Wkunl

Hoe om spelletjes te downloaden naar een grafische rekenmachine

Wil je spelletjes downloaden naar je grafische rekenmachine? Alleen maar om de tijd te doden of om jezelf te vermaken op school? Deze gids toont je hoe.

Stappen

Hoe om spelletjes te downloaden naar een grafische rekenmachine. Download en installeer een software die u toelaat om het spel over te brengen naar je rekenmachine.
Hoe om spelletjes te downloaden naar een grafische rekenmachine. Download en installeer een software die u toelaat om het spel over te brengen naar je rekenmachine.
 1. 1
  Download en installeer een software die u toelaat om het spel over te brengen naar je rekenmachine. U kunt het downloaden van.
 2. 2
  Download het spel dat je wilt overbrengen naar je rekenmachine. U kunt een goede verpakking te downloaden. U kunt ook downloaden andere spellen van uw keuze als u wilt, gewoon een beetje zoeken.
 3. 3
  Pak het pakket.
 4. 4
  Sluit je rekenmachine op uw pc. Gebruik de USB-kabel die bij uw rekenmachine kwam. Windows kan u vragen om een ​​nieuw apparaat te installeren. Plaats de cd die bij uw rekenmachine in je cd / dvd-rom kwam in en druk op volgende.
 5. 5
  Open de ti connect applicatie en ga naar ti apparaat ontdekkingsreiziger.
 6. 6
  Wacht tot de software op uw rekenmachine te vinden. Selecteer USB als daarom wordt gevraagd.
 7. 7
  Sleep het bestand dat u uit het bestand dat u hebt gedownload, is dat je spel, (meestal een 0,8 xk, maar het kan een ander toestel hebben... dus hoe weet je wat bestand te slepen? Makkelijk! De ene met het pictogram calculator op het)
 8. 8
  Wacht tot de overdracht voltooid is.
 9. 9
  Koppel de rekenmachine van de computer en sluit ti connect. Ook kunt u nu verwijderen van de game-bestanden, zal je niet meer nodig 'em.
 10. 10
  Druk op de knop [apps] in uw rekenmachine, en het spel zal er zijn.
 11. 11
  Veel plezier

Tips

 • Zorg ervoor dat uw rekenmachine is ingeschakeld wanneer u deze aansluit op uw computer.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat het spel je aan het downloaden bent is geen virus, just stuff downloaden naar uw rekenmachine uit de TI-website!
 • Verbreek de verbinding niet en schakel je rekenmachine tijdens de overdracht!
 • Speel geen spelletjes tijdens de les of op het werk! Verantwoordelijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Texas Instruments grafische rekenmachine
 • Een firewire-naar-USB-kabel (geleverd met de rekenmachine)
 • De cd die bij uw rekenmachine
 • Een computer met ten minste een beschikbare USB-poort
 • Een internetverbinding