Wkunl

Hoe maak je een Pokemon meester

Dus, wilt u een meester van Pokemon te zijn? Hebt u de vaardigheden om nummer een te zijn, het allerbeste? Nou, hier is een how-to, dat zal je leren hoe je een Pokemon meester te zijn! Omdat het een Pokemon Master vereist enige hard werken en vastberadenheid, evenals een heleboel Pokemon.

Stappen

Hoe maak je een Pokemon meester. Als u niet beschikt over een pokemon spel, een kopen!
Hoe maak je een Pokemon meester. Als u niet beschikt over een pokemon spel, een kopen!
 1. 1
  Als u niet beschikt over een pokemon spel, een kopen! Je moet ook een Nintendo DS, DS Lite, DSi, DSi XL, of een 3DS. Het wordt sterk aanbevolen om minstens een generatie V spel, Generatie V spin-off spel, Generatie IV spel, en een Generatie IV spin-off spel te krijgen (enkele voorbeelden van spin-off games zijn Battle en Get! Pokemon Typing DS en Pokemon Ranger: Guardian Signs). Generaties I-III worden gespeeld op de Nintendo Game Boy. De nieuwste console kunt generatie 1 en 2 games te spelen op de Game Boy Advance SP, maar Generatie 3 games kunnen worden gespeeld op de Nintendo DS en de Nintendo DS Lite. Te beginnen in Pokemon HeartGold en Pokemon SoulSilver versies, kunt u bijna alle 493 Pokemon te vangen en er is bijna geen behoefte aan migratie sinds. Zodra je game hebt gekregen (s) en hebben ervoor gekozen uw starter Pokemon, gaat u naar stap 2.
 2. 2
  Bezoek een online pokemon walkthrough website (zoals deze website ).
 3. 3
  Doen wat boodschap is vereist in het spel. Als je nog wat Poke Balls, de vangst wat nieuwe Pokemon. Ze moeten wilde dieren, zodat het hoofd in wat gras om willekeurig te vechten een wilde Pokemon. Heeft uw huidige Pokemon bestrijden, en verzwakken, maar niet verslaan. Zodra ze zijn zo zwak als ze kunnen krijgen, gooi een Pokeball in de wilde Pokemon. De minder gezondheid heeft, hoe groter de kans de vangst is succesvol. Eenmaal voltooid, kunt u gebruik maken van uw nieuwe Pokemon onmiddellijk als u een lege plek in je party. Je hebt 6 sleuven in je party. Elke Pokemon gevangen zonder een leeg vak wordt getransporteerd naar iemands pc, die kan worden geraadpleegd op computers in een Pokemon Center (binnenkort om ofwel Bill's, Lanette's, Amanita's of Bebe's, afhankelijk van de versie die u koos voor zijn).
 4. 4
  Beginnen trainen van je Pokemon. De bovenstaande methode is een goede manier om Pokemon te vangen. Nu moet je ze trainen! Hebben ze strijd tegen wilde Pokemon en ervaring opdoen punten. Zorg ervoor dat je genezen je Pokemon in Pokemon Centers in steden en dorpen. Pokemon Centers geven hun diensten gratis. Ook, ga winkelen bij Poke Marts voor belangrijke items die u zullen helpen op je reis. Als je kijkt naar de statistieken van je Pokemon, kunt u zien hoeveel ervaringspunten het duurt voor ze om naar het volgende level. Elke Pokemon versloeg waard is enige ervaring punten voor je Pokemon, en elk niveau opgedaan maakt je Pokemon sterker.
 5. 5
  Leren de statistieken. Elk niveau opgedaan maakt je Pokemon sterker. Maar hoeveel sterker? Neem een ​​kijkje op het scherm statistieken. Het had moeten Hit Points, Attack, Defense, Special Attack, Special Defense en Speed. Hit Points aangeven hoeveel schade de Pokemon kan duren voordat flauwvallen. Attack regelt hoe krachtig je Pokemon is met fysieke aanvallen, zoals Giga invloed of Outrage. Defensie bepaalt hoeveel schade je Pokemon te nemen van fysieke aanvallen, hoe meer de verdediging van de minder schade. Special Attack regelt de sterkte van speciale aanvallen, zoals Ice Beam of Thundershock. Special Defense is als normale Defensie, behalve tegen speciale aanvallen. (Merk op dat in Rood, Blauw en Geel, Special Attack en Special Defense zijn gewoon een stat:. Special) Tenslotte Snelheid bepaalt welke Pokemon gaat aanvallen eerst elke beurt.
 6. 6
  Leren battle mechanics. Door het spelen van het spel, moet je al uitzoeken hoe het spel gespeeld wordt. Maar je kunt nog verder gaan. Pokemon met een hogere snelheid krijgen de eerste bocht in de strijd, die kan heel cruciaal. In de strijd, een Pokemon's moves hebben een kans op het raken van de tegenstander. Een Pokemon heeft zelfs een kans op het doen van dubbele schade met een aanval, een zogenaamde critical hit. Elke aanval heeft een Power Point verbruik tellen. Deze telling bepaalt hoe vaak een Pokemon de aanval kan gebruiken. Aanvallen als Tackle hebben een hoog aantal PP, van 35. Sterkere aanvallen, zoals Thunder, hebben een PP telling van slechts 10. Zorg ervoor dat u beweegt evenwicht door te kiezen voor aanvallen die efficiënt zijn; Thunder is krachtig, maar je kunt het maar 10 keer, en het is onjuist. Thunderbolt is zwakker, maar je kunt het gebruiken 15 keer, en het is zeer accurate.Remember als je pokemon is uit de stopcontacten voor alle bewegingen, je begint met een beweging genaamd worstelen Sommige soorten bewegingen zijn geweldig tegen anderen (zoals water tegen brand) en dat bepaalde bewegingen zijn niet erg goed tegen anderen (zoals vuur tegen water).
 7. 7
  Meer informatie over de status effect. A-status effect heeft een kans van het gebeuren in de strijd, en ze hebben negatieve gevolgen voor de getroffen. Deze effecten zijn: verlamming, Burn, Poison, Freeze, en Sleep. Wanneer een Pokemon verlamd is, wordt hun snelheid gehalveerd en er is een 20% kans om helemaal niet in staat om die bocht te vallen. Wanneer een Pokemon vergiftigd is, beginnen ze om wat HP verliezen elke beurt, totdat ze verslagen. Wanneer een Pokemon wordt verbrand, hun aanval gaat iets omlaag en ze sommige HP per beurt te verliezen. Wanneer laten inslapen, kan Pokemon niet aanvallen totdat ze wakker worden in een willekeurig aantal bochten later. Ten slotte is de meest potente verdrukking is bevriezen. Een bevroren Pokemon kan niet niets doen tot ze ontdooien. Er zijn ook andere status effecten die niet direct zichtbaar zijn. Deze kunnen overlappen met de voor de hand liggende, zoals slaap-of Poison. Deze effecten omvatten een spier te vertrekken, waarbij de deinsde Pokemon niet aanvalt die beurt, Verwarring, waarin de Pokemon heeft een kans van aanvallen zelf, en anderen. Ook Pokemon met de status voorwaarden zijn makkelijker te vangen (slaap en bevroren zijn effectiever).
 8. 8
  Voor de diamond / pearl / platinum / HeartGold / Soulsilver jongens, als je naar de strijd toren, elke Pokemon die je daar te zien in een gevecht worden NIET geregistreerd in je Pokedex. Dat is niet goed. Dus doe geen moeite het invoeren als u wilt uw Pokedex te voltooien. DO moeite jezelf als je wilt zien hoe krachtig een Pokemon echt is. U kunt kopen nuttige items zoals HP Up, Rare Candy, Life Orb, en TM's! Deze items zullen uw Pokemon super krachtig!
 9. 9
  Versla andere trainers. Start strijden trainers zodra je Pokemon hebben gestreden tegen wilde Pokemon en sterker. Een trainer heeft sterkere Pokemon dan wilde dieren, en deze Pokemon te geven meer ervaring dan wilde dieren. Sommige mensen beweren dat "dwingen" Pokemon om elkaar te bevechten misbruik maakt hen wat deze mensen vergeten is dat Pokemon zijn concurrerend en houden ervan om tegen elkaar strijden, dus ga je gang en en strijd om de inhoud van uw hart! U kunt ook vecht je vrienden op elk Pokemon Center, dus grijp uw vrienden en zien wie de beste is!
 10. 10
  Ga speleologie. Wat is een goede Pokemon zoektocht zonder enige speleologie? Als je ziet een mysterieuze grot, dan met alle middelen, ga naar binnen! Als je ziet een verlaten energiecentrale gezegd dat het een wild en wild macht Pokemon rampaging binnen te hebben, ga dan erin, ondanks de pleidooien van de ingenieurs! Als je een lange toren in de aanloop naar de hemel waar de oer Pokemon van de hemel die gemakkelijk kan scheuren je uit elkaar woont, dan start klimmen die toren! U zult niet ergens te komen als je gewoon vasthouden aan het vangen van Pokemon die willekeurig worden weergegeven in bepaalde National Park! Gaan avonturieren, vinden sommige schat, vinden een aantal sterke Pokemon, en sommige waanzinnig sterke Pokemon.
 11. 11
  Versla de acht gym leiders. Gym leiders zijn de elite trainers, en ze hebben een sterkere Pokemon dan de meeste trainers. Er zijn acht gym leiders in een regio, en elke leider heeft zijn eigen thema, zoals Rock-types Brock van de Pewter Gym, Ghost-soort Morty van Ecruteak City, Flying-soort Winona van Fortree Gym, en Electric type Völkner van Sunyshore City. Elke gym leider geeft je een badge, bewijzen dat je hem / haar te slaan. Verdien acht badges en kom je aan bij de Pokemon League, waar de meest krachtige trainers scherpen hun vaardigheden.
 12. 12
  Start strijden de elite vier. Uw regio moet een groep die bekend staat als de Elite Four, de top vier trainers van die regio, die zit de Pokemon kampioenschappen. Het duurt acht badges om je klaar te bewijzen voor de Elite Four. De vier volgen een thema als de sportschool leiders, behalve dat ze net een beetje meer laks over hun thema type. De Elite Four moet worden bestreden na de andere, zonder pauzes, in tegenstelling tot de sportschool leiders die worden uitgevochten als je naar hun respectievelijke steden. Zodra je ze verslaan, je bent de beste! Of bent u?
 13. 13
  De strijd van de kampioen. Je had niet gedacht dat je de eerste bent om te winnen van de Elite Four? U zult meestal vinden dat je rivaal het gewoon gedaan om de Elite Four voordat je deed, en hij al de taart nam. Of, misschien krijg je de Elite Four alleen om te beseffen dat een goed vertrouwde bondgenoot is de kampioen, wat leidt tot een hele interessante strijd. Het maakt niet uit, wat het geval is, de Champion is zelfs sterker dan de Elite Four, en heeft meestal de meest gevarieerde mix van Pokemon. Zodra je hem verslaan / haar, je bent de beste!
 14. 14
  Vang alle pokemon. Nou, als je de Kampioen geworden, je bent gewoon een zeer, zeer krachtige Pokemon trainer. Als u wilt een echte Pokemon meester te zijn, moet je een heleboel dingen te doen. Je moet alle Pokemon te vangen. Als je echt ver genoeg om te winnen van de Elite Four, moet je genoeg geld om de nieuwe Poke Balls, zoals Ultra Balls, of de speciale ballen, zoals de Timer Balls of Quick Ballen die meer gespecialiseerde kopen. Je hebt een heleboel Pokemon te vangen; Pokemon onderzoekers hebben 649 Pokemon tot nu toe gevonden. Je nodig hebt om rond te ruilen voor een aantal van de zeldzame Pokemon. Je moet ook de legendarische Pokemon van de originele GBA spellen overzetten naar Diamond en Pearl, om de complete set te hebben.
 15. 15
  Aangaan pokemon wedstrijden (in de nieuwere versies). Er is meer aan Pokemon dan alleen vechten! Er zijn ook wedstrijden van koelte, cuteness, taaiheid, intelligentie en schoonheid! Voer je Pokemon in deze wedstrijden en hebben ze deelnemen aan drie rondes. De eerste ronde, worden ze beoordeeld door het publiek op basis van uiterlijk en hoge statistieken, gebaseerd op het thema. De tweede ronde bestaat uit een dansvoorstelling. De laatste ronde is een schijngevecht waarbij het punt is om de Pokemon zien er cool, schattig, stoer, slim of mooi als ze gebruik maken van bepaalde aanvallen. Winnende deze gebeurtenissen zal je wint linten.
 16. 16
  Train de perfecte Pokemon (als je kan). Als je een perfecte Pokemon kan bouwen, en een goed gevoel achteraf, doe het dan met je hele team! Voor hulp,.
 17. 17
  Beginnen wordt een pokemon meester. Nu dat je een heleboel lintjes hebt gewonnen, verzamelde alle 493 Pokemon, word kampioen en trainde een team van perfecte Pokemon (als je het deed), kunt u beginnen met een ware Pokemon Master! Maar wacht, wat als je wilt de Pokemon Master worden? Nou, beginnen te concurreren tegen andere Pokemon Masters in high-powered veldslagen en wedstrijden. Breng het naar het volgende niveau, de 3-D-consoles, in het stadion, het Colosseum, of zelfs de nieuwe Battle Revolution en de strijd tegen opgepompt trainers. Zoek de mensen die beiden hebben komen op de top in het zijn de kampioen, het vastleggen van alle 493 Pokemon, het winnen van alle wedstrijden, misschien kreeg de opleiding de perfecte Pokemon team, en won in de 3-D-consoles aan de Pokemon Master verder scheiden van de semi-Pokemon Master.
 18. 18
  De pokeathlon! In HeartGold / SoulSilver is er een nieuwe functie genaamd de Pokeathlon, is het de woorden Pokemon en Triathlon omdat je 3 pokemon kiezen en doen 3 evenementen. Er zijn 5 gangen: Snelheid, Uithoudingsvermogen, Kracht, Jump, en Skill. Alle van de pokemon hebben base stats in elke categorie en een maximum bedrag dat ze kunnen krijgen. U kunt de basis stat verhogen tot het maximum stat met Aprijuice. Er zijn tien cursussen totaal: The Snow Throw, de Pennant Capture, de Goal Roll, de Relay Run, de hurdle Dash, de Disc Catch, de Lamp Jump, The Ring Drop, The Block Smash, en de cirkel Push. Wat is cool over de Pokeathon is je Pokemon kan goed doen zonder hoog opgeleid, net hoog evolutie en veel aprijuice. Dus waar wacht je nog op? Ga naar buiten en begin je Pokemon ervaring. Stoere gevechten en spannende uitdagingen te wachten staan. Als je eenmaal een meester geworden, vergeet niet om uw vrienden te vertellen om hier te komen als ze willen zijn meesters. Nu gaan er en tonen de Pokemon wereld wie u bent! Nu je de Johto sportschool leiders u klaar om over te reizen naar Kanto bent hebt verslagen! Om naar Kanto komen gewoon naar Olivijn stad en gaan over naar de Olivijn haven en praat met de man te krijgen op de SS Aqua (pas nadat u versla de elite vier) Het schip draait alleen op maandag en vrijdag en je in Vermilion stad. Of u kunt de magneet trein nemen zodra je de pas van Copycat.

Tips

 • Train je Pokemon zodat ze eruit zien alsof ze werden getraind door een meester. Houd ze op een hoog niveau, met een breed scala aan aanvallen hoge stats, en een grote voorraad van onderdelen zoals magneet, Houtskool, Mystic Water en Miracle Seed. Zorg ervoor dat ze bestrijken zwakheden elkaars ', ook.
 • Vooral meer ervaren spelers. Degenen die de console van het spel ze spelen kennen. Anders zouden ze weigeren om je te helpen, of gewoon trash je in de strijd.
 • Train je Pokemon met wilde Pokemon of trainers als je niets te doen tijdens het spelen van je spel. De Elite Four kan een oneindig aantal keren worden geslagen en zijn een grote bron van geld, ook!
 • Krijg alle badges en sloeg de Pokemon league. Dat is een voor de hand liggende stap.
 • Wanneer je vecht andere mensen, idealiter, je Pokemon moet hoger zijn geëgaliseerd en krachtig. Tenzij je het doet om EV trainen, doe niet battle lagere genivelleerd Pokemon. Plus het zal niet leuk zijn of challinging als je vecht een Level 100 Arceus met de niveau 3 Starleys u vinden in de eerste patch van gras.
 • Vang alle Pokemon die je kunt. Sommige Pokemon zijn rares, en kan niet worden gevangen, behalve in een paar spelletjes. Vriendelijk vragen een paar vrienden om hulp als handel, advies, enz.
 • Koop een gids voor je spel als je nog steeds worstelen. Dit zal helpen.
 • Niet opscheppen over je taaiheid. Dit kan en zal krijgen anderen overstuur.
 • Wees lief voor je vrienden. Ze willen weer samen met u.
 • IV train je Pokemon. IVs zijn dingen die je Pokemon stats te verhogen. Je hebt geen controle over IV's. Als je een Pokemon, (kruisen / Catching) het willekeurig berekent 0-31. Hoe hoger het nummer, hoe hoger de Pokemon stats. Om te vinden wat je Pokemon IV's zijn gaan.
 • Je kunt nooit een onverslaanbaar team. Elk team heeft zijn zwakke punten, dus nooit beweren "onverslaanbaar."
 • Vergeet niet dat vreemdgaan is niet ideaal als je wilt een Pokemon meester te zijn. Alles moet rechtmatig worden gedaan. Het vergt wel tijd en inspanning van uw kant, maar als je echt toegewijde, volg dan het juiste pad, en de tips hier om een ​​Pokemon meester te worden.
 • Er is niet zoiets als een slechte trainer. Elke trainer is sterk op hun eigen manier. (Zo kan je over krachtige Pokemon. Je vriend David kunnen veel Fire-type Pokemon hebben. Uw andere vriendin Sarah kan uitzonderlijk in Wedstrijden zijn. Uw andere andere vriend Billy kunnen veel Pokemon eieren hebben. Jij en elk van je vrienden zijn krachtige op hun eigen manier.)
 • Maak verbinding met de Nintendo Wi-Fi Connection en test je vaardigheden.
 • EV train je Pokemon. Dit zal hen helpen sterker en krachtiger dan normaal getrainde Pokemon geworden. Naar EV (Effort Value) train je Pokemon, strijd tegen een Pokemon waarvan de belangrijkste stat is degene die je wilt dat je Pokemon sterker te krijgen op. Bijvoorbeeld, zou een Blissey wiens slechtste stat is Defensie trainen met wilde Geodude of Graveler. Een Geodude geeft je 1 EV punt, en op elk 4 punten krijg je 1 meer stat verhoging van die stat als het niveau omhoog, en in dit geval, als Blissey gevochten 8 Geodude en geschraapt, en zeggen, kreeg een 3 in Defensie, de Geodude gaf het 2 in Defence want als je gevochten 8, je hebt 4 twee keer dat een +2 bonus bij Defensie, waar u normaal zou hebben gekregen 1 gelijk. Het is niet echt zo moeilijk, en de resultaten zullen je Pokemon sterker te maken! Het kan frustrerend zijn om alleen te vechten bepaalde Pokemon.
 • En... Gelieve weerstaan ​​aan de drang om vals te spelen. (Doe dit voor persoonlijk entertainment en idee testen alleen. Ook doet het op een save bestand dat u niet schelen veel zelfs dat als er iets fout gaat of je een cheat gratis spel wilt later, zal je er een hebt. Aan de slag op vreemdgaan gebruik maken van een zoekmachine om te zoeken naar Action Replay ds/dsi/3ds, pokesav.)
 • Gebruik geen Master bal. Bewaar het voor later. (Hoewel er is een kans dat als je fokken 2 Dittos, (nationale dex # 132) met een van hen die het gewenste item, samen konden ze u geven een ei, waarin in een pokemon met een kopie van het item gewenst.)

Waarschuwingen

 • Niet opscheppen veel. Niet iedereen is zo krachtig als je, en er zijn waarschijnlijk betere trainers dan jij.
 • Toon sportiviteit over.
 • 9 van de 10 mensen zullen niet vangen elke Pokemon. Er zijn 649 Pokemon, dus niet gefrustreerd! Voor de professor te zeggen dat je de Pokedex hebt voltooid, moet u alle Pokemon exclusief event-only Pokemon te vangen.
 • U zult gefrustreerd als je niet stoppen voor een pauze elke keer in een tijdje. Elk uur een pauze nemen en iets anders naast videogames, zoals tv kijken of het spelen van een bordspel met een vriend doen.
 • Niet bedriegen of te exploiteren glitches. Echte Pokemon Masters nooit bedriegen in een deel van het spel. Nintendo zal vinden op een dag als zij achten het te beïnvloeden je normale spel te spelen. Dus probeer om valsspelen te houden om je zelf, tenzij je weet wat je krijgt in alstublieft. Ook vreemdgaan kan een echte pijn wanneer je spel of computer beschadigd zijn geraakt van incidentele overdreven enthousiast van uw kant, menselijke fouten, en oplichting zijn.
 • Heeft een klein kind over een van het niet zijn. Het is maar een spel, kunt u niet in staat zijn om een ​​Pokemon meester te zijn.