Wkunl

Hoe maak je een persoonlijke Wi-Fi hotspot voor een ipad te maken van een iPhone

Door het inschakelen van de Personal Hotspot-functie op je iPhone, je kunt Tui hem aan op uw iPad door zijn mobiele dataverbinding te delen aan uw iPad. Als uw iPad is alleen Wi-Fi, kunt u deze functie gebruiken om toegang tot het web op uw iPad wanneer u weg bent van uw Wi-Fi-verbinding.

Stappen

Hoe maak je een persoonlijke Wi-Fi hotspot voor een ipad te maken van een iPhone. Op het startscherm van je iPhone, tikt u op het pictogram Instellingen om de instellingen app te openen.
Hoe maak je een persoonlijke Wi-Fi hotspot voor een ipad te maken van een iPhone. Op het startscherm van je iPhone, tikt u op het pictogram Instellingen om de instellingen app te openen.
 1. 1
  Op het startscherm van je iPhone, tikt u op het pictogram Instellingen om de instellingen app te openen.
 2. 2
  Tik op de personal hotspot optie.
  • Als u deze optie niet ziet, het apparaat kan nog niet worden geconfigureerd voor een Personal Hotspot. Ga naar Algemeen -> Netwerk -> Set Up Personal Hotspot en volg de aanwijzingen in het popup-venster. Je kan hebben om de functie in te schakelen op uw mobiele account voordat u verder kunt gaan.
  • Als je niet een optie voor Set Up Personal Hotspot zien, kan uw apparaat niet in staat om een ​​hotspot te maken.
 3. 3
  Tik op Wi-Fi wachtwoord.
 4. 4
  Typ een wachtwoord voor uw hotspot in het wachtwoordveld. Nu tik op de knop Gereed.
 5. 5
  Tik op de persoonlijke hotspot toggle om het ingeschakeld.
 6. 6
  Tik op het pictogram Instellingen op het startscherm van uw iPad.
 7. 7
  Tik op Wi-Fi uit het linker paneel. De naam van je iPhone zou moeten verschijnen in de lijst met netwerken. Tik op de naam.
 8. 8
  Voer het wachtwoord dat u ingesteld op uw iPhone in het veld dat de join knop verschijnt en tik op.

Tips

 • Zorg ervoor dat uw iPhone heeft een sterke band met een Edge-of 3G-netwerk in om te kunnen om de beste toegang tot het internet op uw iPad te ontvangen.
 • Om minder gegevens te gebruiken, stelt email van je iPad te controleren op nieuwe berichten minder vaak.

Waarschuwingen

 • Sommige vervoerders kunnen rekenen voor de mogelijkheid om een ​​hotspot te creëren. Controleer het beleid op hotspots voordat u verder uw vervoerder.
 • Het instellen van een wachtwoord voor uw Personal Hotspot is belangrijk om anderen in de omgeving te voorkomen toegang krijgen tot uw verbinding.
 • Met behulp van Personal Hotspot zal de hoeveelheid data die u gebruikt te verhogen, dus wees er zuinig mee om te voorkomen gaan over uw plan maandelijkse toelage

Dingen die je nodig hebt

 • Een iPhone met iOS 5 of hoger
 • Een mobiele contract met data-abonnement, compatibel met Personal Hotspot
 • Een 3G of Edge dataverbinding op je iPhone