Wkunl

Hoe de overdracht van bestanden van uw iPod naar een nieuwe computer wanneer u niet beschikt over de oude

Het overzetten van bestanden naar een nieuwe computer met een iPod kan heel ingewikkeld, vooral wanneer de oude computer is niet beschikbaar. Volg deze stappen voor een oplossing voor het overbrengen van bestanden op Windows.

Stappen

Hoe de overdracht van bestanden van uw iPod naar een nieuwe computer wanneer u niet beschikt over de oude. Zorg ervoor dat uw iPod is ingesteld voor gebruik als schijf.
Hoe de overdracht van bestanden van uw iPod naar een nieuwe computer wanneer u niet beschikt over de oude. Zorg ervoor dat uw iPod is ingesteld voor gebruik als schijf.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw iPod is ingesteld voor gebruik als schijf. U kunt dit doen door het volgen van dit artikel http://support.apple.com/kb/HT1478
 2. 2
  Open mijn computer.
 3. 3
  Vind uw ipod onder de lijst met stations.
 4. 4
  Krijgen tot opties.
  • Op Windows Vista, gaat u naar Organiseren.
  • Op Windows XP, ga naar Tools (aan de top).
 5. 5
  Selecteer het tabblad uitzicht op de top.
 6. 6
  Selecteer Verborgen mappen.
 7. 7
  Open de map getiteld ipod_control, gelegen op de ipod station
 8. 8
  Ga in de map muziek.
 9. 9
  Selecteer alle mappen erin, en selecteer kopieer uit het organiseren menu.
 10. 10
  Plak de bestanden in uw map iTunes.
 11. 11
  Na de overdracht is voltooid, opnieuw installeren itunes. Zodra u uw bestanden te zien in iTunes, is het veilig om uw iPod te synchroniseren.

Tips

 • Nadat u de bestanden hebt gekopieerd naar uw nieuwe computer en heropen iTunes, moet u de map wilt importeren naar de Bibliotheek (optie onder File). Om dit te laten werken, ervoor te zorgen dat de map is niet verborgen (rechts klikken op de map en verwijder het vinkje vak onder Attibutes)
 • Deze instructies zullen alleen werken voor click wheel iPods zoals de iPod Classic, iPod Nano enz. Als u een iPod Touch of een iPhone, zult u niet in staat om uw apparaat in gebruik als schijf-modus - dit is een Apple beperking. In dit geval zal u software van derden nodig om je apparaat in gebruik als schijf modus of kopieer uw iPod-inhoud rechtstreeks in iTunes.
 • Controleer elke zo vaak om ervoor te zorgen dat de bestanden worden overgebracht naar de juiste plaats.

Waarschuwingen

 • U moet uw iPod aangesloten te blijven voor een tijdje, misschien meer dan een uur. Doe dit niet proberen als je niet de tijd om een ​​deel met je iPod te hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • iPod
 • Windows