Wkunl

Hoe om spelletjes op je TI 83/84 grafische rekenmachine

Een TI 83/84 kan je beste vriend zijn als het gaat om Pre-Calculus en Calculus. Maar, het kan ook je beste vriend in die saaie momenten in het leven. Hoe kan dit? U kunt games op je TI 83/84 om de tijd te doden, of om gewoon plezier te hebben.

Stappen

Hoe om spelletjes op je TI 83/84 grafische rekenmachine. Sluit je rekenmachine op uw computer.
Hoe om spelletjes op je TI 83/84 grafische rekenmachine. Sluit je rekenmachine op uw computer.
 1. 1
  Sluit je rekenmachine op uw computer. U hebt een USB-kabel die overeenkomt met uw rekenmachine om dit te doen moet. Meestal zal de winkel waar u de rekenmachine gekocht verkopen deze, of u kunt een online vinden. De USB-kabel kost ongeveer 15€. U zult ook het programma TI-Connect nodig. Download degene die overeenkomt met uw rekenmachine. Zorg ervoor dat je een snelkoppeling ervan op uw bureaublad.
 2. 2
  Download de spellen die je wilt op uw computer. Mogelijk moet u het bestand en je moet waarschijnlijk verplaatsen naar een permanente map op uw computer in plaats van temp.
 3. 3
  Sleep het bestand naar de ti-connect snelkoppeling. In een paar seconden, moet het programma over te dragen op je rekenmachine. U kunt alle bestanden op uw rekenmachine te zien door het openen van het apparaat ontdekkingsreiziger.
 4. 4
  Raakte het programma knop op je rekenmachine en speel het spel. Als het niet werkt, zie de tips.

Tips

 • Als je het spel niet werkt, raadpleegt u de read me dat kwam gedownload met het spel. Meestal zal er een manier om contact met de persoon die het spel gemaakt met uw vragen te zijn. U kan nodig zijn om een ​​shell, zoals ION, of MirageOS installeren om het spel te draaien. Of, zou het spel niet compatibel met uw rekenmachine.
 • Als je vrienden hebt games op hun rekenmachine, kunt u deze doorgeven aan u met de functie "Link" en de kleine zwarte kabel die meegeleverd wordt met het als je het koopt. Soms, het spel had bugs maar als je ze op deze manier te krijgen, dus het is best om ze rechtstreeks vanaf uw computer te krijgen.
 • De meeste spellen hebben een schelp, en de meest populaire is MirageOS.
 • Bekijk ook de bronnen en Citations voor meer informatie en sites die u kunt spellen zijn ontwikkeld door.
 • Probeer verschillende games. U kunt altijd nieuwe op als je moe van een.

Waarschuwingen

 • Het is jouw keuze op het kopen van de kabel. Sommige mensen vinden dat games op je rekenmachine is bijna net zo nutteloos als het hebben van games op je mobiel; u alleen speelt het een keer, dan stoppen.
 • Speel niet wanneer je moet doen het werk, als het kan worden breken erecode schendingen afhankelijk van het gebied. Maar dit geldt niet in alle gebieden wat betekent dat het volkomen aanvaardbaar in gevallen waar je klaar bent met uw werk of reeds de inhoud die wordt gedekt weten. Het is goed om te verlichten een beetje stress, terwijl op school, maar je moet je grenzen kennen.

Dingen die je nodig hebt

 • TI 83/84
 • USB-kabel
 • TI-Connect