Wkunl

Hoe om muziek van YouTube op je iPod

Het omzetten van audio van YouTube is makkelijker dan het lijkt. Een song die je hebt gevonden op YouTube op je iPod te zetten, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe om muziek van YouTube op je iPod. Zoek een youtube video met audio van hoge kwaliteit.
Hoe om muziek van YouTube op je iPod. Zoek een youtube video met audio van hoge kwaliteit.
 1. 1
  Zoek een youtube video met audio van hoge kwaliteit. Hoewel veel video's zal waarschijnlijk beschikken over het nummer dat u wilt, zullen sommige een betere baan van dan anderen doen, zorg ervoor dat de hele weg luisteren via om ervoor te zorgen dat er geen hik of haken en ogen.
 2. 2
  Kopieer de video URL. Klik simpelweg op in de adresbalk om de volledige URL te selecteren en druk op CTRL + C om te kopiëren.
 3. 3
  Het bestand converteren met behulp van een gratis bestand conversie plaats. Sites zoals freefileconvert.com, of mediaconverter.org zal u toelaten om het invoeren van de URL met daarin de gewenste media bestand, selecteer de gewenste output bestandstype (mp3 en mp4 zijn het beste voor iTunes), en e-mail het geconverteerde bestand naar jezelf.
  • Niet betalen voor deze dienst. Als een site vraagt ​​u om te betalen, vindt een ander, ze zijn genoeg die er zijn.
 4. 4
  Wachten op de e-mail. Dit kan een uur of meer, afhankelijk van de grootte van het bestand en het bedrijf van de server.
 5. 5
  Download het bestand van uw e-mail. Gewoon met de rechtermuisknop op de bijlage en kies Bestand opslaan of Opslaan als. Als het bestand slaat zonder waarschuwing af voor een downloadlocatie, zoek het op je bureaublad of in de map downloads.
 6. 6
  Rechtermuisknop op het opgeslagen bestand om het nummer te wijzigen. Voor Windows, ga naar Eigenschappen> Details, voor Mac, ga naar Get info Details;>. Voer de juiste titel, artiest, enz.
 7. 7
  Verplaats het bestand in de juiste map itunes. Als uw iTunes is ingesteld op de map iTunes Music automatisch ordenen, kunt u ook gewoon geopend iTunes en sleep het bestand naar de bibliotheek, maar moet het bestand voor u kopiëren en plaats deze op de juiste plek. Zo niet, maak dan een map zelf.
 8. 8
  Speel het lied. Controleer of de audio correct en intact is. Terwijl je toch bezig bent, zorg ervoor dat de titel, artiest, album artiest, genre, enzovoort correct zijn opgemaakt, je kunt ook albumillustraties toevoegen.
 9. 9
  Synchroniseer uw ipod. Je hebt nu een lied dat ziet er niet anders uit je andere muziek!

Tips

 • U hoeft niet om de nummers te houden nadat je ze downloaden, tenzij je ze wilt afspelen via uw computer.
 • Neem niet meer dan 5 nummers niet downloaden op een moment, het zal uw e-mail vertragen op zijn best en verstoppen het in het slechtste geval.
 • De meeste sites hebben een download limiet van ongeveer 10 liedjes

Waarschuwingen

 • Afhankelijk van de creative commons licentie, kan de nummers die u downloadt illegaal zijn, wees voorzichtig!