Wkunl

Hoe maak je een ipod uit water te besparen

Heb je ooit je iPod laten vallen in een zwembad of wat water? Of zelfs stak het in een wasmachine per ongeluk? Als je het kan voorkomen dat kortsluiting zelf, kunt u in staat om het te redden.

Stappen

Hoe maak je een ipod uit water te besparen. Verwijder de iPod uit het water en laat het op een tafel te drogen.
Hoe maak je een ipod uit water te besparen. Verwijder de iPod uit het water en laat het op een tafel te drogen.
 1. 1
  Verwijder de iPod uit het water en laat het op een tafel te drogen. Zorg ervoor dat niet aan te zetten, want als het is buiten, de meeste van de circuits op de printplaat zal niet worden aangesloten op de elektrische voeding, wat betekent dat het water kan geen kortsluiting schade aan te richten door het aansluiten van twee van de gedrukte circuit -board draden.
 2. 2
  Als uw iPod gewoon was gedaald in water voor een paar seconden, laat het drogen voor ongeveer een half uur of een uur, maar als het was in de wasmachine, net veilig te zijn, laat het drogen voor een paar uur, of zelfs als wilt u een dag of twee. Opmerking: het scherm kan een beetje wazig na te zijn, maar het moet weer normaal na een tijdje.
 3. 3
  Nadat je bent zeker dat het volledig droog is, sluit deze aan op uw computer op te laden, of nog beter een stopcontact, zodat als er iets mis gaat je computer niet bak, bespaart u een paar honderd dollar.
 4. 4
  Laat het gedurende enkele minuten, moet de batterij-icoon verschijnen, zo niet, dan kan uw ipod dood zijn. Maar als je wilt kun je het met rust laat opnieuw en probeer het nog een dag om te zien als er iets gebeurt.

Tips

 • Als alternatief, als je het niet hebt gebruikt omdat je het in het water valt, vervolgens volledig uitschakelen (als deze is gebruikt, dwz oproepen, iPod, want het was in het water niet power down) en laat het zitten in een kom rijst - voor een minimum van 24 uur (hoe langer hoe beter). Zorg ervoor dat uw iPhone / iPod wordt volledig gedekt door de rijst. De rijst zal geen vocht absorberen steeds binnen dus geen water waardoor een deel van het systeem te mislukken voorkomen.
 • Je zou ook kunnen proberen je iPod zetten in een hersluitbaar zakje, vervolgens te vullen met droge ongekookte rijst. De rijst zal water / vocht opnemen.
 • Je moet proberen om handdoek droog en gebruik een föhn op de iPod ook, en hoe langer je laat het, hoe meer kans je hebt voor het om gered te worden.
 • Proberen om de achterkant te nemen van je iPod en laat de binnenkant droog te krijgen.
 • Als u uw iPod terug naar de winkel ze zouden het te vervangen als het onder de garantie.

Waarschuwingen

 • Ook als u föhnen de iPod te lang je zal smelten de circuits.
 • Dit is misschien niet altijd, het is voor sommige mensen, maar voor anderen, helaas brak hun iPod.
 • Deze tips zijn een laatste wanhopige poging om je iPod op te slaan. Niet deze poging zonder rekening te houden van de aankoop van een nieuwe iPod. Als u twijfelt, neem uw iPod naar een specialist.
 • Als uw iPod werd gedropt in het water terwijl ingeschakeld, dat is het. Er is geen hoop van het bevestigen was, omdat de macht zou zijn die door de circuits op het moment