Wkunl

Hoe om een ​​tweeling of drieling in de sims 3 zonder vals spelen

Sims zijn schattig en leuk. Zo leuk, dat hoe kan men genoeg zijn? Als u deze stappen volgt, zal ik je laten zien hoe je ervoor zorgt dat je een tweeling of drieling hebben - zonder vals te spelen - en hoe ervoor te zorgen dat ze het geslacht dat je wilt.

Stappen

Hoe om een ​​tweeling of drieling in de sims 3 zonder vals spelen. Verkrijg de sim zwangere.
Hoe om een ​​tweeling of drieling in de sims 3 zonder vals spelen. Verkrijg de sim zwangere.
 1. 1
  Verkrijg de sim zwangere: Voor tweelingen of zelfs drielingen hebt, je Sim zwanger te zijn. Om de Sim zwanger te zorgen dat twee Sims van het andere geslacht hebben een hoge romantische relatie. Daarna, in de romantische set opties, is er een optie, 'Kindje proberen te maken'. Klik op deze. Als je hoort een slaapliedje twinkeling geluid als ze gaar zijn, uw vrouw zwanger is. Zo niet, probeer het opnieuw.
 2. 2
  Kies een gender (optioneel): Bepaal of je wilt jongens of meisjes. Als u wilt dat een van beide, ik heb gehoord dat er een manier is, maar ik heb niet succesvol geweest. Wacht tot het bericht komt dat je Sim zwanger is. Als u wilt jongens, gedurende de zwangerschap, eet drie of meer appels opeenvolgend. Als u wilt meisjes, gedurende de zwangerschap, eet drie of meer watermeloenen na elkaar.
 3. 3
  Make it veelvouden: Koop een tv en een stereo met de Kidz Zone Channel en Kids Music Station, als je niet al hebben ze. Zet je Sim in een ruimte met beide. Zet de tv aan en verander het naar Kidz Zone. Heb je zwangere Sim bekijk deze. Zet vervolgens de stereo en verander het naar Kids Music. Je Sim zal blij zijn, en dit zal helpen met onze zaak.
 4. 4
  Ze zijn geboren: Volg Stap drie zo vaak mogelijk. Hoe meer ze kijken Kidz Zone en luister naar Kids Music, hoe waarschijnlijker het is dat uw nieuwe Sims zullen zijn tweeling of drieling. Op de derde dag van de zwangerschap, zal je Sim de kind (eren). Als alles is goed gedaan, zal je Sim een ​​tweeling of drieling. Ik wens u het allerbeste in de zorg voor hen. En om u te helpen beter opschieten, zie "Hoe de zorg voor Twins of drieling in de Sims 3 '.

Tips

 • Houd je Sim gelukkig tijdens haar zwangerschap en je zult in staat zijn om de kinderen 'eigenschappen te kiezen.
 • De ouders zullen waarschijnlijk een wens te zeggen ofwel, "Have a Boy ', of' Have a Girl". Als u de aanwijzingen in stap 3 dit is gemakkelijk te bereiken.
 • Je Sim zal de meeste kans krijgen een "Lees een zwangerschap Book" wensen. Dit is eenvoudig te bereiken en als je klaar bent, kunt u de vader leest dit ook.
 • Je Sim zal de "Sore Back" gemoedstoestand te krijgen tijdens de zwangerschap. Een massage van zowel de spa of iemand met wie ze een relatie moet dit uitharden voor een tijd.
 • Zorg ervoor dat je een zwangerschap boek lezen terwijl je sim zwanger is. Als je niet een zwangerschap boek in uw huis te hebben, bedenk dan dat er een bibliotheek en een boekhandel. Zodra u klaar bent met het lezen van de zwangerschap boek het zal u laten halen twee karaktertrekken wanneer je baby is geboren!
 • De vruchtbaarheidsbehandeling Lifetime Beloning is behulpzaam.

Waarschuwingen

 • Als je Sim is ongelukkig gedurende de zwangerschap, zal ze kinderen hebben met negatieve eigenschappen.
 • Niet zo verstrikt raken in stap twee dat je vergeet alles over stap drie, de belangrijkste stap, je zult eindigen met slechts een kind, maar ze zullen tenminste de juiste geslacht zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • De Sims 3
 • Een vrouwelijke Sim
 • Een romantisch betrokken Man Sim