Wkunl

Hoe een Britse mobiele of vaste telefoon te traceren

Het ontvangen van mystery calls en teksten kan een frustrerende en zelfs beangstigende ervaring. Voor meer informatie over UK telefoon thuis of mobiel nummer te vinden, volg dan de onderstaande stappen.

Stappen

Hoe een Britse mobiele of vaste telefoon te traceren. Bepalen of het nu een mobiele telefoon of vaste lijn.
Hoe een Britse mobiele of vaste telefoon te traceren. Bepalen of het nu een mobiele telefoon of vaste lijn.
 1. 1
  Bepalen of het nu een mobiele telefoon of vaste lijn. Sinds UK mobiele nummers beginnen met 07, kunt u eenvoudig bepalen of de beller u belt vanaf een vaste lijn. Als dat zo is, kunt u in staat om het nummer in de witte pagina's of, op zijn minst, een beperking van een stad of regio door het netnummer. Mobiele nummers zijn echter niet opgeslagen in een directory en meer onderzoek vereisen.
 2. 2
  Gebruik meerdere zoekmachines. Typ gewoon het volledige nummer in aanhalingstekens om ervoor te zorgen dat er geen variaties of bijna-ongevallen zijn opgenomen in de zoekresultaten. De zoekmachine zal sleepnet door openbare registers, sites die klachten te melden tegen verschillende nummers, publiek-zichtbare profielen, en andere sites die zouden kunnen gebeuren om het nummer dat u zoekt posten. Als Google niet beschikt over een website met een vermelding van het gewraakte nummer, is het mogelijk dat Yahoo of Webcrawler zou kunnen.
 3. 3
  Bel of tekst de telefoon van een aantal zal het niet herkennen. Dit kan handig zijn als u de eigenaar van een intimiderend mobiel nummer contact, maar niet wilt dat uw telefoonnummer te onthullen. Mogelijkheden zijn bellen of sms'en van een nummer dat u het opzetten van online, het lenen van de telefoon van een vriend met een geblokkeerd of geheim nummer, of het gebruik van een telefooncel.
 4. 4
  Als het een vervelend gesprek, identificeren van de drager. Als u alle andere informatie over een mobiel nummer niet kunt vinden, kijk omhoog de vervoerder en rechtstreeks contact met hen. Als u een klacht tegen het aantal in te dienen, kunt u in staat om het account uitgeschakeld.
  • Het kennen van de drager van het gewraakte nummer is ook een zeer nuttig stukje informatie te hebben als je een vervelend gesprek bent melding bij de politie, en moet in staat zijn om hen te helpen versnellen het proces van het stoppen van de pesterijen.
 5. 5
  Huur een onderzoeker. Als al het andere faalt, zijn er professionele prive-detectives die gespecialiseerd zijn in het vinden van Verenigd Koninkrijk vaste en mobiele nummers. Zorg ervoor dat je met iemand die schetst precies wat u krijgt voor uw geld en biedt een "no-hit/no-fee" garantie, waarin is bepaald dat, indien zij de informatie rond een bepaald telefoonnummer niet kan produceren, zal u worden uitgegeven een volledige terugbetaling.

Tips

 • Sites die beloven om het telefoonnummer te vinden voor een vergoeding doorzoeken dezelfde databases, websites en openbare profielen die je doet. Als u het nummer niet kunt vinden vanaf uw computer thuis, is er een goede kans dat ze niet veel meer geluk.

Waarschuwingen

 • Nooit betalen voor goederen of diensten via het internet via Western Union of MoneyGram. Het is aangeraden om altijd anoniem te betalen via credit card, zoals creditcards hebben tal beschermingsbeleid koper op zijn plaats om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je betaalt voor.