Wkunl

Hoe je SIM-kaarten wisselen

Subscriber Identity Module (SIM) kaarten zijn een kleine technologie gebruikt in de meeste mobiele telefoons die op een GSM cellulair netwerk. Bijna alle telefoons die een SIM-kaart kan niet bellen met (andere dan de nationale noodnummers) te maken zonder de installatie ervan, dat is de reden waarom te weten hoe je kaarten tussen toepasselijke telefoons swap is belangrijk. Dit artikel biedt stappen over hoe je een SIM-kaart te schakelen.

Stappen

Hoe je SIM-kaarten wisselen. Zoek uit of uw mobiele telefoon wordt "ontgrendeld".
Hoe je SIM-kaarten wisselen. Zoek uit of uw mobiele telefoon wordt "ontgrendeld".
 1. 1
  Zoek uit of uw mobiele telefoon wordt "ontgrendeld". Dit betekent is geprogrammeerd om op meer dan een cellulair netwerk. Als het, zal overschakelen SIM-kaarten een eenvoudig proces:
  • Schuif de achtercover dat de batterij beschermt.
  • Verwijder de batterij.
  • Schuif de onnodige SIM-kaart uit de daarvoor bestemde sleuf.
  • Plaats de nieuwe SIM-kaart op zijn plaats. Zorg ervoor dat de nieuwe kaart geactiveerd met uw luchtvaartmaatschappij voordat u deze installeert hebben.
  • Vervang de batterij, en de terugkeer van de achtercover op de telefoon. Uw SIM-kaart informatie moet nu in de nieuwe telefoon.
 2. 2
  Als u een foutbericht ontvangt, uw opties afwegen. Vele Noord-Europese luchtvaartmaatschappijen mobiele telefoon programma telefoons die alleen gesprekken op hun netwerk kan maken, of dat hun telefoons kunnen alleen worden gebruikt met hun eigen SIM-kaarten. Als u uw contract voor een langere tijd hebben gehad, of zijn toe aan een upgrade, probeer dan terug te keren naar de winkel waar u de telefoon hebt aangeschaft en vraag hen om uw telefoon te ontgrendelen. Zij moeten bereid zijn om te voldoen zijn, vooral als je niet probeert om uw contract te annuleren, en alleen het gebruik van SIM-kaarten of een mobiele telefoon die is van jou te maken.
  • Als uw mobiele telefoon vervoerder zal niet 'unlock' je telefoon, probeer het nemen van het naar een onafhankelijke mobiele telefoon retailer en vraag hen om de telefoon, die een vergoeding kan oplopen ontgrendelen. Sommige telefoons kunnen ook online worden ontgrendeld. Een dealer kan uw (International Mobile Equipment Identity, dat is een uniek nummer voor UMTS-en GSM-telefoons) te gebruiken, en e-mailen u de unlock code met instructies om het zelf te doen. Deze dienst kan een vergoeding oplopen ook.

Tips

 • Zoek op internet naar message boards of forums die uw telefoon ondersteunt. Ze zijn een bron van onschatbare waarde van kennis en advies.
 • Overweeg de aanschaf van een "wereld telefoon", die is ontworpen om te werken op zowel GSM en CDMA-netwerken. Dit zal de moeite van het veranderen van SIM-kaarten bij internationale reizen te elimineren.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon is uitgeschakeld voordat u de SIM-kaarten.