Wkunl

Hoe je rune essence mijnen

Runecrafting is zowel een leuke en nuttige vaardigheid, waardoor u de mogelijkheid om uw eigen Runes maken van de grond af. Maar als je niet wilt geen geld uitgeven als RCing, dan moet je rune essence mijnen. Het goede ding over het is dat het zeer snel om wat te krijgen.

Stappen

Hoe je rune essence mijnen. Compleet rune mysteries quest.
Hoe je rune essence mijnen. Compleet rune mysteries quest.
 1. 1
  Compleet rune mysteries quest. U moet verslaan om de rune essence mijnen.
 2. 2
  Breng een pikhouweel. Het is onmogelijk om de mijne zonder een pikhouweel. Dus neem een ​​met u. Het beste is om een ​​die je kunt uitrusten brengen, dan heb je een extra ruimte in je inventory.
 3. 3
  Verkrijg geteleporteerd naar de rune essence mine. De Rune Essence Mine is de enige plek in Runescape waar u de essentie kan ontginnen. U kunt echter niet daar jezelf teleporteren. En niet zomaar iedereen kan je er ook niet teleporteren. Hier zijn de mensen die je er kunt teleporteren:
  • Aubury - Gelegen in het Varrock Magic Shop.
  • Wizard Sedridor - ligt in de kelder van de Wizard Tower.
  • Wizard Distentour (leden) - Gevonden in de Yanille Magic Guild.
  • Wizard Cromperty (leden) - Het hotel ligt net ten noordoosten van de Ardougne Market.
  • Brimstail Gnome (leden) - Gevonden in een grot in de zuidwestelijke hoek van de Tree Gnome Stronghold.
 4. 4
  Ga naar een van de rotsen gemaakt van rune essence. Deze zijn normaal gesproken makkelijk te vinden. Er is een van de rotsen in elk van de vier hoeken van de mijn. Als je niet geteleporteerd buurt van de essentie, dwalen rond totdat je het vinden.
 5. 5
  Mine de rune essence. Mijnbouw de essentie is snel als je mining niveau is hoog. Maar je kunt nog steeds mijne het ook als je mining is level 1! Mijne rune essence tot je niet meer nodig hebt.
 6. 6
  Gebruik de uitgang portal. Nu moet je om uit te gaan van de Rune Essence Mine. Het portaal wordt aangegeven met een rode pijl op de minimap. Het enige wat je hoeft te doen is klikken op het kleine portaal naast de plek waar je de mijnbouw waren. Het neemt u mee terug naar de persoon die je daar geteleporteerd.
 7. 7
  Zet de essentie in de bank. Tenzij je van plan was om iets te doen met je rune essence, moet je je essentie plaatsen in de bank, zodat je meer kunt delven.

Tips

 • Het is aanbevolen dat u gebruikt Aubury om je teleporteren omdat hij het dichtst bij een bank (Varrock Oost).
 • Draag alleen maar lichte kleding. Zware kleding / armor zal verbruiken meer energie als je loopt, en je zult langzamer gaan.
 • Je moet niet alles in je inventory hebben wanneer je dit doet. Het zal langer duren om de hoeveelheid essence die u nodig hebt.

Waarschuwingen

 • Op zijn hoede voor vreemden.
 • Zorg ervoor dat u een hoge Mining level, of mijnbouw Rune / Pure Essence kan heel traag. Een hoge mining level kunt u een aantal Rune / Pure Essence telkens als uw avatar swingt het pikhouweel.