Wkunl

Hoe te epona krijgen in Ocarina of Time

Dit is een eenvoudige samenvatting van hoe je Epona krijgen in Zelda 64: Ocarina of Time. Dit is niet een walkthrough van het spel, en het omvat niet de stappen tussen het zijn een kind op Lon Lon Ranch en het zijn van een volwassene. Het krijgen van Epona zal een enorme verbetering zijn, dus het is het proberen waard om haar te krijgen van Ingo. Lees verder om erachter te komen hoe.

Stappen

Hoe te epona krijgen in Ocarina of Time. Leren "Epona's song.
Hoe te epona krijgen in Ocarina of Time. Leren "Epona's song.

Vervoer naar lon lon ranch en epona

 1. 1
  Zoek lon lon ranch. Nadat je Zelda hebben ontmoet op het paleis en worden begeleid door Impa, sta je recht tegenover de ophaalbrug. In plaats van post dan onmiddellijk naar Death Mountain zoals Impa vertelt je, kijk recht naar voren van waar je staat. Er moet worden wat lijkt op een groep van huizen op de top van een heuvel. Dit is Lon Lon Ranch.
 2. 2
  Voer lon lon ranch. Dit is waar Talon (de man die je wakker werd in het paleis om het pad) en zijn dochter wonen. Ren rechtdoor tussen de twee gebouwen wanneer u eerst in te voeren en je zult jezelf vinden in een plek die eruit ziet als een ranch, met een soort cirkelvormige circuit.
 3. 3
  Leren "Epona's song. "Geef de pen waar de paarden rond lopen en je zal een klein meisje dat zich in het midden te zien, zingen. Praat met haar. Ze zal je bedanken voor het wakker worden haar vader, en gaan door over het lied dat ze zingt. Take out uw ocarina en leren "Epona's Song."
 4. 4
  Vertrekken lon lon ranch en ga naar Death Valley. Spelen uit de volgende twee kerkers zoals gepland. Na de kerkers zijn voltooid, gaat u naar de Temple of Time te worden opgegroeid.
 5. 5
  Ga terug naar lon lon ranch nadat je bent opgegroeid. U zult zien dat het niet langer de gelukkige prachtige plek het was toen je een kind was. Nu is de boerderij is overgenomen door Ingo, die trouw aan Ganandorf heeft toegezegd. Je zult zien dat de ranch nu wordt gebruikt voor een paardrijden spel. Betaal Ingo het geld te krijgen, en kies een paard en rijden rond. U kunt dit niet doen op de eerste gaan, dus probeer het niet. Na de tijd op is, zal hij u eruit schoppen.
 6. 6
  Betalen om weer in te krijgen, trek je ocarina en speel Epona's song. Epona zal overreden aan u. Krijgen op haar en rijden naar de ingang waar Ingo staat. Terwijl op het paard 'Z' target hem en druk op de 'A' knop te praten. Hij zal je uitdagen voor een race, wedden dat je 50 roepies. Accepteer de voorwaarden van de weddenschap.
  • Oefen het rijden eerst Epona. Beweeg de joystick in de richting waarin u wilt gaan, rijden haar is echt zo simpel als dat.
  • Druk op de 'A' knop te voeden Epona een wortel voor een snelheidsboost. Epona zal sneller gaan, maar je zult een wortel verliest. Gebruik alleen deze van tijd tot tijd.

Uitdagende ingo op epona

 1. 1
  Steer epona op de binnenkant track van de lus. Ingo zal proberen om u te houden van het krijgen binnen plaats, maar hij zal niet volledig succesvol zijn op het. Toen hij geeft binnenin positie, druk op 'A' voor een uitbarsting van snelheid en snelheid langs hem aan de binnenkant spoor.
 2. 2
  Na het winnen van de race, weten dat ingo zal freak out en daag u nogmaals. Hij zal rood worden en schreeuwen over Ganandorf. Dan, in plaats van oneerlijk, hij zal je uitdagen voor een tweede race. Als je wint, krijg je Epona.
 3. 3
  Met dezelfde tips als voorheen, racen hem weer. Ingo gaat uiteindelijk een stuk sneller dan de vorige keer, maar er is niet veel dat je kunt doen. Geef het gewoon je best en blijven proberen.
  • Als je eenmaal binnen staat, geef het niet op. Het zal Ingo nemen veel moeite om u doorgeven aan de buitenkant, dus vergeet niet om de positie vast te houden en je moet wel goed.
  • Niet over-voer Epona met wortelen meteen. Hoewel sommige mensen Ingo kan verslaan zonder gebruik heel veel wortels helemaal niet, is het best om maar een paar te gebruiken. Gebruik niet te veel in het begin of je zal geen links wanneer je ze echt nodig hebt - aan het einde van de race.
 4. 4
  Zodra je eindelijk doet uiteindelijk verslaan ingo, weten dat hij waanzinnig boos zal zijn. Hij zegt dat je het paard kan houden, maar je kunt de ranch niet verlaten. Hij sluit de poort en lacht als een idioot. Lijkt alsof alles verloren is, toch? Verkeerd!
 5. 5
  Een manier vinden om te springen uit het hek. Weet dat Ingo op slot de poort aan de binnenkant van de Lon Lon kraal, heb je twee keuzes.
  • De moeilijke manier: Ren rechtdoor bij Ingo en spring de poort. Het zal moeten perfect zijn al of anders alles wat je uiteindelijk doen is lopen in hem.
  • De gemakkelijke manier: Aan de linkerkant van de ranch is er een muur. Op weg van de ingang naar de muur, draaien in een hoek. Het hoeft niet perfect te zijn, kan het paard over het springen van beide manier.
 6. 6
  Land aan de andere kant van de muur en geniet van de vrijheid en de snelheid van Epona. Nu kunt u genieten van alle voordelen die wordt geleverd met het hebben van een paard. Meestal dat omvat de mogelijkheid om de wereld te steken in ongeveer dertig seconden, in plaats van de drie minuten die het zonder haar zou nemen.
  • Epona is niet een essentieel onderdeel van het spel. Je moet echt niet "nodig" zijn voor iets, maar ze is echt een grote hulp, dus probeer haar te krijgen als je kunt.

Tips

 • Heeft al uw wortelen NIET meteen op.
 • NIET lopen in het hek of anders zal vertragen.
 • Als je de finish, druk op 'A' als een gek.
 • Wees niet ontmoedigd als dit duurt een paar keer, gewoon blijven proberen, het is lastig.
 • Krijg voor hem en hem te vertragen terwijl je wortels vullen zelf (maakt het echt makkelijk, ik heb het op mijn eerste poging)
 • NOOIT Z-TARGET Ingo.
 • Gebruik voldoende wortelen in het begin om direct voor Ingo krijgen. Als je hem blokkeert hij kan je niet passeren.
 • NIET tegenkomen Ingo, of anders zult u volledig te stoppen.
 • Druk op de 'A' knop bij de start, zoals Ingo doet, dit zal u een voorsprong op hem. Druk op 'A' telkens als hij kijkt alsof hij op het punt staat je voorbij.
 • Als je een kind de tas te gebruiken zijn, vul het tot 99. Als je de race is mislukt, zijn er 3 potten in het huis op de tweede verdieping van de kip spel. Ieder zal genoeg bevatten voor u om precies 50 hebben als je de race verliest.
 • Bij de tweede race, zal Ingo tegenover je krijgt bij het begin.
 • Hug de hoeken van het hek zo veel mogelijk.

Waarschuwingen

 • Heeft zijn tweede uitdaging niet weigeren. Je verliest je 50 roepies.