Wkunl

Hoe ton abonnees krijgen op youtube

Heb je problemen met het aantrekken van abonnees voor je kanaal op YouTube? Hier zijn een paar trucs over hoe je een van de meest populaire kanalen op YouTube te worden!

Stappen

Hoe ton abonnees krijgen op youtube. Besteed tijd aan uw video's.
Hoe ton abonnees krijgen op youtube. Besteed tijd aan uw video's.
 1. 1
  Besteed tijd aan uw video's. Zorg ervoor dat ze zijn geweldig! Probeer je best om ze van tevoren te plannen uit, en altijd uw video's bewerken eventuele fouten uit te snijden, zoals onhandig pauzes, of als je spullen.
 2. 2
  Plaats nieuw videos regelmatig. Probeer om een ​​nieuwe video te maken elke week of om de paar weken, zodat de mensen zullen blijven terugkomen naar uw kanaal.
 3. 3
  Wees een vriend. Proberen om een ​​vriend op YouTube te maken. Kijk voor iemand die op je vriendenlijst en commentaar op hun kanaal en zeggen "hallo" naar hen! Probeer om te chatten met hen. Ze kunnen zich abonneren. Zelfs met vreemden die vriendelijke-net pop lijkt op een 'Hi!' en een vraag, misschien over een van uw of zijn / haar video's.
 4. 4
  Vertel al je vrienden en familie over je youtube kanaal. Als een van uw vrienden of familieleden heeft een YouTube-account, dan maken ze zich abonneren op je!
 5. 5
  Kijken, commentaar en tarief. Dit is belangrijk. Wanneer u een video bekijken, zorg ervoor dat je het in en laat een leuke reactie. Zelfs als je niet van de video, niet verlaten een echt gemiddelde reactie dat de persoon zal neerhalen, schrijf een aantal opbouwende kritiek. Iets als: "Dat was goed, behalve de volgende keer, zou je misschien ______"
 6. 6
  Adverteer je kanaal! Zet links naar uw video's op sociale netwerksites zoals Facebook of Twitter, of post een link in forums.
  • Krijg Adsense en Blogger. Ze adverteren je kanaal op de URL die u kiest. Op Blogger, kan iedereen die uw blog ziet kijken naar je video's als je ervoor kiest om ze te posten op daar, die kunnen reel in meer abonnees.
  • Bekijk een video met betrekking tot uw video's en zeg iets als; "! Funny Video Het is een soort van mijn video" _____ "Maar wees voorzichtig bij het maken van opmerkingen als dat-sommige mensen houden niet van hen.
 7. 7
  Maken meer video's. Elke week kunt u proberen om meer video's! Mensen zijn bereid om je te abonneren. Maak dingen zoals Annoying Orange, waar een nieuwe aflevering komt elke week. Of proberen om een ​​video te maken met een cliffhanger, en zeggen dat je een andere video niet zal maken of onthullen het ding totdat je genoeg mensen om je te abonneren.
 8. 8
  Gebruik een youtube promotie service. Er zijn verschillende bedrijven die je kanaal of video's zal bevorderen op tientallen websites, en de resultaten worden gegarandeerd. Hoewel het kan een aardige cent, het is een snelle manier om aandacht en populariteit op je kanaal en video's te krijgen.
 9. 9
  Maak ze grappig te laten meer en meer youtubers abonneren! Mensen houden van grappige video's. Als ze een goede lach kan krijgen van uw video's en ze merken dat je nieuwe video's regelmatig uploadt, kunt u er zeker mensen zullen inschrijven en zelfs deel je video's met hun vrienden.
 10. 10
  Inschrijven voor subscribe. Ga naar een willekeurig kanaal, abonneren. Commentaar op kanaal willekeurig persoon, of berichten (leuke berichten) te sturen. Vraag hen te schrijven op subscribe (abonneren iemand vervolgens abonneren ze terug). Deze methode kan soms loskomen als onaangenaam, dus het is best te vermijden als je kunt. Als zij nee zeggen, verspil je tijd (vergeet niet om ze af te melden, of als je net als hun video's, houden geabonneerd).

Tips

 • Probeer te voorkomen dat hun taalgebruik in je video's. Het heeft meestal een negatief effect met mensen die net beginnen om uw video's te zien.
 • Vertrouwen!
 • Probeer methode of vragen om mensen te beoordelen de 'Sub 4 Sub "te vermijden en zich abonneren op uw video's of via reacties, zoals deze methoden kan overkomen als onaangenaam en hebben het tegenovergestelde van het gewenste effect, afhankelijk van de doelgroep.
 • Een andere suggestie zou een YouTube-Promotion, dat wil zeggen met behulp van een Youtube bot. Deze tool is vrij algemeen gebruikt op YouTube deze dagen om woord van video's verspreid van individuele gebruikers van YouTube. De software zijn niet ontworpen om te worden misbruikt, maar kan helpen indien correct gebruikt.
 • Een andere manier om tonnen van abonnees krijgen is abonneren op willekeurige gebruikersnamen genoemd naam misbaksels. Enkel type in youtube.com / "een willekeurige gebruikersnaam" zoals "cheese", "augurk", "gun", en zorg ervoor dat het onder 20 tekens! Veel mensen zijn beroemd geworden door dit te doen en krijg veel abonnees op deze manier, omdat veel mensen gaan YouTube-kanaal surfen!

Waarschuwingen

 • Sommige mensen kunnen niet van je video's en commentaar onbeleefde opmerkingen. Niet te persoonlijk op en proberen te verbeteren op wat ze niet leuk aan uw video's.
 • Sommige mensen kunnen niet zoals sub4sub, en zal je vaak vertellen in de comments of hun vak. Als ze dit verklaren, probeer dan niet sub4sub op deze kanalen.