Wkunl

Hoe je de natuur runes te krijgen op runescape

Hoe om geld en natuur krijgen op Runescape van Nature Runes met een knip van je vingers, als je lid bent.

Stappen

Hoe je de natuur runes te krijgen op runescape. Dit is de snelste methode veruit.
Hoe je de natuur runes te krijgen op runescape. Dit is de snelste methode veruit.

Methode een

 1. 1
  Dit is de snelste methode veruit.
 2. 2
  Langzaam maar zeker krijgen 45 Runecrafting. Heb uitgezonden, omdat je ze kunt verkopen, en ze zijn dicht bij een bank.
 3. 3
  Verkrijg de abyssal zakjes die essentie te houden.
 4. 4
  Of u kunt de abyssal portal (je kon krijgen 1300 Nature runes per uur) te gebruiken, of je kunt verkopen aan de winkel en loop naar het altaar.
 5. 5
  De abyssaal manier is niet riskant helemaal als je oude magie. Of u kunt gebruik maken van de glorie methode die is een soort van riskant.

Methode twee

 1. 1
  In een natuurgebied loopt wereld, verzamelen gewenste hoeveelheid pure essentie (gebruik zakjes als je wilt) en ga naar de aard altaar via wandelen er, met behulp van de afgrond of komen uit Shilo Village.
 2. 2
  Wanneer binnen het altaar, ambachtelijke je essentie in naturen als uw niveau 45 of hoger.
 3. 3
  Als uw runecrafting niveau lager is dan deze, op de uitkijk voor andere hobbyisten. De meeste kans dat ze kunnen en zullen u helpen. Spelers met 80 + Runecrafting kan maken dubbele van het bedrag van Natures in een lading dus zorg ervoor om hen te vragen om te worden geholpen op een beleefde manier.
 4. 4
  Wanneer u al uw essentie vervaardigd, herhalen. ^ _ ^

Methode drie

 1. 1
  Dit is een goede manier. Ga naar de riolen van Varrock en vecht de skeletten, ze vaak laten vallen 9 Nature runes als je ze dood, ze ook vaak laten vallen kruiden:)

(Alleen voor leden te bereiken skeletten)

Methode vier

 1. 1
  Krijgen zo veel law runes als je kunt en het hoofd in de woestijn eiland natuur. Nature Island is een eiland in de wildernis dat de enige Nature Rune respawn in het spel bevat (voor gratis spelers die is). Paait ongeveer elke zeventig seconden dat is een vrij goede prijs. Echter, er is geen manier om eventueel een voet op het kleine eiland. Geen big deal, alles wat je hoeft te doen is gegoten Telekinetic grijper (vereist level 33 Magic).

Opmerking: Nature Island ligt in zeer diep Wilderness dus altijd op je hoede voor de beruchte Revenants. Ze kunnen en zullen proberen om je te doden als je over enige wapen-gerelateerde items in je inventory of uitgerust.

Of als je lid kunt u ook hoofd tot Rellekka bij de rots krabben en er is twee aard rune respawnen op een eiland. maar wees voorzichtig rotskrabben en twee kookplaat goblins zal je aanvallen

Tips

 • Het maken van je eigen is de snelste methode.
 • Wanneer rook komt uit de kist gewoon lopen de trap af en wacht een paar seconden. De rook zal je raken met gif, maar maak je geen zorgen, je bent niet vergiftigd.

Waarschuwingen

 • Runecrafting in de afgrond is zeer, zeer riskant, als je de afgrond voert u uw gebed gaat naar 0 en je bent skulled wat betekent dat je niks te houden wanneer je sterft, de enige dingen die je in de afgrond te brengen is: een amulet of glory (optionele ) of teleportatie runes, uw abyssaal pouch (draagt ​​uw essences), eten en prayer potions, maar zelfs die kun je niet stoppen uit te sterven, maar zorg je runes en ga daar
 • Controleer altijd voor de val of je wordt geraakt van 7s tot 10s.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld voor lid rekening. 5€ 0,60 EUR / per maand of 5€ 0,95 USD / per maand en ongeveer 10€ 0,00 NZD / per maand.
 • Ledenaccount om nodig te vaardigheden wat zijn alleen voor leden.
 • Skill level 28 voor Thieving.