Wkunl

Hoe maak je een virtuele huisdier website maken

Virtuele huisdier sites zijn populair op het internet, zoals degenen zoals Neopets. Het creëren van een virtuele huisdier site is zeker geen gemakkelijke taak. Met dat in gedachten, hier is een lijst van dingen te doen in het geval je wilt je eigen virtuele huisdier website te maken!

Stappen

Hoe maak je een virtuele huisdier website maken. Zoek een team van mensen om te helpen als je niet erg goed in een aantal aspecten van de ontwikkeling.
Hoe maak je een virtuele huisdier website maken. Zoek een team van mensen om te helpen als je niet erg goed in een aantal aspecten van de ontwikkeling.
 1. 1
  Leer een paar web-codering talen. Om een ​​goede virtuele huisdier website te maken, kun je niet gewoon trek het uit de lucht vallen. Terwijl je kon alleen uw site richten op adoptables (beelden iedereen kan opslaan en gebruiken in hun handtekeningen op andere sites), zult u waarschijnlijk willen een interactieve website. Dat vergt meer dan alleen html en css.
 2. 2
  Zoek een team van mensen om te helpen als je niet erg goed in een aantal aspecten van de ontwikkeling. Terwijl sommige ambitieuze mensen kan een website maken door zelf, de meeste zullen ten minste een andere persoon op te halen de speling nodig. Je nodig hebt om deze gebieden van de ontwikkeling te dekken: codering, concept, design, kunst, en eventueel de gemeenschap.
 3. 3
  Kom met wat functies die u zeker wilt beginnen. De meeste sites hebben nederige afkomst, met een paar basisfuncties, en vervolgens plannen maken om te groeien nadat ze een plaats op het web hebt vastgesteld. Misschien wilt u deze functies te overwegen:
  • Huisdieren - Uiteraard, zijnde een virtuele huisdier website, moet u een huisdier systeem te creëren.
  • Publieke en private messaging Public> - Gebruikers toestaan ​​zich te verzamelen op een message board, met de mogelijkheid om prive-bericht iemand.
  • Valuta-systeem - De meeste huisdier sites hebben een munt voor een of andere reden. Het is of wordt gebruikt om huisdieren te kopen, of om items te kopen voor iemands huisdieren.
  • - Winkels kunnen huisdieren, huisdier items, of zelfs dingen die gebruikers leuke extra's zoals toegang tot een geheime forum zal verlenen verkopen.
  • Een spel of twee - Dit is extra, maar het is altijd leuk voor de gebruikers om iets te eigenlijk doen behalve huisdieren verzamelen hebben. Sommige websites hebben geen spelletjes, maar ze gedijen als de volgende huisdier website.
 4. 4
  Brainstormen wat voor soort huisdieren kunnen uw gebruikers. U kunt het echte leven te gebruiken voor inspiratie of u kunt volledig vertrouwen op je fantasie om te komen met een aantal interessante en unieke wezens. Je moet komen met verschillende soorten huisdieren om een ​​beroep op verschillende soorten gebruikers. Sommigen houden krachtig en intimiderend huisdieren, terwijl anderen gewoon niet genoeg kan krijgen van het lief en schattig.
 5. 5
  Vul je wezen ontwerpen via schetsen en back-verhaal. Back-verhalen zijn niet nodig, maar ze kunnen trekken gebruikers die geïnteresseerd zijn in die aspecten en maak een schepsel lijkt interessanter. Als je niet goed in tekenen, tekenen een ruwe schets en vraag de kunstenaar van het team om het te vormen tot een goede ruwe schets.
  • Breng wat tijd door het maken van een wereld. Het creëren van een originele wereld is een van de meest ingewikkelde onderdelen, maar ook het leukste. Noteer een aantal ideeën en krijgen ze aan te sluiten bij uw wereld. Als u denkt dat u misschien ergens gezien hebben het idee eerder, verandert het een beetje!
 6. 6
  Ronden de schepsels door het creëren van de eigenlijke afbeelding te gebruiken. Als je niet erg goed in kunst, dit is de fase waarin je moet profiteren van de kunstenaar van uw team, of vraag een vriend die is goed met computerkunst programma's om u te helpen uw beeld te creëren.
 7. 7
  Werken aan de details van de functies die u zal hebben op uw website. Wil je uitzoeken hoe, precies, gebruikers zullen in staat zijn om dingen te doen op uw website. Sommige dingen in gedachten te houden zijn:
  • Hoe gebruikers zullen huisdieren te verkrijgen. Gaan ze worden gekocht, gevonden, of gewoon kiezen uit een lijst die door de gebruiker en creëerde?
  • Hoeveel winkels er zijn en wat hun doelen zijn. Dat is als je winkels, maar nogmaals, veel sites doen.
  • Wat uw gebruikers in staat zal zijn te doen met hun huisdieren. Er zijn veel functies die kunnen worden gecodeerd in een huisdier website: vechten, scholing, nivellering, gaming, en dress-up zijn slechts een paar van de dingen die kunnen worden gedaan met huisdieren.
  • Hoe mensen kunnen verdienen en besteden de geselecteerde valuta. Zorg ervoor dat dit evenwicht.
 8. 8
  Kom met een website naam. Nu heb je het grootste deel van de informatie van je website uitgewerkt, je bent in een betere plaats om een ​​naam te maken. Je zou de naam te gebruiken om het hoofddoel van de site (bijv. "BattlePets" of "IntelliPets") aangeven of gewoon komen met een mooie naam.
 9. 9
  Zoeken naar een plek om uw website te hosten. Een goede gastheer met een goede domeinnaam (een goede domeinnaam als een die er niet uitziet als "yournamehere.hostingcompany.com") kost meestal geld.
 10. 10
  Schetsen een site te ontwerpen. Een goede website ontwerp zal gebruikers toestaan ​​om belangrijke functies eenvoudig toegang zonder uit te gaan van hun manier hoeven te worden of te jagen. Een goed georganiseerde menu kan helpen gebruikers toegang tot de meeste delen van de site op alle pagina's en zal frustratie verminderen.
 11. 11
  Monteer de website, met uw team of door uzelf. Dit deel van de site zal waarschijnlijk codering, concept, ontwerp, en artisticiteit vaardigheden. Als u hulp nodig hebt, mensen uitnodigen om mee te doen!
 12. 12
  Stellen een aantal regels. Regels zijn meestal opgenomen in de Algemene Voorwaarden van een website, die een rechtspersoon is virtueel contract over hoe een website moet worden gebruikt en welke verantwoordelijkheden leggen op zowel de website-eigenaren en gebruikers. Terwijl een ToS kan worden geschreven door het eigen zelf, is het aanbevolen dat een persoon thuis in de wet leest erover om er zeker van is, in feite, juridische.
 13. 13
  Nodig vrienden en familie uit om uw website te sluiten en geef het een test run. Zij kunnen u een perspectief je niet hoeft te geven, en kan u laten weten als er iets kapot is of te verwarrend.
 14. 14
  Open het om het publiek en trekken nieuwe leden. Nadat je alles hebt vast en loste alles, is het tijd om uw site te krijgen van de grond. Het is verstandig om iemand bij de hand te houden ten alle tijden het geval er iets breekt.
 15. 15
  Uitbreiden met uw ledenbestand. Na het openen, alles wat er over te doen is het onderhoud en uitbreiding. Komen met nieuwe games, nieuwe huisdieren, en misschien zelfs nieuwe werelden. Laat uw website groeien muf, blijven de leden terugkomen voor meer en meer.
 16. 16
  Het opzetten van een internet forum voor mensen om te chatten, rollenspel, en meer.

Tips

 • Vergeet niet om creatief te zijn. Zoveel virtuele huisdier sites niet vanwege gekopieerd materiaal van andere sites. Je moet nooit huisdieren gebaseerd op huisdieren van andere sites te creëren. Helaas deze gemeenschappelijke kennis wordt vaak over het hoofd gezien, en mensen het merk van de gewraakte website als een "lame copy" voordat zelfs maar te proberen het. U kunt ook worden neergekeken op plagiaat, of zelfs in juridische problemen voor schending van het auteursrecht.
 • Probeer de proppen komen met een overkoepelende website plot. Het kan een leuke manier om nieuwe items, schepselen, winkels, werelden, en zelfs functies vrij te geven. Plan een verhaal uit ruim van tevoren, dan geleidelijk los updates. Van plan het uit geeft je het voordeel van wowing de leden als je een bijzonder goed werk van koppelverkoop in oude verhaal updates en verrassende iedereen.
 • Het creëren van een virtueel huisdier terrein, met name maar niet beperkt tot het creëren van een zo groot als een site als Neopets, is een moeilijke taak die bestemd zijn voor een team van volwassenen met kennis in het spel ontwerpen en zakelijke werk, als kind-georiënteerde zoveel huisdier sites lijken deze dagen. Dit wil niet zeggen dat een tiener of zelfs een kind niet kan aanmaken, maar jongeren zullen een hoop werk te doen hebben.
 • Maak uw website te onderscheiden door te kijken naar en het aanbieden van functies die andere sites niet. Vermijd gewoon opnieuw een andere site zonder het aanbieden van nieuwe ideeën van je eigen afgezien van de naam en de lay-out.
 • Neem leren langzaam en gemakkelijk. Je leert niet coderen 's nachts, dus verwacht niet te. Beginnen klein en werk tot een eigenlijke site.
 • Krijgen alleen mensen die je vertrouwt om te werken aan uw project. Iemand kan stelen van uw ideeën, of terugkomen op een later tijdstip en val je website.
 • Zoals u uit te breiden, te vermijden verwijderen features of games, tenzij ze zijn echt schadelijk zijn voor de algehele entertainment factor op de site. Bij een poging om een ​​functie drastisch veranderen, houd in gedachten dat mensen niet mogen worden blij en zorg absoluut zeker van dat de verandering is voor de betere. Als een functie is vrij oud (vooral als uw website is gestart rond het Web 1.0 tijdperk), probeer dan het renoveren met verse graphics in plaats van het wegwerken van het.
 • Als uw site is gericht op oudere tieners of volwassenen en niet voor kinderen, dit te vermelden op de homepage en maken duidelijk dat het voor 13 +. Of beter nog, hou het geschikt is voor de kids, het is goed om een ​​breder publiek te hebben.
 • Als je komt met een soort van donatie-systeem, te voorkomen dat het over te nemen op de website. Als contant geld is een topprioriteit, zal het waarschijnlijk zeer voor de hand liggende, en de mensen niet goed naar dat. Donaties moet net dat, niet een manier voor mensen om hun weg naar de top te kopen.
 • Mensen zullen de regels overtreden. Het is uw site, je kunt onruststokers controle op uw wil.
 • Er zijn verschillende manieren waarop u kunt adverteren. Je zou kunnen proberen:
  • Het plaatsen van een link in uw handtekening op andere fora (indien hun regels toestaan).
  • Het maken van een Facebook-pagina en het bevorderen van het aan al je vrienden.
  • Het creëren van een verwijzingssysteem dat gebruikers beloont voor het verwijzen van hun vrienden.
  • Waardoor onderwerpen over het op juiste fora buiten uw website.
 • Probeer de proppen komen met een aantal unieke huisdier ideeën in plaats van echte dieren en ze te herbenoemen. Een wezen dat lijkt op een iets gewijzigde vogel en is genaamd "Byrd" is saai, net als bij een vis schepsel genaamd "Fysh". Als u geen gebruik van een echt dier als basis voor een virtueel huisdier, op zijn minst proberen om een ​​aantal belangrijke kneepjes aan het lichaam ontwerp van het dier.

Waarschuwingen

 • Een goede site zal waarschijnlijk geld te nemen om te draaien. Zorg ervoor dat je genoeg te krijgen gevestigd voordat je probeert te vertrouwen op donaties hebben. Dan, kijk naar donaties als een manier om te helpen met de server kost alvorens te overwegen draaien van een winst.
 • Het runnen van een goede, actieve website kost veel tijd en hard werken. Zorg ervoor dat je de tijd hebt voordat springen in iets.
 • Als uw site wordt populair genoeg is, kunnen hackers en script kiddies proberen aan te vallen. Routinematig zorg ervoor dat uw site veilig is, en mensen bewust maken over welke types van oplichting rond te gaan.
 • Laat geen mensen zetten je neer te zeggen dat je niet weet hoe te programmeren. Iedereen kan leren programmeren! Als je een kind bent, laat niet het feit dat kinderen normaliter niet bekend voor de programmering om u te houden van het leren hoe je!
 • Gemeenschappen kan heel moeilijk te beheren. Je zult nooit iedereen tevreden stellen, en veel mensen zijn meer dan bereid om harde kritiek over hoe u uw website draaien aanbieden.
 • Erken dat uw site zal worden op het risico te worden belachelijk gemaakt door internet trollen.