Wkunl

Hoe je houdt op facebook te krijgen

We kennen allemaal die mensen die een of andere manier lukt om tientallen 'likes' op alles wat ze posten op Facebook te krijgen, of het nu een tijdige statusupdate of een foto van hun diner. Hoe doen ze het? Om het aantal keren dat je vrienden op dat kleine knop op uw pagina te verhogen, volg dan deze tips.

Stappen

Hoe je houdt op facebook te krijgen. 'Like' de activiteit van uw vrienden.
Hoe je houdt op facebook te krijgen. 'Like' de activiteit van uw vrienden.

Uw facebook aanwezigheid

 1. 1
  'Like' de activiteit van uw vrienden. Dit stimuleert je vrienden om de gunst terug te keren. Beter nog, een reactie! Blijven up-to-date met je vrienden maakt het makkelijker voor hen om up-to-date blijven met u.
  • Niet alleen zal je naam opduiken bij elke soortgelijke of commentaar, maar Facebook's algoritmen zal de rest van uw activiteit belangrijker achten, waardoor het aan newsfeeds van uw vrienden toe te voegen.
  • Ooit gehoord van "S4S 'op YouTube? Het betekent Sub-Voor-Sub: Je abonneren op hen, en ze zullen zich abonneren op je. Het is vergelijkbaar op Facebook - als je foto's van mensen, zullen ze voelen ook meer geneigd zijn om als het uwe,. Beschouw het als een ongeschreven contract.
 2. 2
  Aandeel. Deel content van anderen (vrienden of uw favoriete grappige / politieke website) die u interessant vindt, kansen zijn, zullen je vrienden leuk vinden ook. De meeste externe websites nu toestaan ​​direct delen.
  • Deel uw foto's. Als je een foto posten, de enige mensen die zullen het zien zal zijn de mensen online op dat moment. Als u deze delen later, zal een heel nieuw publiek merken.
 3. 3
  Maken mensen aan het lachen! Je hoeft niet te komen met je eigen grappen - gewoon een spin zetten op wat er al die er is net zo effectief.
  • Tijdig worden. Een geweldige grap voor 04:00 zal alleen worden gewaardeerd door slapelozen en die aan de andere kant van de wereld.
  • Blijf op. Humor komt en gaat in trends (denk hashtags). Gebruik wat er gaande is op het moment om meer mensen te bereiken.
   • Denk aan je publiek. Hoewel u misschien denkt dat uw stubbed teen is groot nieuws, andere niet.
   • Sommige dingen zijn tijdloos. Mensen zullen altijd van baby's.
 4. 4
  Blijf actief. Wanneer anderen reageren en als je berichten, reageert! Het betrekken van uw vrienden zal leiden tot meer uitwisselingen, lach, en dergelijke.
  • Tag je vrienden in de inhoud met betrekking tot hen. Foto's, statussen, etc. Dit garandeert dat zij (en, waarschijnlijk, hun vrienden) zullen het zien.
 5. 5
  Voeg meer mensen. Het is simpel: meer vrienden = meer leuk!

Going mobiel

 1. 1
  Herkennen foto ops. De beste momenten gaan vaak niet gepland. Wees klaar om een ​​foto te allen tijde te nemen en in drie kranen van je duim het is op Facebook.
  • Als u niet beschikt over een smartphone, breng uw camera en upload later.
  • Wees een beetje veeleisende. Als je vriend is bedekt met enchilada van gisteren, kan het best zijn om die foto voor jezelf te houden.
 2. 2
  Schrijf het op. Als je vriend viel gewoon neer lachen, pak je telefoon en noteer het gesprek voordat het wordt vergeten. Had een openbaring in het midden van de nacht? Schrijf het op en later posten.

Wat te vermijden

 1. 1
  Overdrijf het niet. Er is zoiets als posten van content te vaak. Te veel en uw activiteit wordt een overlast.
  • Dit geldt voor status updates, foto's, noem maar op. Domineert een newsfeed verhoogt uw kansen op het krijgen van verborgen of defriended.
 2. 2
  Plaats geen het triviale. Tenzij het iets opmerkelijks, vermijd te posten. Foto's van uw diner kunt gaan op je blog. Uw drie poten, pratende kat echter? Bericht weg!
  • Denk na over de vraag of de post is letterlijk iets wat anderen misschien leuk. Als het niet, niet te posten. Het zal niet de reactie je streeft naar.
 3. 3
  Niet kopen facebook houdt. Tenzij je een bedrijf te starten en wil de massa misleiden, is er geen reden om dit te doen. Alles wat niet garandeert een echte fan van uw inhoud is gewoon niet de moeite waard en zal niet duren. Het hebben van robots zoals uw pagina niet zal maken echte mensen zich ook zo voelen.

Waarschuwingen

 • Vraag niet om leuk. Schijnbaar wanhopig of bedelen is zelden vertederend.
 • Wees niet te opdringerig! Het is zo gemakkelijk vervelend te worden op Facebook als in het echte leven - misschien makkelijker. Niet reageren of plaatsen op een bepaalde persoon Facebook vaker dan je post op je eigen.
 • Posting trashy, half-naakt foto's kan krijg je meer voor leuk, maar het zal niet om de juiste redenen. Zich te onthouden van het posten van foto's dat kan krijg je opgestart bent met Facebook.

Bronnen & citaten