Wkunl

Hoe je 99 Fletching op runescape krijgen

Als u op zoek bent om uw Fletching skill verhogen, lees dan verder. Let op: deze instructies gelden alleen voor leden.

Stappen

Hoe je 99 Fletching op runescape krijgen. Vergeet niet om de Fletching mes die je krijgt van het stelen creatie gebruiken.
Hoe je 99 Fletching op runescape krijgen. Vergeet niet om de Fletching mes die je krijgt van het stelen creatie gebruiken.
 1. 1
  Niveau 1-11: Maak pijlschachten. Ga naar Draynor Bos en gevelde bomen daar, maar vergeet niet om je mes te brengen. Vergeet niet, je moet de normale logs te pijlschachten maken.
 2. 2
  Niveau 11-26: Zorg normale lange bogen. Ga naar Draynor Bos en snijd bomen daar.
 3. 3
  Niveau 26-41: Maak Eiken Lange Bows in Varrock.
 4. 4
  Niveau 41-56: Maak Willow lange Bows naast Draynor Market.
 5. 5
  Niveau 56-70: Maak Maple Long Bows in Varrock.
 6. 6
  Niveau 70-85: Get Boog Strings van spinnen vlas en gesneden Yew Logs van Yew Trees, een alternatief is om Yew Logs en ​​Boog Strings kopen via de Grand Exchange. Als je eenmaal hebt geknipt en geregen de bogen kunt u de taxus handbogen verkopen aan boogschutters in wereld 24 of 15 kasteel oorlogen muur, of op de Grand Exchange (vergeet niet om de Sacred Clay Fletching mes bij het snijden).
 7. 7
  Niveau 86-99: Koop Magic Longbows (U) op de Grand Exchange en koop Bowstrings op de Grand Exchange. String de bogen en dan verkopen op de Grand Exchange. U kunt ook gebruik maken van het stelen van creatie mes, snijd magic logs, en rijgen ze.
  • Alternatieve methode: Koop Yew logs en Bowstrings op de Grand Exchange. Knip en string de bogen. U zult een knappe loon per boog maken... ongeveer 50 Gp gemaakt per boog... dat is 50k per 1k van taxus longs u maken!!
 8. 8
  Vergeet niet om de Fletching mes die je krijgt van het stelen creatie gebruiken. (Als je voelt dat het nodig is)
 9. 9
  Als je een hoop geld gewoon fletchen pijlschachten. Ga naar de Grand Exchange, of enige vissen winkel, en koop veren, je kunt gewoon kippen, of chompy vogels te doden, als goed.

Tips

 • Op level 40, kunt u een Sacred Clay Fletching mes, die kan worden verkregen door het spelen van Stealing Creation gebruiken. Het verdubbelt exp, maar na verloop van tijd.
 • Als je de tijd hebt en bereid zijn om te gaan voor 99 woodcutting en 99 Fletching tegelijkertijd, snijd de logs dan fletchen ze (als je de woodcutting level), aan de andere kant van de snellere, maar extreem dure methode is het kopen van de logs.
 • Om willow logs te kopen, ga dan naar Draynor dorp bank in een niet-lid wereld, of bezoek de Grand Exchange.
 • Sluit een hoofdtelefoon aan en luister naar muziek, kan het lijken alsof minder werk.
 • Een Seer hoofdband, opgedaan door het doen van de Seer's Villiage Achievemnt Diary, geeft u twee stammen in een keer wanneer woodcutting. Dit moet dingen te versnellen. Draagt ​​terwijl je praat met Geoffery in de Vlas feild in Villiage Seer's laat je vrij vlas van hem een ​​keer per dag.
 • Het kan minimaal 2 weken te krijgen

Waarschuwingen

 • Doe iets dat niet zal je off track van uw werkelijke behoeften, zoals het overslaan uit op de slaap, en blijven tot op RuneScape hele nacht op een school / werk nacht. Vergeet niet dat RuneScape is gewoon een spel.

Dingen die je nodig hebt

 • RuneScape lid rekening.
 • Axe (snijden hout)
 • Mes
 • Deurklink van een veel geduld, de wil om 99 te krijgen