soorten wapens tot ten minste 100 (en koop een level 100 wapen) voordat u probeert om het einde zones van de kaart te plunderen. Alle van de andere soorten wapens te luid, en zijn voornamelijk ontworpen om te gaan met grote hoeveelheden aggro na een piek.
 2. 2
  Het bereiken van de juiste statistieken. Het is belangrijk dat je kijkt naar critical hit meest van allemaal. Als uw kritische hit niet wordt afgetopt voor je gekozen wapen, bent u niet gebruik te maken van het volledige potentieel van dat wapen (deze doppen kan worden verwezen op de Dead Frontier Wiki). Wanneer uw crit wordt afgetopt u crit 80% van de tijd die je schiet / swing gemiddeld.
 3. 3
  Ga naar fort pastor, of politiedistrict 13. Zij zijn de forten die de dichtstbijzijnde toegang tot het eind zones bieden. Fort Pastor is de meest bevolkte fort, dus volgens de wetten van vraag en aanbod vindt u de sterkste economie is er meestal de beste prijzen voor een bepaald item te vinden, ook.
 4. 4
  Behendigheid is ook een belangrijke stat. Het bepaalt hoe snel je kunt rennen (van aggro), en hoe snel je kunt naar het einde zones van Fort Pastor of Precinct 13.
 5. 5
  Ken de verschillende economieën van het spel. Fort Pastor is de beste plek om je wapens en armor te verkopen, en het zuid-oosten zone is de beste plek om munitie te verkopen, want dan heb je niet hoogveen uw opslagruimte met het. Het oosten en noordoosten zones zijn dunbevolkt, dus je zult de neiging om veel hogere prijzen daar te zien als de vraag er is zeer hoog voor munitie en diensten (met de recente toevoegingen aan de kaart langs de oostzijde van de stad, dit kan veranderen in de komende maanden, aangezien deze gebieden hebben nu meer een reden voor mensen om er te plunderen).
 6. 6
  Draag de juiste apparatuur en benodigdheden bij het ​​verlaten van het fort / barricade om uit te gaan plunderen. Ik draag: 3-4 geneest, 2-3 voedsel, 1 hamer, 2 nagels, 2 houten planken, en een reserve set armor of 2. Ik weet dat dit neemt kostbare inventaris ruimte, en je kunt minder voorraden te vervoeren als je kiest, maar overleven is belangrijk om te plunderen het einde zones. Als je sterft heb je een lange wandeling voor je weer aan het plunderen opnieuw te beginnen.
 7. 7
  Begrijp dat plundering gebouwen verhoogt uw kans om wapens te plunderen, maar ook je vermogen om te ontsnappen aggro omdat je binnen bent van een besloten ruimte te remmen. Een aggro spike binnenshuis kan zelfs de meest gericht en ervaren spelers te doden.
 8. 8
  Blijf op je tenen. Plunderingen vereist dat u aandacht besteden aan het spel, wat je doet, en welke soorten zombies op het scherm op een gegeven moment. Het is mogelijk te waden door de stad te vermijden van de overgrote meerderheid van de zombies als je plunderen. Maakt niet uit wat je doet maar, als een sirene ziet je en je kan haar niet doden voordat ze schreeuwt, je gaat een heleboel bedrijf hebben, een sirene schreeuw kan ook het initiatief een volledig op aggro spike.
 9. 9
  Vergeet niet dat de moeilijkheid van het blok dat u plunderen afhankelijk van waar je bent in de stad. Controleer de Fairview Stadsplattegrond op de Dead Frontier Wiki, merk op hoe zombie moeilijkheidsgraad wordt harder de oostelijker je gaat, maar ook de noordelijker of zuidelijker je gaat van het centrum. Plundering van de moeilijkste gebieden is waar de meeste winst wordt gemaakt als het hoogste niveau van de items laten vallen daar.

Tips

 • Vergeet niet om al uw geld in de bank voordat ze plunderingen, als je sterft je verliest al het geld op uw persoon. Investeer in een XL-Veiligheidsraad Box, dus als je sterft, het zal u houden van het verliezen tot 14.930€.
 • MC's (mastercrafts) zijn enorm behulpzaam, en nadat je hoger in level wil je de hoogst mogelijke MC's. Wapens met maximaal 8 critical hit, 8 nauwkeurigheid en 8 herladen (herinner je kunt 3 weps waardoor het totaal mogelijke bonus 24 uit te rusten). Harnas biedt maximaal 24 uithoudingsvermogen, en 24 Agility. Dit maakt de maximaal mogelijke waarde van elk van deze statistieken 124 (100 max punten geïnvesteerd, en de 24 uit je MC's).
 • Kijk omhoog specs en bouwt voort op youtube. Er zijn een paar video's die u veel informatie over de verschillende builds en waarom ze het toewijzen van punten waar ze kunnen geven.
 • Je begint met een beroep dat stat boosts geeft is leuk, maar sommige van deze beroepen worden geleverd met een ervaring straf. Ik ben begonnen als een soldaat, maar ik denk niet aanraden vanwege de -20% boete.
 • Als je level omhoog gaat, je inventaris ruimte uitbreidt. Nivellering helpt plunderingen.
 • Focus op een type wapen tegelijk, krijgen het naar 100 in ieder geval vóór zinken punten in een ander wapen vaardigheid. Het niveau van het wapen bepaalt het is schade, niets anders.

Waarschuwingen

 • Aggro spikes zijn volledig willekeurig, hebben niets te maken met hoeveel zombies u vooraf te doden, of hoe weinig. Aggro volgt u van blok naar blok, maar als je blijven draaien van de aggro naar het volgende blok dat je kan verminderen en te elimineren.
 • Als u het doden van een baas om zijn buit, er rekening mee dat u waarschijnlijk zal dalen meer $ in de munitie kosten dan krijgt u in de verkoop van de buit.
 • Bazen nemen een grote hoeveelheid munitie om te doden, niet beginnen te schieten een baas, tenzij je genoeg munitie.
 • Met behulp van melee om bazen te doden is een mogelijkheid, maar het vereist dat u feilloos uitvoeren van uw aanvallen en ontwijkt. Afhankelijk van uw uithoudingsvermogen en armor deze bazen zullen waarschijnlijk 1 neergeschoten je op lagere niveaus.
 • Geduld is de sleutel, high value items hebben een zeer lage drop rate.