Wkunl

Hoe maak je een frankenstein 89 grafische rekenmachine te maken uit een ti 83 en ti 89

Met een paar kleine aanpassingen kunt u het geval van een TI-89 grafische rekenmachine met een TI-83 case swap, waardoor voor gebruik in klassen waar de TI-89 is beperkt vanwege de symbolische voorstelling van variabelen, afgeleiden, integralen, plus vele andere functies.

Stappen

Hoe maak je een frankenstein 89 grafische rekenmachine te maken uit een ti 83 en ti 89. Verkrijgen van een texas instruments ti-89 en TI-83 grafische rekenmachines.
Hoe maak je een frankenstein 89 grafische rekenmachine te maken uit een ti 83 en ti 89. Verkrijgen van een texas instruments ti-89 en TI-83 grafische rekenmachines.
 1. 1
  Verkrijgen van een texas instruments ti-89 en TI-83 grafische rekenmachines.
 2. 2
  Demonteer beide rekenmachines met behulp van een Torx schroevendraaier.
 3. 3
  Neem een dremel gereedschap (of manueel bestand), en het dossier van beneden de 3 lipjes in het geval van de ti-83, waarbij de ti-83's LCD-display is op zijn plaats gehouden.
 4. 4
  Zoals je hebt gezien de hardware layout is een beetje verschillend voor elke rekenmachine. De vorige stap zorgt voor de TI-89 in de TI-83 case. Montage van de TI-83 naar een TI-89 geval neemt een beetje meer werk. Voorzichtig, houdt u de rekenmachine, samen met het LCD-scherm om de randen af ​​te vijlen. Wees voorzichtig! Dit is een delicaat proces, dus niet haasten! Misschien met behulp van afplakband zal toestaan ​​om kracht, zodat er geen verbindingen zijn gebroken tijdens dit proces.
 5. 5
  Monteer de rekenmachine lef terug in hun nieuwe shell.
 6. 6
  Wisselen van het pad van achter het LCD-scherm zorgt voor een snugger pasvorm in de Frankenstein-89. Maar zal de geruilde 83's LCD bewegen, vinden sommige padding voor een tijdelijke vervanging, en probeer een beetje non-verharding, clear-siliconenkit wanneer u klaar bent om het meer permanent te maken zijn.

Alternatieve methode

 1. 1
  Verwijder het frontje dat het scherm grenst aan beide rekenmachines en ze te verwisselen. Deze methode is effectief omdat 99,9% van de tijd, de persoon die calculators controleert kijk maar naar het logo op het bovenste rechter gedeelte van het frontpaneel. Deze methode is ook nuttig in dat het lichaam van de rekenmachine zal vertonen nog steeds de 89 commando's / opties (zoals 2....) terwijl als je het hele lichaam te schakelen, bent u achter met 83 opdrachten / opties boven de toetsen gedrukt.

Tips

 • Toetsenbord layout kan lastig worden als sommige toetsen niet overeenkomen. U kunt toetsen verplaatsen op de TI-83 geval met die van de TI-89, dit de user interface vriendelijker zal maken, maar kunnen ook zorgen voor vraagtekens in de geldigheid van de rekenmachine.
 • Vergeet niet, zelfs als je rekenmachine kunt u helpen door middel van het examen, dan moet u toch de wiskunde op het juiste niveau voor uw begrip te begrijpen. Anders, zij die denken dat ze zijn slim, en misschien stiekem, zal uiteindelijk moeten methoden die je Frankenstein 89 niet kan berekenen demonstreren en uitvinden.

Waarschuwingen

 • Sommige cursussen zullen je rekenmachine controleren voordat examens, breng een tweede sabotage gratis calculator om te laten zien voor inspectie.

Dingen die je nodig hebt

 • TI-89 grafische rekenmachine
 • TI-83 grafische rekenmachine
 • Torx-schroevendraaier
 • Dremel of een hand-bestand