Wkunl

Hoe maak je super uitloggen op Facebook

Wanneer u bent uitgelogd van Facebook, heb je angst krijgt merkt dat je hebt getagd in een foto of die van een vriend met dubieuze uitspraak gewoon iets aan uw muur heeft geplaatst? Bij de meeste mensen hebben van vrienden, familie en collega's in hun sociale netwerken, is het belangrijk om uit te kijken naar wat anderen posten over jou. Met de normale log out proces, er is niets wat je kunt doen genante Facebook berichten totdat u zich opnieuw Echter, als je gebruik "Super Afmelden" of "Super Afmelden", kan niemand iets gepost totdat je terug te loggen hier is hoe.

Stappen

Hoe maak je super uitloggen op Facebook. Meld u aan bij uw Facebook-account.
Hoe maak je super uitloggen op Facebook. Meld u aan bij uw Facebook-account.
 1. 1
  Meld u aan bij uw Facebook-account.
 2. 2
  Klik op "account" op de rechterbovenhoek van de pagina, zodat het menu rekening druppels naar beneden.
 3. 3
  Klik op 'accountinstellingen, "en de" mijn account "pagina zal verschijnen.
 4. 4
  Ga naar de onderkant van de "mijn account" pagina, waar u zult zien "account te deactiveren."
 5. 5
  Klik op de link "deactiveren" aan de rechterkant. De pagina Account deactiveren zal verschijnen.
 6. 6
  Selecteer uw reden voor het vertrek van de lijst. Selecteer de optie voor "tijdelijk verlof." U kunt ook kiezen om geen e-mail notificaties te ontvangen van vrienden terwijl u weg bent van Facebook. Schakel het selectievakje in als u niet wilt dat e-mails van Facebook ontvangt tijdens je pauze.
 7. 7
  Klik op de blauwe knop bevestigen. Een venster voor het wachtwoord zal verschijnen waar u uw Facebook-wachtwoord en de beveiligingscodes in te voeren. Als je eenmaal hebt ingevoerd die, wordt uw account gedeactiveerd en niemand in staat om iets er plaatsen zullen zijn.
 8. 8
  Om uw account opnieuw te activeren, gewoon inloggen terug in met je e-mailadres en wachtwoord.

Waarschuwingen

 • Als u een beheerder van je kan hebben om je status te herstellen wanneer uw account opnieuw activeren omdat Facebook niet automatisch die functie opnieuw te starten. Als u niet een groep admin, dan is er niets anders te doen om uw account opnieuw te activeren.