Wkunl

Hoe te om vensters met behulp van een cd installeren

Microsoft Windows XP is een in 2001 uitgebracht besturingssysteem van de computer. Het wordt veel gebruikt tegenwoordig op de home-computers en op de werkplek. Volg deze eenvoudige stappen, en je zult in staat zijn om dit besturingssysteem te implementeren op uw computer in een mum van tijd.

Stappen

Hoe te om vensters met behulp van een cd installeren. Bestel een Microsoft Windows XP-installatie-cd van de verkoper.
Hoe te om vensters met behulp van een cd installeren. Bestel een Microsoft Windows XP-installatie-cd van de verkoper.
 1. 1
  Bestel een Microsoft Windows XP-installatie-cd van de verkoper.
 2. 2
  Plaats de installatie-cd in de drive en druk op de restart-knop op de behuizing van de computer.
 3. 3
  Zorg ervoor dat de computer wordt u gevraagd om op een toets om de setup te starten. Als dit niet gebeurt, moet u de CD-Drive ingesteld als het eerste opstartapparaat in de categorie Boot in het BIOS van uw computer.

Installeren van windows

 1. 1
  Nadat de computer opnieuw is opgestart, zal een zwart scherm verschijnt het bericht 'Druk op een toets om op te starten vanaf cd...' tonen. Druk op een toets.
 2. 2
  Wacht een paar seconden totdat het een blauw scherm verschijnt met de titel windows setup.
 3. 3
  Volg de instructies op het scherm om Windows te installeren.
 4. 4
  Selecteer een schijf voor Windows te installeren, en kies het bestandssysteem (FAT32 of NTFS).
 5. 5
  Na een aantal herstarts, het vorige scherm met "Druk op een toets te starten vanaf cd... ' zal verschijnen. Negeer het deze keer.
 6. 6
  Stel de regionale en taal, en netwerkinstellingen, en laat de setup te installeren ramen. U kunt bijhouden van de voortgang op de groene balk aan de linkerkant van het scherm te houden.
 7. 7
  Installeer elementaire beveiligingssoftware, zoals een firewall, antivirus-programma, en een anti-spyware programma, de ingebouwde windows firewall, GRISOFT AVG free, en veiliger netwerk van Spybot S & D zou moeten werken prima.
 8. 8
  Update ramen en de beveiligingssoftware. Dit zou moeten helpen bij de bescherming tegen een aantal virussen en verbeteren de stabiliteit.
 9. 9
  Zorg ervoor dat al uw hardware werkt. In tegenstelling tot OEM installeert, kunnen er een aantal zaken hier. Je zou willen gaan naar de websites van de hardwarefabrikanten "voor de nieuwste drivers.
 10. 10
  U bent klaar met het installeren van Windows, nu neem een korte rondleiding, zoals vensters zullen opduiken-up een boodschap voor het.

Tips

 • Windows kan worden opgewaardeerd als u al de eerdere versie van Windows hebben draaien: Gewoon Plaats de cd in de cd-rom en volg de instructies.
 • Stel de partitie groottes op Maximum, als u niet wilt dat elke partitie van uw harde schijf (voor lage-opslag harde schijven anders maken van partities is Aanbevolen).
 • Om uw Windows (Om te bevestigen of het niet niet is Gekraakte of) te valideren, Ga naar Microsoft's officiële website verstrekt in Externe Links paragraaf in dit artikel, en download een van de Microsoft Product gratis beschikbaar, behalve Windows Live Messenger. De website zal u vragen om een ​​klein programma, dat u voorziet van een codenaam onder [Validation Code], wanneer het uitgevoerd te downloaden, en je moet invoeren of gewoon kopiëren-plakken die code in het veld van Validation Code op Microsoft's website, die verschijnt wanneer je gaat iets te downloaden van het.
 • Als Windows niet herkent een aantal van uw hardware, check de website van de leverancier voor chauffeurs.
 • Als u problemen ondervindt installeert, zal Windows Setup u technische informatie over de fout, die kan helpen bij het bepalen van de oorzaak geven. Controleer de troubleshooter op Microsoft officiële website voor hulp bij voorkomende installatieproblemen.
 • Vergeet niet om je boot prioriteit instellen in je BIOS. De meeste van de tijd, wordt het BIOS ingesteld te lezen Floppy, HDD, en dan cd-rom. U moet uw boot prioriteit instellen op de cd-rom te laden voordat Floppy en HDD.
 • Zorg ervoor dat u het toetsenbord goed is aangesloten op de computer, want het doet al het werk, totdat de installatie is voltooid.

Waarschuwingen

 • Als u opnieuw installeren van Windows zorg ervoor dat u back-up van de belangrijke gegevens in de opslagmedia.
 • Zorg ervoor dat u alle stuurprogramma's voor de apparaten, gaat u met uw Windows.
 • Deze Procedure voor Windows installatie is hetzelfde, behalve Windows 95 en eerdere versies.
 • Het installeren van Windows XP op een computer, die niet voldoet aan de minimale eisen zal drastisch kappen van de prestaties.
 • Zorg ervoor dat u Windows activeren binnen 30 dagen na installatie, anders zal het systeem niet toestaan ​​om in te loggen totdat activering is voltooid. Omgekeerd hoeft het systeem voordat je hebt getest dat de drivers en alles werkt prima, want als je te vaak opnieuw installeren zal weigeren te reactiveren want je hebt al zo te kort gedaan niet te activeren.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Microsoft Windows-installatie-cd voor Windows installeren.
 • Een optisch station (cd / dvd / bd).
 • Een verwijderbare opslagapparaat als u een backup maken voor het installeren.
 • Een internetverbinding als je wilt Windows updaten.
 • Computer met 300Mhz processor, 64Mb RAM, 1,5 GB HDD.