Wkunl

Hoe maak je een trol te zijn

We hebben allemaal ervaren dat bevredigende moment dat een grap met succes dat de gewenste prikkelbaar respons bereikt. Dat moment waar de persoon die wordt pranked weet ze zijn doelbewust pranked door een goed doordacht en goed uitgevoerd plan.
Trollen kan bijna elke vorm aannemen, dus het is belangrijk om zelfstandig te bereiden voor elke vorm van trollen. Dat gezegd zijnde, zijn er een paar elementen die voor bijna alle vormen van trollen relevant zijn, ongeacht het medium dat wordt gebruikt om troll inch trekken van een snelle een online of in games wordt vaak aangeduid als "trolling" en dit artikel op hoe je een "troll" te zijn zal je leren hoe dat te doen!

Zorg ervoor dat de waarschuwingen aan het eind van dit artikel te lezen voordat u troll! ze zijn belangrijk!

Stappen

Hoe maak je een trol te zijn. Zorg ervoor dat de waarschuwingen aan het eind van dit artikel te lezen voordat u troll!
Hoe maak je een trol te zijn. Zorg ervoor dat de waarschuwingen aan het eind van dit artikel te lezen voordat u troll!

Algemene richtlijnen trolling

 1. 1
  Weet het medium. Goede trolling blootstelt lacunes of leemten in een forum of verdediging spel. Je moet vertrouwd genoeg met uw spel of het forum om te weten hoe het systeem werkt en waar sprake kan zijn achterpoortjes.
 2. 2
  Gebruik massale hoeveelheden. De meest extreme trollen gebruikt vaak herhaling. Intense trollen herhaaldelijk getroffen op iets dat krijgt een "... echt..." reactie van mensen. Meestal is het meer een herhalende trolling is, hoe vervelend zal zijn. Zorg ervoor om te evalueren hoeveel herhaling is genoeg en hoeveel is te veel. Soms is een hit is alles wat nodig is om adequaat trol.
 3. 3
  Anoniem. Maak een identiteit los van je echte leven identiteit wanneer trollen, vooral als trollen vreemden.

Vanaf hier zullen specifieke richtsnoeren worden voorgesteld voor een aantal veel voorkomende gevallen van trollen. Denk er altijd aan uw medium te overwegen en de hier gepresenteerde informatie om goed te passen bij uw medium aan te passen.

Troll een forum of message board

 1. 1
  Maak een account aan met het forum of message board. Vergeet niet om zo anoniem mogelijk.
 2. 2
  Vertrouwd te maken met internet memes. De beste manier om te zien en te bespringen een kans om troll is om uw middelen kennen. Als een goede vakman kent hun gereedschap, een goede trol kent hun memes.
 3. 3
  Blader door de forums of message board en zien of er patronen van gedrag. Trollen wordt vaak gebruikgemaakt van herhaling effectief te zijn. Zie gedragspatronen en vergeet hen, omdat ze kunnen van pas komen bij het plannen van uw trol.
  • Kijk voor specifieke gebieden waar post kan worden opengesteld voor een meme respons of andere geestige opmerking.
 4. 4
  Ontwikkelen van een specifiek plan. Zodra u vertrouwd bent met uw middelen en wat er gaande is in het prikbord of forum bent, van plan hoe het beste trol het bord. Trolling forums en message boards zien er vaak als het plaatsen van een meme (een gemeenschappelijke internet grap) of een link naar een meme of andere schokkende opmerking in een thread. Hieronder wordt een algemeen overzicht van wat er nodig is om succesvol trol gepresenteerd.
  • Voorbeeld: Plaats een 'yu no' meme wanneer iemand een vraag.
   • Hun vraag: Waarom wordt mijn cd-station te sluiten?
   • Uw reactie: [Link naar deze afbeelding]
   • Resultaat: De persoon zal waarschijnlijk enthousiast worden om hun antwoord te krijgen als ze zien dat er al een geplaatst respons, en dan zou gretig naar de site om te zien er was eigenlijk geen bruikbare reacties.

Troll een online / multiplayer game

Trollen online games gaat meestal met domme en vaak niet levensvatbaar strategieën om het spel te spelen. Zelden trollen strategieën leiden naar de overwinning. Het doel is niet om te winnen, maar om de tegenstander trol door te interfereren met je tegenstander strategie ten koste van alles.

 1. 1
  Verwerven van het spel dat je wilt spelen en troll. Het is aanbevolen dat je een spel dat je al eigen trol.
 2. 2
  Maak een account aan als nodig is voor het spel of voor online spelen.
 3. 3
  Speel het spel voldoende bekend zijn met de mechanica en hoe het werkt te zijn. Kijk voor goofy / belachelijke operaties of eenheden in het spel dat je in staat zijn om trol met.
 4. 4
  Ontwikkel een bizarre strategie ontworpen rond intimiderend strategieën van je tegenstander. Het doel is om te knoeien met je tegenstander (of in sommige gevallen, bondgenoot's) strategieën zoveel mogelijk. Het is het beste om dit te doen op de meest onverwachte en inefficiënte (nog steeds succesvolle) manier mogelijk. In tegenstelling tot de reactieve methode voorgesteld voor trollen message boards en forums, je moet het voortouw nemen in slepend wedstrijden vinden. U kunt niet bereiken een punt waar je in het spel kunt trol zonder het spel te spelen. Dit stelt u in staat om een ​​beetje meer plannen voor uw trol.
 5. 5
  Identificeer omstandigheden wanneer de trol strategie kan worden gebruikt. Troll strategieën kunnen afhankelijk zijn situatie. Weten wanneer de strategie daadwerkelijk rendabele wijze kunnen worden uitgevoerd. Zal de level indeling een rol spelen? Zal karakter keuze een rol spelen? Je mag niet in staat zijn om uw troll voeren indien aan bepaalde voorwaarden aanwezig zijn.
 6. 6
  Uitvoeren van de strategie. Veel plezier! Test uw strategie uit en zie hoe goed het werkt. Leren wat er moet worden getweakt en dingen aan te passen om uw strategie meer succes te maken!
  • Voorbeelden:
   • De "Bowsercide" Bij het ​​gebruik van Bowser in Brawl Super Smash Bro's, grijp je tegenstander aan de rand van een platform met behulp van zijn meer dan + b aanval en vervolgens direct zijn slam neer van de rand van het podium, KOing zowel je tegenstander en jezelf.
   • In StarCraft 2 zijn er talloze strategieën waarmee je kunt troll. De meeste betrekken hit and run-strategieën, het verlaten van je tegenstander te dorsvlegel over zonder enige bron van inkomsten. Zodra een tegenstander toevoerleiding is afgesloten, het is bijna zeker een overwinning voor de speler, maar een trol strategie zou betekenen NIET het doden van je tegenstander en hen te laten herbouwen gewoon om ze weer naar beneden later kloppen. Enkele belangrijke structuren kunnen ook worden vernietigd om de tegenstander trol, waardoor alles anders intact.

Trollen in kaartspellen

Trollen in kaartspellen kan een leuke manier om je vrienden trol te zijn. De strategieën impliceren vaak concessies uw eigen vermogen om te winnen om iemand anders te houden van het winnen.

Trollen kaartspellen zoals Magic: The Gathering, of yu-gi-oh

 1. 1
  Ken de regels van het kaartspel dat je speelt
 2. 2
  Het verwerven van de juiste deck (s) voor het spel wordt gespeeld
 3. 3
  Bedenk een strategie om trol met. Net als met multiplayer / online games, je bent in controle van uw strategie en zijn verantwoordelijk voor het spelen van het spel tot het punt waar je bent in staat om trol.
 4. 4
  Monteer een dek met de juiste kaarten om je troll voeren. Het kan nodig zijn om extra / specifieke kaarten kopen om je deck te voltooien. Zorg er ook voor uw terras is in staat van het uitvoeren van de trol en proberen om er zeker van dat je niet gaat verliezen voordat je een kans om met succes trol te krijgen.
  • Voorbeeld: In Magic: The Gathering, assembleren een "teller" dek vol van "counter" of "bounce"-kaarten en de benodigde mana om de kaarten te spelen.
 5. 5
  Vind een tegenstander en tegen ze te spelen met je troll dek!
  • Geniet frustreert elke beweging van je tegenstander maakt met teller en bounce kaarten in een Magic. Hoewel dit niet je dichter bij het winnen van jezelf te krijgen, maakt het je mogelijk om een ​​potentieel leuke reactie van je tegenstander dat je zult genieten van het over in de toekomst te krijgen!
  • Zorg ervoor om te spelen binnen de regels om zo legitimiteit toe te voegen aan uw trollen. Als je bedriegen en troll, kunnen mensen je af te schrijven voor het spel niet spelen eerlijk en hebben concreet bewijs om de claim te ondersteunen.

Strategieën voor trollen een spelletje euchre

 1. 1
  Hier krijg je een groep mensen om euchre spelen en krijg een euchre dek om mee te spelen.
 2. 2
  Partner met de persoon die je wilt trol.
 3. 3
  Strategieën:
  • Opzettelijk aftroeven azen van je partner.
  • Opzettelijk dan troef trucjes je partner is over te nemen.
  • Opzettelijk verzaken.

Youtube

Er zijn vele manieren om YouTube-community trol. Een manier is om te gaan op enorm beroemde video. Laten we zeggen dat je willekeurige trollen op Justin Bieber video's. (Uit eigen ervaring) Er zal degene die antwoorden in een enorme woede uit zijn. Je kunt zeggen dat je de trollen taak voltooid.

Tips

 • De plaatsen die kunnen worden trolled veel verder gaan dan de inhoud van deze hoe. Wees creatief in hoe je troll! Altijd onthouden om te evalueren en bereid zijn om te gaan met de gevolgen van je acties. Het belangrijkste is, zorg ervoor dat je plezier hebt! Als trollen is niet leuk voor u, moet u zeker niet doen. En als iemand vraagt ​​waarom je het doet, gewoon antwoorden: "Dat is hoe ik troll, man!"

Waarschuwingen

 • Niet meer dan trol je vrienden. Je zult ze nodig hebben op een dag om er voor je zijn, en als ze ziek of heb je constant rijden ze de muren met doorlopende trollen, zul je spijt van krijgen als je ze nodig hebt en ze zijn er niet omdat ze het beu met uw capriolen. Wees altijd voorzichtig trollen mensen zie je op regelmatige basis, want als je ooit steekt een van hun grenzen, de gevolgen zijn iets wat je hebt te maken met op een regelmatige basis.
 • Op forums en rekening gebaseerde games, is het gebruikelijk om gebanned als een trol is te beledigend of tegen het beleid van het medium, dus maak uw persoonlijke account niet gebruiken om te trollen acties uit te voeren als u wilt trollen een medium dat je nodig hebt of regelmatig gebruikt
 • Het is heel goed mogelijk dat mensen zullen gefrustreerd raken met u wanneer u ze trol. Sommige trollen kunnen duwen in het rijk van zijn wreed voor anderen. Wanneer "trolling" wordt wreed, is het beter omschreven als "zijnde een complete eikel" (in beleefde termen) en de acties "trollen" wordt een eufemisme voor overmatig onbeschoft gedrag te bellen. Het is uw verantwoordelijkheid om de grenzen van wat aanvaardbaar en onaanvaardbaar is wanneer je trol weet.
 • De forums / games waarin je troll kunt u tijdelijk of permanent te verbieden, dus wees bewust van wat de regels van het forum of spel zijn en bereid zijn om te gaan met de gevolgen van je trollen voordat je handelt.