Wkunl

Hoe je het masker van de waarheid te krijgen in de legende van zelda, ocarina van tijd

Dit is over het Masker van de Waarheid. Dit item is niet verplicht in uw lange zoektocht naar Hyrule te besparen in The Legend of Zelda, Ocarina of Time, maar de mini-quest betrokken is innemend. Ontdek hier precies hoe je een pauze te nemen van de main quest, nog een belasting van plezier op hetzelfde moment!

Stappen

Hoe je het masker van de waarheid te krijgen in de legende van zelda, ocarina van tijd. Zorg ervoor dat je kind koppeling zijn, en zorg ervoor dat je de eerste drie kerkers-in de grote Deku boom, dodongo's grot, en in Jabu-Jabu's belly hebben afgerond.
Hoe je het masker van de waarheid te krijgen in de legende van zelda, ocarina van tijd. Zorg ervoor dat je kind koppeling zijn, en zorg ervoor dat je de eerste drie kerkers-in de grote Deku boom, dodongo's grot, en in Jabu-Jabu's belly hebben afgerond.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je kind koppeling zijn, en zorg ervoor dat je de eerste drie kerkers-in de grote Deku boom, dodongo's grot, en in Jabu-Jabu's belly hebben afgerond. Ook voor zorgen dat u hebt overlegd met de bewaker bewaken van de Death Mountain ingang en dat hij heeft gezegd een masker voor u, en u weet Saria's Song.
 2. 2
  Ga naar de gelukkige masker winkel in Hyrule castle markt. De eigenaar zal het systeem van "lenen" de maskers en brengen geld terug zodat je het nieuwe masker kan krijgen uitleggen. Lenen de Keaton Mask, het ziet eruit als een vos. Geef het aan de bewaker bij de ingang Death Mountain Trail's. Ga terug naar het masker winkel.
 3. 3
  Lenen de schedel masker. Ga naar de Lost Woods. Bij de ingang, ga linksaf. U treft er een Skull Kid spelen een fluit. Geconfronteerd met hem, en spreek tot hem met het masker op. Hij zal je vragen over het masker, en zal het afkopen u. Hij betaalt u minder dan het waard is, dat wel. Ga terug naar de Mask Shop.
 4. 4
  Lenen de griezelige masker. Zorg ervoor dat het overdag. Ga naar het Kerkhof. Je zult een klein kind doet alsof het Gravekeeper zijn tegenkomen. Dragen het masker en praat met hem. Hij zal het masker af te kopen u voor de volle prijs. Ga terug naar de Mask Shop.
 5. 5
  Lenen de bunny hood. Gaan uit naar Field Hyrule. Als het 's nachts, op zoek naar een man in een toga -achtige outfit zittend op de grond. Als het overdag, zoeken naar dezelfde man running. Wanneer je eindelijk hem op te sporen, met hem praten met het masker op. Hij zal enthousiast te krijgen en koopt het masker voor veel meer dan het waard is door het invullen van uw portemonnee. Ga naar de Mask Shop.
 6. 6
  U nu bent in staat om het masker van de waarheid, die u toestaat om geheimen uit roddels stenen, de rare stenen krijgen met hetzelfde symbool dat op het masker te lenen. U kunt ook lenen het Zora Mask, de Gerudo Mask, en de Goron masker, die zijn alleen voor de show. U kunt de anderen ook lenen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je de eerste drie kerkers hebben geslagen. Anders zult u niet de lopende man in Hyrule Field vinden.
 • Het belangrijkste is, totdat je praat met de bewaker bij de ingang van Death Mountain Trail, de Happy Mask Shop zal ook niet worden geopend.
 • Je moet Child Link zijn. Als volwassene, doet de Happy Mask Shop niet bestaan.
 • Zorg ervoor dat u weet Saria's Song. Anders kunt u niet praten met de Skull Kid.