Wkunl

Hoe je facebook credits op 4loot.com winnen

4Loot.com is een leuke website waar je Facebook Credits kunnen winnen door te zoeken op het web en het doen van andere leuke dingen. Het is volledig gratis en gemakkelijk te gebruiken. Deze instructies zullen u laten zien hoe u Facebook Credits sneller te winnen.

Stappen

Hoe je facebook credits op 4loot.com winnen. Download de toolbar 4loot.
Hoe je facebook credits op 4loot.com winnen. Download de toolbar 4loot.
 1. 1
  Zoeken op het web. Uw eerste manier om te winnen 4Loot munten zal worden door te zoeken op het web. 4Loot werkt als een normale zoekmachine. Wanneer u het nodig om iets te zoeken, proberen 4Loot.com. Soms uw zoekopdracht zal resulteren in je winnen van een aantal munten. De beste manier om te winnen is om gewoon zoeken natuurlijk. Als je te veel zoeken of zet in nep zoekopdrachten, zal het systeem je te stoppen van het winnen van meer munten.
 2. 2
  Verwijs vrienden. De snelste manier om rack up munten is aan te werven je vrienden te 4Loot gebruiken. Wanneer zij zich via uw uitnodiging en win wat munten door te zoeken, zal 4Loot overeenkomen met die medaille wint op uw rekening (maximaal 500 munten per vriend). Vergeet niet om uw vrienden te werven in een verscheidenheid van manieren: Facebook uitnodigingen op 4Loot, email referral codes, plus delen van de munt wint en aankopen.
 3. 3
  Download de toolbar 4loot. 4Loot heeft een browser toolbar voor Internet Explorer en Firefox. Het is een makkelijke manier om te onthouden om te zoeken op 4Loot elke dag. Ook kunt u om munten te verdienen door het winkelen bij diverse online winkel. Plus, het geeft uw huidige 4Loot coin balans.
 4. 4
  Win de dagelijkse quiz. 4Loot heeft een quiz van de dag, waar ze vragen wat willekeurige trivia vraag. Als u het juiste antwoord als een zoekopdracht op 4Loot.com invoeren, dan win je een aantal bonus munten. De quizzen zijn best leuk en een gemakkelijke manier om behaalt meer munten.
 5. 5
  Word de wekelijkse leider. Elke week is er een leaderboard van de gebruikers die de meeste munten hebben gewonnen door te zoeken tijdens de week. Als je de leider aan het eind van de week, dan win je 50 Facebook Credits.
 6. 6
  Verdienen de dagelijkse terugkeer bonus. Als je terug en zoeken op 4Loot elke dag gedurende 5 dagen in een rij, u de kans om te draaien voor een prijs van maximaal 50 munten te verdienen. Plus, je verdient wat munten voor elke dag dat u terugkomt.
 7. 7
  Win het uurloon bonus. Elk uur wordt er een willekeurige winnaar gekozen en getoond op de homepage. Als dat bij u gebeurt te zijn, klikt u op de knop en je zal een heleboel 4Loot Coins
 8. 8
  Winkelen bij 4loot. 4Loot heeft een shopping pagina met links naar verschillende online winkels. Als u een van deze winkels te bezoeken en iets koopt, zult u 4Loot munten verdienen. De hoeveelheid munten verdiend per uitgegeven dollar zal variëren, maar het is een makkelijke manier om wat extra munten te krijgen.
 9. 9
  Koop uw credits! Zodra je genoeg munten, kunt u Facebook Credits op 4Loot schaffen. Nadat u koopt, zullen deze kredieten worden weergegeven in uw Facebook-account automatisch binnen 48 uur

Tips

 • Graag 4Loot op Facebook. Ze kondigen de dagelijkse quiz uit hun fan pagina.
 • Niet te veel zoeken. Als u te snel of vaak zoeken, zal het systeem het echt moeilijk om te winnen te maken.
 • Houd je ogen open voor nieuwe manieren om te winnen. Ze lijken te introduceren nieuwe manieren enigszins regelmatig.
 • De sleutel is het krijgen van veel munten (en Facebook Credits) is om je vrienden uit te nodigen. Krijg je referral code op je profiel pagina en stuur het naar je vrienden.

Waarschuwingen

 • Als u het gevoel geven omdat je niet verdienen veel - DO NOT. Nodig al je vrienden en verdien meer munten! Gratis af te halen kost tijd om te verdienen.
 • Niet meer dan een account te openen. Als je de site in een frauduleuze wijze gebruiken, zullen ze uw account te bevriezen.