Wkunl

Hoe je level 99 range op runescape bereiken als F2P

De volgende instructies zijn aanbevolen stappen te nemen om te komen tot 99 Ranged als een FTP (Free to Play) speler.

Stappen

Hoe je level 99 range op runescape bereiken als F2P. Ga direct naar de Varrock bereik winkel na het leren van de touwen.
Hoe je level 99 range op runescape bereiken als F2P. Ga direct naar de Varrock bereik winkel na het leren van de touwen.
 1. 1
  Ga direct naar de Varrock bereik winkel na het leren van de touwen. Verkrijg de gratis bronzen pijlen en de shortbow.
 2. 2
  Krijg leerpantser (hard lichaam, chaps, vambraces & coif), een korte boog, een eik korte boog, en brons of ijzer pijlen te beginnen.
 3. 3
  Begin met het variërend niveau wezens laag (kippen, ratten, koeien) van achter een hek tot het bereiken van level 20 varieerde. (Schakelaar van de reguliere Korte Boog aan Oak Short Bow op niveau 5 varieerde). U kunt ook trainen op de goblins tot je level 25 bereikt.
 4. 4
  Krijg bezaaid lederen harnas (hard body & chaps), meer ijzer pijlen (indien nodig) en een wilg korte boog om verder te gaan. Ongeveer 500 tot 1000 ijzer of brons pijlen is genoeg.
  • Houd er rekening mee dat als je de financiële middelen, kunt u nu de aanschaf van een Wilg Composite Bow echter de lichte stijging van de ranged aanval niet voldoende opwegen tegen de opmerkelijke afname van ranged snelheid.
 5. 5
  Hoofd om ofwel barbaarse dorp of zwarte ridders verbinding. Ten volle te profiteren van de tafels in elke locatie te verbergen achter terwijl gaande. Bereik tot level 40.
 6. 6
  Haal meer ijzer pijlen (die u minotaurs in barbarian village kunt kopen of als je een voldoende hoog niveau te doden als dat nodig is. Minotaurussen zijn niveau 12 & 27 en ze vallen ijzeren pijlen en minotaurs neerzetten bronzen volledige helmen ook waar je kunt verkopen aan Peksa de barbaarse helm verkoper), Maple Korte Boog en Groen Dragonhide Armour (D'hide chaps, D'hide vambraces, Coif en D'hide Body als je hebt voltooid Dragon Slayer Quest). Dan vechten Witte Ridders in Falador totdat bereik level 60.
 7. 7
  Aankoop meer ijzer of van staal pijlen (afhankelijk van de budgettaire beperkingen) en ga naar mindere demonen in rim Karamja's vulkaan. Profiterend van de rotsen, verbergen en variëren Lesser Demons of ga naar het derde verhaal van de tovenaars toren en variëren de mindere demonen. Bereik tot het bereiken van level 99. Zie hieronder de tips voor wat pijlen te gebruiken op deze hoge niveaus.

Super snelle methode

 1. 1
  Niveau 1 - 20 varieerde: Koeien in de Lumbridge cowfield moet uw doelgroep voor deze beginnende niveaus. Een alternatief schakelaar kippen, die een van de beste tot level 15 bent, maar je zou waarschijnlijk vervelen na level 15. De koeienhuiden verkopen voor meer dan 100 gp per stuk, en de botten bieden tamelijk goed gebed ervaring voor uw huidige niveau. Gewoon bank op Gnomecopters elke keer krijg je een volledige inventaris van koeienhuiden. Een ander alternatief voor de koeienhuiden zijn ze te brengen naar Al Kharid's leerlooier en het maken van harde leer. Dit is een langere meer boorproces, maar zeer winstgevend en gemakkelijk te verkrijgen.
 2. 2
  Level 21 - 40 varieerde: Ik stel voor dat je nu beginnen vechten chaos druïden. Ze laten een grote verscheidenheid van zeer goede kruiden, tot Ranarr, die verkoopt ongeveer 6-7k elk. Je zal niet te veel worden beschadigd als je niet te laag van een level, maar als je low-genivelleerd, breng wat eten. Tonijn is een goede en goedkope lekkernij te brengen. Dwergen zijn ook een optie, maar alleen goed werken tot level 30. En ze niet zo veel van winstgevende artikelen vallen als Chaos Druids doen.
 3. 3
  Level 41-50 varieerde: Trein op heuvel reuzen in de Edgeville Dungeon ten zuidwesten van Varrock. Je hebt een koperen sleutel, die zeer gemakkelijk te verkrijgen. Vraag het maar aan iemand die er een voor je in de kerker als je zelf een te doen niet. Hill giants druppel Limpwurt wortels heel vaak, te verkopen voor 1k gp per stuk, en hun grote botten geven goede gebed exp. Of als je niet in de nivellering je gebed kun je de botten te verkopen voor een goede goud. U kunt een hoop geld per reis te maken. Een andere optie is de training op witte ridders tot level 50, maar ze kunnen werken tot 60, is het niet aangeraden om te trainen op hen tot level 60, omdat ze saai en niet vallen goede items.
 4. 4
  Level 51-60 varieerde: Trein op ogres, gelegen ten zuidoosten van Castle Wars. Ze laten grote botten 100% van de tijd en ook af en toe laten vallen goede zaden. Ze zijn ook een betrouwbare charme druppelaar. Zolang je vermijden melee afstand, zult u niet te veel schade te nemen. Hoewel ze niet raken, dat hoog, slechts ongeveer 6 of 7 schade.
 5. 5
  Level 61-70 varieerde: Trein op groene draken in de Wildernis locatie (s). Dit zijn zeer goede moneymakers, maar je zal een rune c'bow + anti-dragon shield uitgerust plus heel wat eten en mithril bouten op zijn minst nodig hebben. Zodra u bent op 65 +, trein op blauwe draken zo goed, zodat je niet te vervelen. Plus, ze hebben zelden druppels vaker dan groene draken, en hun huiden zijn meer waard. Maar kijk uit, al zijn er veilige plekken, je moet nog steeds uitgeput en grijp je loot dus wees voorzichtig, want ze zijn dan level 100. Ook, wilt u wellicht ook om het bereik te bemoeien met uw slayer taken nu. Een andere optie is weerwolven, die goed zijn met ijzer messen of stalen darts, en de wolf bones, die zijn gedaald van 100% van de tijd, kan in de Grand Exchange voor een goede winst te alched of verkocht, of ze kunnen worden gebruikt in de oproeping.
 6. 6
  Level 71-80 varieerden: Dit is echt aan jou. U kunt een aantal leuke tijd door te brengen en te doden metalen draken in de hoop voor een gezicht, maar dit is niet erg goed exp. Aviansies zijn een goede strategie. Ze zijn zeer winstgevend te laten vallen onvermurwbaar bars groot deel van de tijd en zijn eenvoudig te doden met uw huidige assortiment niveau. Aangezien de Aviansies zijn in de Godwars kerker, wilt u misschien een stuk of Armadyl apparatuur om andere monsters te voorkomen van het aanvallen van je mee te nemen. Het goedkoopste product aan te brengen is een Armadyl Pendant verworven na de tempel van Ikov quest. Afhankelijk van uw verdediging, beslissen over het al of niet moet je prayer potions (vooral als je pure range). Brand reuzen ook vrij goed te werken. Ze hebben fatsoenlijke druppels en kan niet te hoog te raken als je goed genoeg om schade te voorkomen zijn als u een lage verdediging. De heuvel reuzen in Taverley Duengon zijn geweldig exp, ook, en kan uitstekende ervaring tot halverwege de jaren '90, aangezien bijna niemand treinen daar te zijn. Ze hebben fatsoenlijke hitpoints, lage verdediging, niet vaak geraakt, en als je messen / magic shortbow met Ava's attractor, en een volledige dragonhide set met misschien Ranger laarzen en een Robin Hood Hat gebruiken, kunt u een uitstekende ervaring te bereiken in wat eigenlijk geen tijd bij allen. De Tzhaar zijn ook een zeer winstgevende vijand te trainen op omdat ze vallen Obsidian Charms en Obsidian wapens, cape, schild, etc. Er zijn een paar veilige plekken in de grotten, ook, zodat je niet hoeft te maken over schade.
 7. 7
  Level 81-99 varieerden: Uw keuze, eigenlijk. U kunt bijna alles perfect variëren. U kunt doorgaan met Aviansies, die u een hoop geld zal geven. Of, zou je strijd met de andere monsters eerder aangegeven in het artikel. Tijdens deze fase, zal u een TON van winst te maken als u ervoor kiest de juiste methoden. Rode chinchompas waarschijnlijk de beste ervaring, wat gelijk is aan ongeveer 300k exp per uur, maar kost ongelooflijk hoog, ook.

Tips

 • Pak je pijlen als ze kosten veel.
 • Hebben altijd eten genoeg en pijlen.
 • Het dragen van een rune full helm vermindert je bereik door 2, hoewel het enigszins verhogen van uw verdediging.
 • Voor niveaus tot 20 gebruik Rapid instelling voor het beste resultaat
 • Zoek een rots of een hek kan achter variëren lijden schade te voorkomen.
 • Het dragen van een Rune Chainmail lichaam in plaats van een Green D'Verbergen instantie heeft geen negatief effect op variërend, en biedt een drastische toename van de defensieve mogelijkheden.
 • Green dragon hide lichaam nodig dat u de drakendoder quest voltooien voordat het draagt ​​of het kopen van de kampioenen gilde. U kunt nog steeds kopen dit product van andere spelers wel.
 • Onvermurwbaar pijlen worden niet aanbevolen, omdat hun kosten is zeer onbetaalbaar voor training.
 • Het wordt aangeraden om strikt Steel pijlen beginnen in te jaren '80 helemaal tot level 97 te gebruiken.
 • Mithril Arrows worden gebruikt laatste twee niveaus.
 • Sommige range pantser heeft een verdediging vereiste, maar dit geldt alleen voor het lichaam. Bijvoorbeeld, groene dragonhide lichaam nodig 40 verdediging, maar de vambraces niet.
 • Op level 40 ranged, kan je de Ranging Guild voeren.
 • Krijg een Maple Short Bow wanneer je level 30 bereikt. NIET nu kopen of blijven gebruiken van een Wilg Composite Bow. Ze zijn traag, en niet zo goed getroffen als Maple, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Ze doen niet hanteren onvermurwbaar pijlen ofwel...
 • Rangers moet Defensie! Vaardigheden hebben de neiging om te gaan in gelijke paren (Mijnbouw / Smithing, Vissen / Koken, Attack / Strength) en ranged is geen uitzondering.
 • Gebruik altijd een Short Bow. Hoewel Kort Bogen en Long Bows zijn statistisch zelfs, de korte boog is drastisch sneller.

Waarschuwingen

 • Zonder het verhogen verdediging, er een hogere kans op overlijden.
 • Totdat je je bereik om een ​​respectabel niveau, zal je een verlies van contant geld zien, maar wanhoop niet, kunt u het later maken
 • Moet je geduld, vooral op F2P met het feit dat veel moeilijker te niveau. Tempo jezelf, in plaats van het doen van alles in een keer.