Wkunl

Hoe je youtube video's bekijken op een iPhone

Ben jij een grote fan van YouTube? Als je iets als ik, dan heb je eindeloos de hele dag op zoek naar de nieuwste en leukste videoclips geupload. Nou, dankzij Apple's iPhone, hebben we YouTube verslaafden hebben nu onze gulden vlies. De iPhone laat ons genieten van YouTube waar we ook zijn.

Een van de beste functies die Apple gebruikt om de iPhone te verkopen is de online video kijken mogelijkheden via YouTube. Dit maakt iPhone-bezitters om elke video die ze willen uit een bibliotheek van miljoenen mensen met een constante stroom van nieuwe dagelijks worden geupload kijken. Wat is groot is dat de gebruikers al deze nieuwe video's en oude favorieten kunt verkennen zonder het leren van een geheel nieuw zoekproces. De videokwaliteit van de wi-fi is veel, veel beter dan EDGE, dus niet in de war raken als het beeld wazig wordt en duurt langer om te laden.

Stappen

Hoe je youtube video's bekijken op een iPhone. Om te beginnen met touch of tik op de "youtube" icoon op het hoofdscherm van je iPhone.
Hoe je youtube video's bekijken op een iPhone. Om te beginnen met touch of tik op de "youtube" icoon op het hoofdscherm van je iPhone.
 1. 1
  Om te beginnen met touch of tik op de "youtube" icoon op het hoofdscherm van je iPhone. Het pictogram moet eruit zien als een kleine televisie op uw scherm. Het aanraken van deze leidt u naar de startpagina van YouTube.
 2. 2
  Zodra je op de hoofdpagina van youtube, vind de "zoek" knop om te beginnen. Een veel voorkomende fout die de meeste beginnende iPhone-gebruikers te maken is bij het typen in trefwoorden; ze vergeten om licht tegen de ruimte voor YouTube trefwoorden. Er is behoefte aan contact met het veld trefwoord of je bent veel typwerk voor niets doen.
 3. 3
  Gebruik specifieke of brede zoekwoorden aan een nieuwe video's vinden op de site van YouTube. Virtuele toetsenbord van de iPhone maakt het heel eenvoudig type in woorden die u kunnen helpen een specifieke video die je wilt zoeken.
 4. 4
  Nu je op de "zoekresultaten" pagina, markeert u het pictogram met het label "video" van een youtube resultaat dat kan werken voor uw opzoeking zoeken. Om toegang te krijgen tot de video, gebruik je wijsvinger naar beneden te drukken op het pictogram. Eventuele begeleidende informatie de video heeft wordt weergegeven.
 5. 5
  Begin de quick play opties door te tikken op het icoon "play" om de geselecteerde video.
 6. 6
  Door het aanraken van de ruimte buiten de belangrijkste video-scherm van de iPhone, kunt u toegang krijgen tot de YouTube-en iPhone video tools. Hulpmiddelen, zoals "Rewind" en "Fast Forward", kunt u de video in uw eigen tempo te kijken. Er is ook een glijdende bar waarmee je kiezen uit een willekeurige plek in de video te starten vanaf of ga terug naar.
 7. 7
  De iPhone maakt het ook mogelijk om u uw eigen youtube iconen en video-werkbalk te maken met de functie "bewerken". Deze functie is te vinden door te klikken op het pictogram "More" aan de bovenkant van de telefoon.

Tips

 • Als u gebruik maakt EDGE, en in plaats van het bekijken van de video, het zegt het kan geen contact met de server, proberen om de iPhone te houden zonder het aanraken van de antenne (zwarte onderkant aan de achterkant) als telefoon signalen hebben een hardere tijd om te gaan door middel van botten.