Wkunl

Hoe aan te vallen, kracht en verdediging te trainen op runescape

RuneScape-spelers, deze gids is perfect voor beginners tot profs op RuneScape.

Stappen

Hoe aan te vallen, kracht en verdediging te trainen op runescape. Start training op goblins lv.
Hoe aan te vallen, kracht en verdediging te trainen op runescape. Start training op goblins lv.

Aanval

 1. 1
  Start doden koeien. Ze moeten vrij gemakkelijk. Tegen de tijd dat je hebt 5 attack kopen een stalen zwaard voor tussen de 140-300gp.
 2. 2
  Start training op goblins lv 0,2 u 5/1 niveau hoger dan ze (nog eten te hebben) Als je toevallig opraken van garnalen ga terug en vis of als u gevist veel krijgen een volledige inventaris van garnalen.
 3. 3
  Wanneer je 10 attack kopen een zwarte lange zwaard. Trainen op Koeien. Herhaal dit proces tot je 20 attack. Koop een mithril kromzwaard (Als je niet rijk cheque halen hun huiden en tan hen). Dan beginnen training op monniken (geen voeding nodig) Blijf dit doen tot je 30 attack. Koop geen onvermurwbaar wapen.
 4. 4
  Trein op heuvel reuzen (kreeften zijn AANBEVOLEN) houden tot 60 aanval om dit te doen. Congrats je zijn nu beschikbaar voor rune wapens en dragon wapens te gebruiken.
 5. 5
  Aanval experimenten deze zijn goed omdat ze zoveel pk trein op deze tot level 90.

Krachttraining

 1. 1
  Niveau 1-8: trein op ratten en je zal ze constant gemakkelijk te doden en je zal snel exp krijgen.
 2. 2
  Niveau 8-23: Trein op goblins of koeien en breng wat eten. Voor koeien, doden in Lumbridge en de bank hun koeienhuid. Verkopen op de Grand Exchange en je zal een goede som geld te krijgen. Koop een fatsoenlijke armor en wapens in je level. (Mithril).
 3. 3
  Niveau 23-30: Breng 10 gp met u en de helft inventaris van voedsel. Forel aanbevolen. Ga naar Al Kharid en trein op de lvl.9 krijgers in het hoofdgebouw.
 4. 4
  Niveau 30-35: Trein op de zombies in de Draynor goot, zal u een goed bedrag van de zalm nodig.
 5. 5
  Niveau 35-41: Ga naar Varrock en trein op de bewakers. Door nu moet je minstens 2 onvermurwbaar armor stukken en een str. amulet. Of, als je aanval is 40 investeren in een rune scimitar. Zo niet, vasthouden aan een adamant scimitar of strijdbijl.
 6. 6
  Niveau 41-53: Trein op heuvel reuzen.
 7. 7
  Niveau 53: Door nu moet hebben afgerond drakendoder en je hebt volledige rune en rune scimitar.
 8. 8
  Niveau 53-65: Trein op mos reuzen op Crandor. Je kunt er komen door het invoeren van de vulkaan in Karamja. Voordat je naar Crandor vis een volledige inventaris van kreeften en kook ze. Ga dan beginnen met de opleiding.
 9. 9
  Niveau 65-75: Je moet nu lid te zijn. Trainen op het spinnen in de Stronghold of Security.
 10. 10
  Niveau 75: Door nu moet je fatsoenlijke armor, althans sommige stukken van de draak, of als u het zich kan veroorloven - kruiwagens / 3de leeftijd. Een wapen zoals een zweep / Godsword wordt ook aanbevolen. [U kunt een zweep gebruiken om kracht te trainen, maar is uiterst traag en treinen aanval, kracht en verdediging in een keer en een gs is te vertragen ad scimi is de beste optie]
 11. 11
  Niveau 75-85: Als je Monkey Madness hebben gedaan, gaan trainen op de aap bewakers, moet je bidden ze te bestrijden.
 12. 12
  Niveau 85-99: Armored zombies zijn hier de beste, voor power leveling, anders slayer is een goed alternatief.

Training defensie

 1. 1
  Begin met het doden van koeien voor contant geld. Zodra u een volledige inventaris van koeienhuiden verkopen ze. Koop volledige ijzer voor 700 en koop een ijzeren wapen.
 2. 2
  Doden goblins tot 5 defensie. Doe hetzelfde proces voor geld tot 10k kopen volledige stalen 2k-4k en houd je wapen.
 3. 3
  Dood monniken en blijf doden totdat je kunt dragen mithril, dat is 8k-9k.
 4. 4
  Trein op barbaren trein waar Haakon en de lv 0,15-17 barbaren zijn. Blijven doen over en til je kunt dragen onvermurwbaar. Een methode om genoeg geld te krijgen voor onvermurwbaar is om de normale logs, die verkopen voor 77gp verkopen.
 5. 5
  Trein op bewakers tot 40 verdediging en vervolgens heuvel reuzen tot 60 verdediging. Doe drakendoder als je wilt en koop rune platebody van het GE voor ongeveer 50k of uit Oziach voor 65k.

Tips

 • Een andere goede plek om kracht, aanval en verdediging te trainen is het bolwerk van de veiligheid in barbaarse dorp. Ga naar de 3e niveau en vind een grote kuil vol met reusachtige spinnen (level 50). De spinnen hier geen goede verdediging en zijn agressief, waardoor je een aantal klikken besparen. Echter, er zeker van te eten mee te nemen, omdat ze consequent raken 5 en 6's. Als je een hoger niveau dan de dood van de ankous lvl 86 in de kamer op het laatste niveau in de SOS.
 • Luister naar muziek op een MP3 of iPod als je te vervelen, of open een andere tab en kijken naar een video op YouTube of iets.
 • Als u klaar bent met de Dragon Slayer quest kan je door een muur in de vulkaan tot een klein gebied dat 5-6 mindere demonen heeft bereikt, maar het is beter om het mos reuzen vechten in de woestijn kloof op niveau 16 wildernis op het westen kant van het stelen van creatie mini-game.
 • Tijdens het spelen als je vervelen kun je kijken naar andere gidsen op het internet naar meer manieren om allerlei vaardigheden te trainen wanneer u uw doel te bereiken.
 • Misschien wel de beste plek om te trainen is op bandieten: Draag gebed armor en breng 10-20 prayer potions. Zorg ervoor dat je auto hebt wraak op!
 • Niet rares brengen, tenzij u onderdelen in uw bank of u bent echt rijk.
 • Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van kreeften.
 • Meng de training.

Waarschuwingen

 • Als je sterft tijdens het vechten zul je alleen uw drie meest waardevolle items. Als je sterft, moet u wellicht opnieuw starten door het verkrijgen van meer geld.