Wkunl

Hoe om foto's te verzenden vanaf uw mobiele telefoon naar uw computer

Wil je de foto's genomen op uw mobiele telefoon naar uw computer? Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe om foto's te verzenden vanaf uw mobiele telefoon naar uw computer. Stuur uw foto als een MMS-bericht.
Hoe om foto's te verzenden vanaf uw mobiele telefoon naar uw computer. Stuur uw foto als een MMS-bericht.

MMS-methode

 1. 1
  Stuur uw foto als een MMS-bericht. MMS (multimedia messaging service) kunt u uw foto's sturen naar andere mobiele telefoons of naar e-mailadressen. Elke mobiele telefoon is anders, maar moet je een optie om je foto via bericht te delen hebben.
  • Wees ervan bewust dat als je op een plan dat de kosten per tekst, zal een MMS tellen als een tekst.
 2. 2
  Vul uw e-mailadres. In plaats van het invoeren van een ander mobiel nummer in het Verzenden Naar veld, hoewel, voer uw e-mailadres.
 3. 3
  Stuur de foto.
 4. 4
  Inloggen op uw e-mail en download de foto. Wanneer u uw e-mailaccount opent, moet u een bericht verzonden vanaf uw telefoon te zien, met de foto als bijlage. Download de bijlage, en de foto zal zijn op uw computer.

USB-kabel methode

 1. 1
  Vinden of de aanschaf van een USB-kabel voor uw telefoon. De meeste telefoons die u nu koopt zal komen met een USB-kabel die het mogelijk maakt om direct worden aangesloten op de computer. Als uw telefoon niet met een, online zoeken naar een nieuwe of gebruikte degene die je kunt kopen, of contact opnemen met de fabrikant van uw telefoon.
 2. 2
  Sluit uw telefoon aan op uw computer. Zorg ervoor dat de telefoon is ingeschakeld.
 3. 3
  Openstellen itunes, of open geen bestanden van de telefoon op dezelfde manier zou je een flash drive te openen. # * Als u iTunes gebruiken om bestanden te beheren op uw telefoon, drukt u gewoon op de drop pijl naast uw telefoon op de linker zijbalk. Dubbelklik op foto's, en sleep wat je wilt op je bureaublad of in een nieuwe map.
  • Als je geen iTunes gebruiken, opent u uw telefoon als u een afneembare schijf zou doen. Klik op Deze computer of Finder om het te vinden. Sleept u een foto wilt u uw bureaublad of een nieuwe map.

Ergens op Android-telefoons de ramen van de benodigde software niet kan worden geïnstalleerd, zodat u deze handmatig uit het internet of via de cd te installeren.

Sync-methode

 1. 1
  Synchroniseer je telefoon. De foto's die je neemt moet automatisch worden overgezet naar uw computer wanneer je dat doet.
  • Op een iPhone, zal het aansluiten van het apparaat vraagt ​​de computer om iPhoto of een vergelijkbaar Foto-applicatie, die de foto's die je nam op je iPhone wordt weergegeven openen. Kiezen om de foto's te uploaden.

Geheugenkaart methode

 1. 1
  Plaats een geheugenkaart in de telefoon. Voordat u een foto neemt, controleer dan of u een geheugenkaart kunt invoegen in uw telefoon. Veel telefoons met een micro geheugenkaart die wordt geleverd met de telefoon en kan worden ingebracht en verwijderd op wil.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw telefoon slaat de foto's op de geheugenkaart in plaats van naar het apparaat.
 3. 3
  Sluit uw geheugenkaart in een geheugenkaartlezer. In sommige gevallen kan uw geheugenkaartlezer te groot voor een micro geheugenkaart. In dat geval kunt u een adapter waarin u uw micro geheugenkaart te krijgen. Vervolgens kunt u de adapter in de geheugenkaartlezer.
 4. 4
  Steek de geheugenkaart lezer in uw computer. Het verbindt via de USB-poort.
 5. 5
  Breng de foto's naar uw computer. U kunt kijken voor de geheugenkaartlezer als een verwisselbare schijf in de Finder of Deze computer.
  • Als je op een Mac opent iPhoto, gaat u naar Bestand> Importeren naar bibliotheek en selecteer de foto's die u wilt importeren in de geheugenkaart.

Bluetooth-methode

 1. 1
  Activeer de bluetooth van je telefoon. Als je onzeker bent over hoe u dit doet, kijk onder Instellingen of Controls.
 2. 2
  Koop een bluetooth adapter. Als uw computer de hardware niet over voor een Bluetooth / Infrarood deze verbinding, koop dan de adapter, ook wel een 'dongle'. De gemeenschappelijke BT / I adapter worden aangesloten op een USB-poort. Als je op een budget, op zoek naar een gebruikte een online - ze kunnen heel goedkoop. Deze adapter zal software voor de verbinding proces, waarmee u bestanden van de computer naar je telefoon, of vice versa.
  • Sommige computers, zoals de MacBooks, zijn al uitgerust met Bluetooth-apparaten, en zal niet een van deze kabels nodig. Als u niet zeker weet of uw computer over deze functie, zoeken naar de informatie online.
 3. 3
  Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op zowel uw computer en uw telefoon.
  • Als u een Mac hebt, kunt u ervoor zorgen dat uw Bluetooth is ingeschakeld door te klikken op het Bluetooth-symbool op de rechterkant van de bovenste werkbalk. Het symbool moet zijn om links van de datum en tijd en eruit moet zien sommige driehoeken.
  • Op een Vista, ga naar Configuratiescherm -> netwerk-en internetverbinding -> bluetooth-apparaten.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je staat binnen 30 meter van uw computer. Bluetooth werkt niet meer dan 30 meter afstand.
 5. 5
  Op je telefoon, het openstellen van de foto.
 6. 6
  Ga naar het menu en selecteer kopiëren of verzenden.
 7. 7
  Kies de optie bluetooth.
 8. 8
  Zodra u bevestigen dat u wilt inschakelen bluetooth, het Bluetooth-menu van de telefoon verschijnt automatisch.
 9. 9
  Selecteer de "look voor apparaten" optie.
 10. 10
  Selecteer uw apparaat in de lijst die verschijnt.
 11. 11
  Een verzoek zal worden verzonden naar uw apparaat vraagt ​​u om de verzonden afbeelding te accepteren.
 12. 12
  Het verzoek te accepteren, en het beeld wordt verzonden.

Tips

 • Bluetooth wordt gemeten in de klassen. Klasse 1 is de beste, haar op mijn Motorola V3 RAZR, is het mogelijk een afstand van maximaal 100 meter van het andere apparaat! Klasse 2 is veel vaker voor, het laat 10M, dat is nog steeds heel goed! Opmerking: de adapter moet in staat zijn van klasse 1 naar de toegevoegde bereik van Klasse 1 Bluetooth gebruiken, als je een klasse 1 telefoon, en een iets goedkopere klasse 2 adapter, kan je net zo goed een klasse 2 telefoon ook.

Waarschuwingen

 • E-mailen van de foto's kost geld. Als u een groot aantal foto's te sturen, dan kan het snel oplopen.