Wkunl

Hoe om kracht te trainen op runescape

Hier is de gids die je kunt gebruiken om kracht helemaal trainen in Runescape tot 99 op zowel leden als F2P.

Stappen

Hoe om kracht te trainen op runescape. Dingen die je nodig hebt.
Hoe om kracht te trainen op runescape. Dingen die je nodig hebt.
 1. 1
  Niveau 1-15: voor level 1-15 op leden en F2P trein op goblins buurt Lumbridge of in de goblin dorp.
 2. 2
  Niveau 16-30: Voor F2P trein op koeien of op minotaurs in het bolwerk van veiligheid. Voor leden trein op rots krabben in Relekka deze monsters zijn lage niveaus met hoge Hp.
 3. 3
  Niveau 20-30: Gevangenis bewakers worden aanbevolen als ze respawn snel genoeg en er zijn 4 van hen.
 4. 4
  Niveau 31-50: Voor leden doen het schepsel van Frankenstein zoektocht en trein op experimenten. Dit zijn grote exp vanwege hun hoge pk. Voor F2P trein op heuvel reuzen.
 5. 5
  Niveau 51-60: Leden houden training op experimenten of ga naar yaks als je de Fremminik eilanden zijn begonnen. F2P-venture op het 2e niveau van het bolwerk van veiligheid en bestrijding van alle monsters daar beneden.
 6. 6
  Niveau 61-75: Voor leden houden experimenten, yaks, doen en ga naar brand reuzen en groene draken. Voor F2P gaan naar de 3e lele van het bolwerk van veiligheid en train daar beneden.
 7. 7
  Niveau 76-85: Voor leden gaan naar bandieten en breng bidden potten, een Saradomin of Zamorak item en dingen met een goede prayer bonus. Bid melee en zet wraak op. De bandieten zal blijven aanvallen u, zodat u kunt blijven trainen en krijg exp ECHT snel = D. Als u ervoor kiest dit niet te doen dan blijven doen brand reuzen en yaks. Voor F2P uw geplakt training op de dingen in het 4e niveau van de vesting tot 99.
 8. 8
  Niveau 86-99: Voor leden blijven doen bandieten, yaks, hell hounds, of doe slayer om een level omhoog. Voor F2P gewoon blijven doen de 4e verdieping van het bolwerk.

Tips

 • Deze vaardigheid neemt een lange tijd om naar 99. Ga niet uit in de hoop om dit te krijgen in een dag. Verwachten dat dit 1-3 maanden duren
 • Het wapen te gebruiken om te trainen is het dragon scimitar of SS (Saradomin sword). Gebruik niet een zweep.
 • Als je gaat voor 99 samen met een vriend te chatten met u bezig te houden, zodat je niet zo vervelen. Tijd te beleven!
 • En als je moet eten ervoor zorgen dat het meest wordt genoteerd, en houd geld, zodat je kunt verkopen en kopen van een winkel zodat u niet de banken nodig hebben.

Waarschuwingen

 • Bij het trainen tegen hoger niveau monsters loopt u het risico te sterven
 • Training in de wildernis risico's u worden gedood door revenants en andere spelers
 • Als je sterft zul je al je items verliezen, behalve de 3 meest waardevolle

Dingen die je nodig hebt

 • Een wapen om kracht te trainen (een kromzwaard of een longsword. NIET een zweep of een 2-handed wapen)
 • Voedsel afhankelijk van het niveau van het monster je vechten (Als zijn binnen 5 niveaus van je of hoger eten mee te nemen)
 • Prayer potions voor bandieten